Åhh.. De kære gaver

Det er min lillesøsters fødselsdag her bare 2 måneder efter jul. Hun sover stadig, men det gør jeg ikke. Jeg glæder mig simpelthen for meget til at give hende min gave. Ikke fordi jeg ikke har givet hende gaver allerede, men jeg kan bare ikke vente. Nu undrer du dig måske over, hvorfor jeg allerede har givet hende gaver, og det kan jeg godt forstå. For min adfærd er da virkelig ikke helt almindelig. For en måned siden havde jeg købt hendes oprindelige fødselsdagsgave - men i min spændthed og iver kunne jeg ikke vente med at give den til hende. Gav hende den første gave 1 uge før hendes fødselsdag. Så siger det jo sig selv, at jeg måtte ud og købe endnu en gave til hende - som jeg så kom til at forære hende 2 dage før hendes fødselsdag. Så nu ligger jeg altså her i min seng. Jeg er 13 år gammel og kan ikke vente, så jeg bestemmer mig for at gå ind og bare tjekke, om hun er vågen. Det skal siges, at min måde at tjekke på er heller ikke helt almindelig. Nej, jeg tjekker nemlig med at ruske i min søster og sige: du skal ikke sove rævesøvn, vi kommer og synger fødselsdagssang for dig lige om lidt. Det var også sådan min søster fik en fødselsdag, som hun aldrig kom til at glemme, ups.

Heldigvis er jeg med alderen blevet bedre til at give gaver, ikke blot i forhold til timing men også i forhold til overvejelserne. Gaver har altid været en af mine største passioner. Elsker at give gaver helt ind til sjælen. Jeg bruger ofte lang tid på at finde den helt rigtige gave - uanset om det er en værtindegave eller en bryllupsgave, for modtageren kan nemlig sagtens se, hvor meget du har gjort ud af det. Derfor vil jeg gerne dele ud af mine erfaringer, når det kommer til jagten på den perfekte gave uanset hvilken event, der er tale om.

Værtindegave

Lad os starte med en værtindegave, hvor vin, chokolade og blomster er en typisk gave, men hvis du gerne vil have lidt inspiration, skal du især læse med i dette afsnit. En værtindegave skal være en simpel gave, som de kan nyde også efter gæsterne er taget hjem. En brand som tilbyder fine værtindegaver til både kvinden, manden og parret er Philippi, hvor gaverne enten kan bruges ved eller udenfor spisebordet. Hvis du foretrækker en gave, som kan anvendes ved bordet, så kan Philippi Servietholdere eller Philippi Knivholdere lige være det, som du leder efter. Men hvis du derimod er fortaler for en gave, som kan stilles hvor som helst, så er det måske en Philippi lyseholder, du leder efter. Gaver som holder længere end til den næste sjove fest, er gaver som bringer glæde i længere tid.    

Fødselsdagsgave

Når vi så springer videre til fødselsdagsgaverne, så er det almindelig kutyme, at man laver en ønskeliste - men vi kender vel alle den person, som hellere skriver: overrask mig!, når man efterspørger en ønskeliste. Her afhænger det lidt af køn samt interesser. Men lad os tage udgangspunkt i kønnet. Hvis der er tale om en pige eller kvinde, så kan du enten give en Belsac Kosmetik pung eller en Rudi og Harald Nielsen Aftentaske i læder. Hvis modtageren til en fødselsdag, så er af det mandlige køn, så kan du med fordel give noget i høj kvalitet såsom en H.K. touch herrehandske i læder eller et Silkeborg Uldspinderi Halstørklæde.

Bryllupsgave

En bryllupsgave skal helst være en gave, som brudeparret kan nyde godt af mange år efter. Du skal give dem noget, som holder godt - og er helt vildt lækkert. Du skal give dem noget i yderst høj kvalitet. Endvidere skal du også huske, at det er noget, som de begge to kan nyde glæde af. Hvis du gerne vil give dem en gave, som skiller sig lidt ud fra det fine stel, så give en Silkeborg Uldspinderi plaid i bryllupsgave. Dette er en fin start for brudeparret, da de så kan ønske sig de dertil hørende puder senere hen eller endnu en lækker plaid.

Indflytningsgave

Nogle gange kan det være svært at vide, hvad den rigtige indflytningsgave er. Men hvis vedkommende flytter hjemmefra for første gang, er der sandsynligvis mange ting, som de mangler. En god idé kan være at fiske lidt efter, hvad de ikke har - så du kan finde ud af, hvad de mangler. Hvis du gerne vil have et lille tip, så oplever jeg ofte at førstegangs flyttende ikke har anskaffet sig en vasketøjskurv endnu. Her er det vigtigt at bide mærke i, hvor meget en vasketøjskurv kan gøre for ens oplevelse af badeværelsets udseende  i forhold til om det ser rodet ud eller ej. Hvis du vælger at give en vasketøjskurv i gave, så er det vigtigt, at du finder ud af, hvor meget plads, der er til den. En Zeller dobbelt vasketøjskurv er utrolig praktisk, men hvis der er meget lille plads, så er det måske en Reisenthel Vasketøjskurv, som er mere oplagt.

Julegaver

Julen er Regovs helt travle tid, fordi næsten alle Regovs produkter er oplagte gaveemner. om det er en julegave til manden eller julegave til kvinden så har Regovs et super godt udvalg. Vi har gjort os umage med at det er gode kvalitets produkter du kan vælge til dine julegave indkøb - især plaider, punge, smykkeskrin, rejsetasker, læder- bælter og toilettasker er noget der er run på i julen.

Især til konfirmationer eller studentergilder er der stor chance for at modtageren får flere af samme gave - undgå det. Vær kreativ, find en personlig og lækker gave! Her skal det også helst være en gave, som modtageren kan nyde godt af i mange år - og huske at det var dig, som gav det. Hvis modtageren er en pige kan du med succes give et Davidts smykkeskrin eller en lækker lædertaske - piger sætter virkelig stor pris på tasker og alt der har med smykker at gøre. Hvis modtageren derimod er en dreng, så er en Secrid Kortholder eller et Regovs Håndlavet bælte et oplagt valg som gave, da det både er praktisk og i høj kvalitet.  

Indpakning og bytning hos Regovs

Hos Regovs kan du få indpakket dine mindre og mellemstore pakker, så du selv slipper for, at skulle stå for det. Denne service er oplagt til dig, som sætter pris på, når tingene bliver gjort godt - men ikke selv er den helt store gaveindpakker.


Vi har 365 dages  bytteret / returret, så du sagtens kan nå og købe din gave i god tid inden den skal gives - samtidig med at den kan nå at blive byttet, hvis det skulle være nødvendigt.


 

 

Sidst opdateret d. 05/11/2019.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven