Ny rygsæk til ture og rejser

Rygsækken er en taske, der ved hjælp af skulderremme og evt.et hoftebærebælte kan bæres på ryggen og hoften. Rygsække giver en rigtig god vægtfordeling og dermed skåner du din ryg og du har begge hænder frie.

Hos Regovs.dk har vi rygsække i flere forskellige størrelser og materialer, såsom læder, polyester og nylon alt efter, hvad rygsækken skal bruges til.

Nylon og polyester rygsækker er super velegnede som stæke letvægts rygsække til både ture, arbejde- og skolebrug.

Til rejser bruges Pascafe Rygsækkene med de indsyede stålwirer, der bevirker, at de ikke kan skæres op, samtidig har de også en RFID sikret lomme til beskyttelse mod identitetstyveri. Pacsafetasker er også gode som PC tasker

På vandreture anvender man gerne dagsrygsække, der enten er en fold ud rygsæk eller en mere komfortabel rygsæk med polstring og brystlomme.

De lækre rygsække i læder, anvendes af bl.a. business folk til transport af deres computere og andet kontorudstyr. Læderrygsække har en rigtig god allround anvendelse og er meget smukke at se på og de bliver kønnere med årene, når de får patina. Køber man sådan en har man rygsæk på livstid.

De små rygsække i læder bruges som almindelig dametasker til de kvinder, der helst vil have hænderne fri, når de bevæger sig rundt.

Bæresystemerne på rygsække udvikles ved videnskabelige studier og tests af anatomi, vægtfordeling og bærekomfort.
Langt de fleste rygsække er ergonomiske og anatomiske udformet, dvs. at bæreselerne er indbygget i selve rygpartiet med forskellige polstringer.

De fleste rygsække justeres i skulderremmene efter ryglængde. Børnerygsække passer til børn og er ikke små voksenrygsække. Kvindemodellerne er som regel lidt kortere i ryggen end dem til mænd, de er også tilpasset den kvindelige anatomi med smallere skuldre og kortere ryg.

Rygsæk på vandreture

En vandretur på 2 dage kræver minimum en rygsæk på 50 l. En tommelfingerregel siger at en rygsæk max. må veje 25% af hele bagagen, og at man kun må bære 33% af egen vægt, hvis man ikke har trænet. Du skal bære vægten fordelt mest på hofter, ben og fødder, så ryggen ikke bliver overbelastet. Når rygsækken er justeret korrekt fordeler 60 - 70 % af vægten sig på hofterne.

Materialer og brands

Alle Regovs rygsække er af høj kvalitet til prisen og lavet af solide letvægts polyestere og nylonprodukter. De kan alle tørres af med en fugtig klud.

Rygsække i læder er fremstillet af det bedste kalveskind og flere af rygsækkene er fremstillet i bæredygtigt vegetabilsk garvet kalveskind.

Regovs fører følgende brands:

Rygsække i læder: Belsac, Pia Ries, The Monte, Treats, Pia Ries, MONTANA og CORIUM

Rygsække i nylon materialer: Boxer, Travelite, Pacsafe, Reisenthel og Sea to Summit.

 
Sidst opdateret d. 30/10/2019.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven