CHAT MED OS

Eller ring: 61515300
Man-Tor: 8-15.30 Fre: 8-15

Stor Herre afdeling med tasker, bælter, handsker og punge til Mænd

Find gode produkter, blandt andet bælte og bælter, toilettasker, punge, handsker og meget mere, til herrer her i Mens Corner. Du finder bl.a. mange stærke lædertasker, herrebælter, regnslag, toilettasker, herrepunge og rigtigt mange gode gaver, julegaver og gaveidéer.

Altid spændende Bælte og Bælter til mænd, i alle størrelser

Regovs får hele tiden gode nyheder hjem, så kig forbi jævnligt, det betaler sig! Ved Regovs kan du bestille læderbælter og bælter til mænd lige efter din størrelse om det er XXXXL på op til 180 cm i livvidde kan vi sagtens være med - bestil i dag og modtag dit nye bælte i løbet af meget kort tid. Eller hvad med en god herre taske til job og fritid, som kan rumme din computer og meget andet? Et godt herre poncho regnslag kan vi også byde på, du finder regnslag i sort og blå. I herre toilettasker har Regovs et kæmpe udvalg i alle mulige designs og farver. Det er let at købe tasker, punge, toilettasker samt meget mere her på Regovs online.

Halstørklæder til mænd i 100% babyalpakkauld

På Regovs.dk finder du halstørklæder til mænd 100% i babyalpakkauld. Det er et af de mest luksuriøse materialer, der findes. Hos os finder du en lang række forskellige farver, design og lige størrelser. Halstørklæder til mænd er nødvendige for det kolde danske vejr, og vores halstørklæder til mænd er garanteret varme og bløde. Halstørklæderne hos os er også allergivenlige, så de er virkelig velegnet til alle. Halstørklæder til mænd kan også være en fantastisk gave til enhver, du kan lide!

Herretasker i høj kvalitet

Regovs har gennem de sidste år oparbejdet et stort udvalg af herretasker og tasker til mænd. Du kan blandt andet finde lækre brands som Travelite, The Monte, Davidts og ikke mindst serien fra Reisenthel. Det er lige fra mindre tasker til håndleds tasker til store mapper / tasker der skal kunne rumme det hele. Serien fra Reisenthel spænder bredt fra en rygsæk, kontortaske til en kabinetaske. NB! du finder også et væld af kabine tasker under kategorien rejseliv / rejsetasker.

Handsker til mænd - også i hjorteskind

Smarte og lækre skindhandsker i både lammeskind og hjorteskind til mænd, er også en kategori med et godt bredt sortiment fra Handskekompagniet og Belsac. Flere af handskerne har nogle smarte detaljer med både denter og rem ved håndledet. Handsker og skindhandsker til mænd kan købes i alle størrelser lige fra små til de helt store. 

En af danmarks største udvalg i Pengepunge til mænd

Regovs har idag ca. 200 forskellige herrepunge. Dermed er vi en af de største forhandlere af punge til mænd i danmark. Det betyder, at du er næsten helt sikker på, at kunne finde en pung der passer dig og din pengepung. Vi har mange mærkepunge som Montana, Belsac, Secrid, Elk Collection, Pacsafe og mange flere og ønsker du en prisbillig pung i god kvalitet har vi også det. Find den bedste pung ved Regovs idag - det er let. 

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se