Brug dit sjal en kølig vinteraften, en dag i september, en skøn sommeaften, på en gåtur eller ved båltes skær. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan bruge dit sjal. Køb sjaler online, det er super let om sjalet er til dig selv, eller det skal sendes til en anden.

 Antal produkter:   
Sortering efter:

Sjaler af lækker babyalpakauld.

Lækker udvalg af kvalitets sjaler i baby alpaka uld, som er noget af det bedste uld der findes på markedet til sjaler. Sjaler luner godt samtidig med at de er en fryd for øjet. Et godt sjal er også en rigtig god gaveidé. Om du skal bruge sjaler til hverdag eller en festlige lejligheder, finder du det ved Regovs.dk.

Alpaka sjaler er Allergivenlige og meget lune. Hvor kommer alpakauld fra? Og hvad mon alpakauld er? Bestanden af Alpakaer udgør omkring 4 millioner dyr og en hel del lever i 3000-5000 meters højde i de sydperuvianske Andesbjerge. Alpakaen, som leverer uld til alpaka sjaler, lever i ret barske klimaforhold, hvor temperaturen kan svinge op til 50 grader indenfor et enkelt døgn, fra 25 graders frost om natten til 25 grader om dagen. Man mener, at alpakaen blev fremavlet af inkaerne for 5.000-8.000 år siden. Især babyalpakauld, der er den første klipning fra en alpaka er blød, dejlig og af en særlig god kvalitet. Alpaka sjaler er af høj kvalitet og standard. Køb fine alpaka sjaler online ved Regovs.dk idag.