Det er super vigtigt, at du holder orden på dine nøgler. Det er nemlig dem, som gør, at du kan komme ind på arbejdet, sommerhuset, hjemme osv. Det er dine nøgler, som gør, at du ikke bliver nødt til at ringe efter en taxa eller gå, fordi du nu har glemt cykelnøglen. Derfor er det meget vigtigt, at du har et bestemt sted til at hænge dine nøgler, så du slipper for at stille spørgsmålet: ...
Side:

Sorter brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
 Philippi Homes Magnetisk Billede Nøgleholder 
359,00 kr
 299,00 kr 
 På eget lager: 1
Nr. U-193297 
 Philippi Sphere Kugleformet Nøgleholder / Nøgleskål 
Vejl. pris: 649,00 kr
 499,00 kr 
 På eget lager: 1
Nr. 123150 
 Zeller Present Sort Nøgleholder - til 6 sæt nøgler 
 119,00 kr 
 På eget lager: 5+
Nr. N-13851 
 Zeller Present Nøgleskab i Bambus 
Vejl. pris: 249,00 kr
 199,00 kr 
 På eget lager: 2
Nr. 13876 
 Zeller Present Nøgleskab i Rustfrit Stål og Træ 
Vejl. pris: 229,00 kr
 199,00 kr 
 På eget lager: 5+
Nr. 13846 
Side:

At Holde Orden på Dine Nøgler

Det er især vigtigt at holde orden på dine nøgler, når du har mere end et sæt, da man nemt kan få forelagt f.eks. de nøgler ned til skuret, fordi man ikke har været dernede i over 2 uger - og ikke lige kan huske hvor man lagde dem dengang. Man kan nemt bare få lagt nogle i lommen, nogle på skrivebordet, nogle på køkkenbordet, nogle i en bøtte som vist nok ligger på loftet osv. Man kan f.eks. holde orden på nøglerne ved brug af nøgleholdere eller nøgleskabe. Som sagt mener vi her i Regovs, at det er vigtigt at holde styr på sine nøgler, så derfor sælger vi følgende:

Nøgleskabe

Er du i gang med at designe din gang? Eller er du bare træt af at se nøglerne flyde ud over det hele? I Stedet for at nøglerne er alle mulige mærkelige steder henne, som man aldrig kan huske hvor er - kan du hænge dem ind i et nøgleskab i enten træ eller andet. Nøgleskabet vil holde orden i dine nøgler, så du altid vil huske, hvor de er henne. Nøgleskabe vil også give din gang eller bryggers et ekstra finish touch - altså prikken over i'et. Og så vil den også gemme alle de nøgler der roder.

Nøgleholdere

Vil du holde styr på dine nøgler samtidig med, at de er nemme at komme til? Så er en nøgleholder løsningen for dig! Den vil have plads til nogle sæt nøgler, og du vil nemt kunne hænge dem op - og nemt kunne tage dem ned når du skal bruge dem. Nøgleholdere vil også være et flot design i din gang eller bryggers, som lige giver det sidste til stemningen.