CHAT MED OS
Kundeservice

    Fabrizio Kabinetaske / Boardbag - Sort - 29 X 19 X 37 cm - 18 L

    Populær
    Mix 3 - Spar 10%
    Fabrizio Kabinetaske / Boardbag - Sort - 29 X 19 X 37 cm - 18 L


    •  299,00 kr

    Gaveindpak.:
                Antal:

    Varenummer: KX-30169-0100
    check Antal på eget lager: +7

    Fabrizio Kabinetaske / Chaufførtaske / Skuldertaske

    En taske med mange anvendelsesmuligheder! Du kan bruge den som kabinetaske på din flyvetur, som chaufførtaske i erhvervsmæssig sammenhæng eller som all-round skuldertaske. Rummer 18 L og er derfor veloplagt som kabinetaske.

    Tip! Norwegian tillader tasker i kabinen med mål 30 X 20 X 38 cm.

    Bruges af chauffører hos flere danske busselskaber.

    Udvendig

    • Farve: Sort
    • Mål: 29 X 19 X 37 cm (H X D X B)
    • Justerbar aftagelig skulderrem
    • Hank i top
    • Lynlåslomme på front
    • Lynlåsåbning i top

    Indvendig

    • Volumen: 18 L
    • Flere rum

    Yderligere informationer

    • Vægt: 600 g
    • Materiale: Polyester
    • Mærke: Fabrizio - Southwest Bound

    Oplev Alsidighed med Fabrizo

    Er du på udkig efter en taske, der kan tilpasse sig dine skiftende behov og stilarter? Så er denne taske fra Fabrizio det perfekte valg for dig! Med sit alsidige design kan denne taske nemt omdannes fra en kabinetaske til en skuldertaske eller endda en chaufførtaske, alt efter hvad dagen kræver. Anvendelsesmulighederne er mange!

    Skuldertaske: Stilfuld og Praktisk

    Som en skuldertaske tilbyder tasken fra Fabrizio den ultimative bekvemmelighed og stil på samme tid. Den justerbare skulderrem gør det let at bære tasken over skulderen eller på tværs af kroppen, hvilket giver dig fuld frihed til at bevæge dig uden at skulle bekymre dig om besværet med at bære den.

    Med flere rum og lommer giver denne skuldertaske tilstrækkelig opbevaringsplads til dine vigtigste ejendele, herunder bærbar computer, dokumenter, telefon, pengepung og andre personlige genstande. Den holdbare konstruktion og høj kvalitet sikrer, at dine ejendele er sikkert opbevaret under hele rejsen.

    Chaufførtaske: Perfekt Til Forretningsfolk På Farten

    Til forretningsfolk, der konstant er på farten, er Fabrizios alsidige taske en ideel chaufførtaske. Den elegante og professionelle udseende gør det til det perfekte valg for møder, konferencer og forretningsrejser.

    Med specialdesignede rum til opbevaring af bærbar computer, dokumenter, visitkort og andre forretningsmæssige fornødenheder holder denne chaufførtaske dig organiseret og klar til enhver forretningsmæssig lejlighed. Den ergonomiske konstruktion sikrer også, at du kan bære den med lethed, selv når du har travlt med at fange din næste flyvning eller møde.

    Kabinetaske: Optimal Bekvemmelighed og Stil Under Flyrejser

    Når det kommer til at rejse med stil og bekvemmelighed, er Fabrizio tasken det perfekte valg som kabinetaske. Med den rette størrelse til at opfylde flyselskabers krav til håndbagage og et ergonomisk design, der passer perfekt under flysæderne, er denne taske den ideelle følgesvend til dine flyrejser.

    Den holdbare og lette konstruktion sikrer, at du kan pakke alt, hvad du har brug for til din rejse, uden at skulle bekymre dig om at overskride vægtbegrænsninger eller besværet med at bære en tung taske gennem lufthavnen. Med Fabrizio Kabinetasken kan du rejse med stil og komfort, uanset hvor dine eventyr fører dig hen.

    Rejsetasker og Skuldertasker til Enhver

    Uanset om du er på udkig efter en praktisk skuldertaske, en professionel chaufførtaske eller en stilfuld kabinetaske, så har vi et stort udvalg af tasker der forener kvalitet, funktionalitet og design til de rigtige priser.

    Vores udvalg af rejsetasker og skuldertasker er med fokus på høj kvalitet, hvor holdbare materialer og detaljer går hånd i hånd. Vores rejsetasker og skuldertasker kombinerer det bedste fra alle verdener uden at gå på kompromis med dit budget! Køb din egen i dag og tag det første skridt mod en mere stilfuld, bekvem og organiseret rejseoplevelse.