Whocopied.me
Gerber præsenterer ultimativt gode kvalitets knive, dolke, økser, save, ildstål med tænder og meget mere. Gerber fremstiller knive til vildmarksliv i rigtig høj kvalitet. Bear Grylls serien er specielt designet til overlevelse og lejrliv i øde områder, så det må siges at være alle pengene værd.
 Antal produkter:   
Sortering efter:

Vangedals slireknive er lige så kendte som Gerbers Bear Grylls knive i Danmark

Alle kender Vangedals knive i Danmark, det godt dansk kram som også vores fædre brugte når de var ude i naturen. Hvem har ikke en gammel udgave af Vangedals knive, som bare skal slibes og så er den så god som ny. Ligeledes kan flere af knivene købes med tilhørende merlespir til bl.a. arbejde med reb. Og du kan også købe et strygestål til at slibe knivene med.

Kniven der er klar til overlevelse fra Light My Fire

Til Light My Fires knive medfølger der fyrstål så du kan tænde et bål hvis det skulle blive nødvendigt. Disse knive er gode begynder knive hvor brugeren får kendskab til en god kniv og mulighed for at øve sig med brugen af fyrstål. Knivene er udført i rustfrit stål og bed gummiskæfte så hånden ikke glider ved brug af kniven til jagt, fiskeri, lejrliv, turliv og vildmarksliv.

Dolk til livet i naturen

Hvis du elsker at tage på lejretur eller elsker at gå ude i naturen, så er den dolk et godt redskab for dig. Vi har et stort udvalg af både dolke og knive, som er meget effektive. De er lavet forskelligt, og derfor har de forskellige funktioner. Lige meget hvilken dolk eller kniv du vælger at købe hos Regovs, garanterer vi dig, at du får et kvalitetsprodukt på dørmåtten. Hos Regovs går vi op i, at du får det bedste for dine penge, og at produktet er i den bedste kvalitet. De praktiske dolke er lavet i rustfri stål, og er især beregnet til fiskeri, spejder og fritid. Du kan de rustfrie dolke i forskellige farve og størrelser, alt afhængig af, hvad du vil bruge den til. Du kan få dolke i farverne blå, grøn, orange, rød og mange flere.

Kniv tilbehør

Når du køber smarte dolke og knive hos os, medfølger der også tilbehør med. Når du for eksempel køber vores knive fra designet Mora & Light My Fire, medfølger der en lille kogebog med 10 forskellige opskrifter på sproget engelsk. Udover den lille engelske kogebog, medfølger der også et skærebræt, som du kan tage med dig, når du er ud i naturen. Skærebrættet er forholdsvist lille, så det er nemt at tage med omkring, når du er ude at udforske naturen. Derudover har vi også strygestål, som du kan have med dit omkring, så du kan sørge for, at den effektive dolk er skarp.

Dolke og knive til enhver

Ud over standard dolkene, sælger vi også dolke, som er speciallavet til et formål. For eksempel har vi et udvalg af merlespiger, som er gode at bruge, når du er i gang med dit rebarbejde. Disse er også lavet i rustfristål.