CHAT MED OS

  Funktion Stål Termokande / Kaffekande - 1,5 L

  Funktion Stål Termokande / Kaffekande - 1,5 L


  •  169,00 kr

              Antal:

  Varenummer: U-249531
  check Antal på eget lager: 1

  Stål termokande / kaffekande fra Funktion

  Termokanden er fremstillet i plast og rustfrit stål. Låget er med en praktisk trykknap, for hurtig og enkel betjening. Termokanden / kaffekanden er både velegnet til kolde og varme drikke. Det anbefales, at forvarme kanden med varmt vand fra hanen, inden der fyldes kogende vand eller kaffe i. Termokanden / kaffekanden skal håndopvaskes, også inden brug den første gang.

  Udvendig

  • Farve: Stål og sort
  • Mål: 23 X 13,5 X 13,5 cm (H X B X D)
  • Hank i siden 

  Indvendig

  • Vakuumisolering
  • Volumen: 1,5 L 

  Yderligere informationer

  • Tåler ikke maskinopvask
  • Materiale: Rustfrit stål og plast
  • Vægt: 0,705 kg 
  • Mærke: Funktion

  Funktion bygger på gennemtænkt funktionalitet og høj kvalitet. Funktion er til glæde og gavn for den prisbevidste, som ønsker funktion og kvalitet i hverdagen. 

  Termokande: Udvendige egenskaber

  Den udvendige design af Funktion termokanden er både elegant og funktionel. Med sine dimensioner på 23 x 13,5 x 13,5 cm (H x B x D) er den kompakt nok til nemt at passe i din taske eller rygsæk. Farvekombinationen af stål og sort giver den et moderne og professionelt udseende, der passer til de fleste stilarter. Håndtaget på siden gør det nemt at bære den med dig, uanset om du er på vej til arbejde, skolen eller ud på en udflugt.

  Termokande: Indvendige egenskaber

  Indvendigt tilbyder denne termokande vakuumisolering, som hjælper med at bevare temperaturen på din drik, uanset om den er varm eller kold, i flere timer. Med en volumen på 1,5 liter er der rigelig plads til din yndlingsdrik. Det rustfrie stål indeni er også let at rengøre, hvilket gør vedligeholdelsen af termokanden enkel og problemfri.

  Termokande: Yderligere information

  Det er vigtigt at bemærke, at denne termokande ikke er opvaskemaskinesikker og bør derfor kun vaskes i hånden. Materiale af rustfrit stål og plast er holdbart og designet til at modstå daglig slitage. Termokanden vejer 0,705 kg, hvilket gør den til en letvægtsfølgesvend. Mærket Funktion står for gennemtænkt funktionalitet og høj kvalitet, hvilket gør denne termokande til et pålideligt valg for de prisbevidste, der ønsker funktion og kvalitet i hverdagen.

  Termokande: Funktion-mærket

  Funktion er kendt for at levere produkter, der kombinerer æstetisk design med praktisk funktionalitet, hvilket denne termokande bestemt lever op til. For dem, der værdsætter både stil og funktion, er denne termokande et glimrende valg. Udover termokander tilbyder Funktion en række andre køkkenprodukter, der bringer glæde og nytte for de prisbevidste, der ønsker funktion og kvalitet i hverdagen.

  Hvis du er på jagt efter andre praktiske og stilfulde produkter, kan du også være interesseret i at udforske Pia Ries Sort Enkel Pung i Kalveskind eller Lifesystems Vandtæt Førstehjælpskasse til din sikkerhed. Til dine opbevaringsbehov, bør du overveje en Vasketøjskurv Populær og Let med 2 Rum, som er et glimrende supplement til dit hjem.