Whocopied.me

Fossflakes er Astma- og Allergivenlig, meget Fyldig og Let at vedligeholde

Det er Fyldet der gør forskellen

Fyld med Omtanke

Opfindelsen af Fossflakes var oprindeligt inspireret af dun og fjers evne til at holde på luft, men også med viden om det faktum at Fossflakes produkter ville være allergivenlige, lette at vedligeholde og holde længere end lignende syntetiske produkter. 

Fossflakes er lavet af 100 % extenderede polyethylen polymerer og er naturligt allergivenlige. Det gør dem til et godt fyldmateriale for alle med astma og allergi.

 

Mere fylde og nem vedligeholdelse

På grund af Fossflakes unikke evne til at holde på luft mellem de enkelte flager, bliver ...

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Fossflakes Dansk Monteringspude 45X45 til 40X40 Pudebetræk
110,00 kr
 79,00 kr 
 Lager: 2
Nr. CU-045-045-400-S 
Fossflakes Dansk Monteringspude 45X65 til 40X60 Pudebetræk
130,00 kr
 119,00 kr 
 Lager: 2
Nr. CU-045-065-600-S 
Side:
Fossflakes fyld ikke fladt eller mister sin spændstighed. Selv med hyppig brug eller vask vil Fossflakes produkter beholde deres volumen, bare de bliver rystet op med jævne mellemrum.

Med Fossflakes i fyldet får materialet altid mere volumen og større luftlommer, ligegyldigt hvilket andet fyld, der indgår i blandingen. Fossflakes forbedrer også vaskeegenskaberne og forkorter tørretiden. Det klumper ikke, fordeler sig jævnt og bevarer sin fylde længere.

Alle typer Fossflakes kan blandes med alle andre fyld i alle kombinationer, der skaber nye og varierede egenskaber. Det giver mulighed for at udvikle unikke puder og dyner. Fra luksusdyner til monteringspuder og ergonomiske støttepuder

Fyldet i vores basisserie er Fossflakes Superior blend, en kombination af Fossflakes og de fineste polyesterfibre, der er spændstig, men giver en fast støtte. Det skyldes, at de unikke flakes giver dunfyldet ekstra volumen, og den ekstra luft skaber en bedre temperaturregulering.

Fossflakes er dansk produceret

Oprindeligt er Fossflakes opfundet af entreprenør og civilingeniør Lars E. Foss. I dag finde du tre produktserier, SLEEP (puder og dyner), FAMILY (baby, junior og støttepuder) og FOSSTARS (betræk) et anerkendt nordisk brand af kvalitetsprodukter skabt i den nordiske og skandinaviske tradition for design, kvalitet og håndværk – og alt sammen made in Denmark.

 

Fossflakes er Oeko-tex 100 certificeret

Alle Fossflakes produkter er testet og certificeret i henhold til Oeko-Tex Standard 100 Class 1.

Oeko-Tex er verdens førende sundhedsmærkning for tekstilprodukter.

Mærkningen viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Oeko-Tex® organisation har stillet.

Krav, der handler om indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.

Oeko-Tex Standard 100 Class 1 er den strengeste Oeko-Tex test og din garanti for, at produkterne er testet i til brug for babyer og små børn.

Class 1 er ligeledes din garant for, at både fyld og tekstil / vår er testet og certificeret i henhold Oeko-Tex Standard 100 Class 1.

 

Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Mål: