Whocopied.me

Sæbe og creme tuber fra bl.a. GoToob som er en kvalitets beholder med no-drop ventil, som forhindrer spild.

Når tuben er lukket er den 100 % tæt. Det er smart når du er på rejse at du kan holde styr på sæber og cremer m.m. Du slipper for at have for store mængder sæbe og cremer med og du slipper for at disse sviner andre ting i tasken til. 

Sæbe- og cremetuber: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
 Humangear Gotoob 89 ml. Sky Blue Allround Rejsetube L 
 99,00 kr 
 Lager: 1
Nr. U-68-6122 
 Humangear Gotoob 60 ml. 3 pak Allround Rejsetuber M. med sugekop 
239,00 kr
 169,00 kr 
 Lager: +7
Nr. U-68-6120 
 Sea to Summit Blå Rejsesæt m. Håndklæde 60X120 + 30X30 cm 
 279,00 kr 
 Lager: 3
Nr. B-64-1127 
 Humangear Gotoob 60 ml. Clear Allround Rejsetube M med sugekop 
89,00 kr
 79,00 kr 
 Lager: +7
Nr. U-68-6111 
 Humangear Gotoob 60 ml. Lime Allround Rejsetube M med sugekop 
89,00 kr
 79,00 kr 
 Lager: 6
Nr. U-68-6114 
 Humangear Gotoob 37 ml. Lime Allround Rejsetube S 
 79,00 kr 
 Lager: 1
Nr. U-68-6104 
 Lifeventure 100 ml. - Dry Wash - Hånd Sprit Gel 
 59,00 kr 
 Lager: 4
Nr. 62030 
Side:

Sæbe og cremetuber til outdoor aktiviteter

GoToob tuben kan klart anbefales til rejser og weekendture. Tuberne er fremstillet i høj kvalitet, og er designet til brug af den travle rejsende, som har brug for udstyr der kan stoles på, ikke mindst når det gælder at holde styr på sæber og creme etc.

GoToob er en smart rejsetube

Når du har været ude at rejse og du åbner din taske, ser du, at din håndcreme har været åben, og alt cremen er kommet på dit tøj, som lå i tasken? Hvis du gerne vil undgå, at det netop sker for dig, så har vi den bedste løsning til dig. Her hos Regovs kan du købe GoToob. GoToob er en silikonetube, hvori du både kan have sæbe, creme og madvarer i. Tuben er lavet med nondrop ventil, som skal sikre, at du aldrig kommer til at opleve, at din sæbe/creme flyder rundt i din taske, fordi beholderen ikke har været isoleret ordentlig.

Gør din rejse bedre

GoToob er beregnet til, når du skal ud at rejse. Den kan både bruges til lange og korte rejser. Når du har GoToob med dig på rejsen, behøves du ikke at bekymre dig om, hvorvidt din cremetube er åben, eller om din sæbe er kommet på dit tøj i den taske. Det eneste du skal gøre, er at fylde din håndcreme, sæbe, mad eller hvad det nu er, som du vil have med dig i tuben, Derefter skal du lukke den. Når du lukker tuben, vil den lukkes, så den ikke kan åbnes af sig selv eller på grund af den pres, der kommer på den. Du skal selv åbne den, før den kan åbnes. GoToob er BNP og PC fri, så du behøves ikke at bekymre dig, når du vælger at bruge GoToob til din mad.

Forskellige modeller af tuber

GoToob fås i forskellige størrelser og modeller. Hos Regovs kan du få GoToob i størrelserne 37 mL, 60 mL og 89 mL. Udover de forskellige størrelser, fås de også i forskellige farver. Du kan vælge imellem farverne blå, hvid og grøn. Sidst men ikke mindst, så har de forskellige GoToob modeller forskellige funktioner. Nogle af GoToob fås med sugekop bagpå, så du kan sætte dem op på for eksempel hotellets væg i badeværelset.