Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Dansk håndværk og design - Plaider og Puder

Kjellerup Væveri et en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1950. Dengang startede det blot med et par håndvæve men i dag har de et moderne væveri med computerstyrede væve - både i Danmark og udlandet. Deres plaider i lammeuld designer de selv og får produceret dem i udlandet mens deres pudebetræk bliver produceret på deres fabrik i Kjellerup. 

Pudebetrækkene i bomuld er produceret af tyske garner iht til Oeko-Tex® Standard 100 certifikat TVU – Øko-Tex certifikat på farvet garn Nr. 96.0.7621 og TVU – Øko-Tex certifikat på ufarvet garn Nr. 96.0.7625. Det vævede stof ...

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:
bliver efterbehandlet her i landet. Syet på Kjellerup Væveri's egen systue og lynlåsen, der bliver brugt i puderne er også dansk produceret.

Der er ingen personer, der har oplevet allergiske reaktioner med disse sofapuder, der har produktsundhedsmærket Oeko-Tex® 100, og dermed er testet for sundhedsskadelige stoffer i de rå garner.

Plaider i 100% Lammeuld fra Kjellerup væveri.

Uldplaider og plaider fra Kjellerup væveri er særligt gode, da uld er mere luftig end andre tekstilmaterialer, et uldtæppe har endnu bedre plads til din kropsvarme og derved kan tæpperne holde dig bedre varm.

Desuden har de fine plaider i uld et flot touch af enten diamant eller triangle mønster. Det unikke ved et diamantmønster er, at det ændrer udtryk alt efter, hvordan lyset falder på mønsteret ligesom triangle mønster. Dette betyder, at disse plaider giver et særlig flot spil til sofaen eller lænestolen.

Skøn plaid fra Kjellerup i frisk farve

Den skønne dansk designede Røde Plaid og Plaider i kvalitets Lammeuld fra Kjellerup væveri er et frisk pust af glæde og liv til din stue, sofa, værelse eller sommerhus. Den røde uldplaid er perfekt til den kolde vinteraften indendørs i stuen eller måske en frisk sommeraften udendørs i haven. Trænger dit hjem til en opfrisker, er der et stort udvalg af uldplaider fra Kjellerup væveri mange farver hos Regovs, du vil derfor kunne finde en plaid der passer lige netop til dit hjem og humør. Med en plaid fra Kjellerup Væveri er du sikker på at dit hjem ser frisk og indbydende ud og du bliver samtidig holdt varm.

Kjellerup orange pyntepude – Lyst og varmt strejf af solen

Det dejligt bløde dansk designede og producerede orange pyntepude og pyntepuder fra Kjellerup Væveri vil give din stue et strejf af solen. Puden er utrolig lækker at røre ved samtidig med den vil friske din stue op. Hos Regovs har vi et stort udvalg af de dejlige pyntepuder og sofapuder fra Kjellerup væveri. Puderne er fremstillet i håndlavet dansk design i kvalitetsmaterialer. Du kan finde denne variant af pude i mange forskellige farver. Desuden har Kjellerup væveri også mange andre designs af puder, så du kan let finde præcis de pyntepuder og sofapuder eller mix af puder, som passer til din stue, dit soveværelse eller et andet rum, som lige mangler prikken over i'et til den hjemlige hygge.


Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Mål:
Model: