CHAT MED OS

  Philippi er et tysk firma, som har base i Hamborg. Firmaet har eksisteret i mange år – da det startede i 1922, og dette skyldes deres iver og lyst til at tænke nyt. De får udkast til nye produkter fra designere over hele verden: Tyskland, Italien, Japan, Taiwan og Ghana.  Det er de nye idéer fra hele verden, som er drivkraften i Philippi, hvilket giver deres succes. Tankerne bag de forskellige designs er utrolig kreativt, fantasifuldt og innovativt, samtidig med at de er simple og enkle i deres udtryk. Philippi ser skønheden i noget almindeligt, og forvandler det ind til en unik og anderledes genstand.

  Philippi har vundet en del internationale anerkendte design priser; Design plus Award, Form Award,  German Design Award, Good Design Award (Japan), iF Product Design Award, Interior Innovation Award, Red Dot Product Design Award.

  Ved Regovs har vi et eksklusivt udvalg af smykkeskrin, servietholdere, nøgleholdere og ting til hjemmet i mærket Philippi.

  Philippi Swirl servietringe – på jagt efter den perfekte form

  Philippi design er kendetegnet ved at forvandle helt almindelige hverdags ting til et lille perfekt kunstværk. ...

  Dette ses tydeligt i de populære og klassiske Philippi Swirl servietringe der har en utrolig elegant form med deres unikke udtryk er de velegnede til både et formelt og en uformelt middagsbord. En ægte klassiker med stil og praktisk funktionalitet der har pyntet på massevis af borde siden 2004.

  Philippi Giorgio brilleetui og Case – Elegance og funktionalitet

  Med dette brilleetui / case / Penalhus har du en ideel ledsager til dine briller eller kuglepenne. Etuiet skiller sig ud på grund af det eksklusive design i sort kvalitets læder og poleret rustfrit stål.  Casen gør det nemmere og sjovere at opbevare dine briller eller kuglepenne på en sikker og stilfuld måde. Etuiet åbnes med magnetisk lukning og er indvendigt foret med sort fløjl. Philippi har udarbejdet dette enkle og elegante etui, og netop elegance og enkelhed er et kendetegn for alle Philippis produkter.

  Med et produkt fra Philippi går du aldrig forkert i byen, om du har købt til dig selv eller til en gave er du sikker på et holdbart, praktisk og klassisk produkt med et helt unikt udtryk