CHAT MED OS
Kundeservice

    Pia Ries Pianta Tropical Læder Rygsæk m. fin detalje 9 L - RFID-safe

    Populær
    Pia Ries Pianta Tropical Læder Rygsæk m. fin detalje  9 L - RFID-safe


    •  1.199,00 kr

    Farver:
    • Pia Ries Pianta Tropical Læder Rygsæk m. fin detalje  9 L - RFID-safe
    • Pia Ries Pianta Sort Rygsæk 9 L
    • Pia Ries Pianta Cognac Rygsæk 9 L
                Antal:

    Varenummer: 6010 tropical
    check Antal på eget lager: 5

    Flot læder rygsæk / skuldertaske - Pia Ries Pianta Tropical m. fine detaljer

    Vil du gerne have en kvalitetstaske i læder / en læder rygsæk i et klassisk design, som samtidig er helt unik i sine farvekombinationer? Så er denne taske lige det, som du leder efter. Denne her læder rygsæk har også en sjov detalje i toppen / på ryggen. Den kan bruges både som skuldertaske og rygsæk. 

    Udvendig

    • Farve: Sort m. multi farver
    • Mål: 35 X 30 X 13 cm (H X B X D)
    • Justerbare stropper: 72 - 91 cm 
    • Sjov detalje / speciel effekt: Lynlås-stroppen trækkes op, klik-låsen åbnes og så kan man komme til taskens indhold
    • Side lynlåslome på front
    • Lynlåslomme bagpå
    • Lynlås i top og sider

    Indvendig 

    • Farve: Lyseblå
    • Volumen: 9 L
    • 2 store rum
    • 1 lynlås rum i midten (skiller de to store rum ad)
    • 1 lynlåslomme i siden 
    • 1 RFID-safe mobillomme 

    Yderligere informationer

    • Vægt: 700 g 
    • Materiale: Kalveskind
    • Brand: Pia Ries

    Oplev Tropisk Luksus med Pia Ries Pianta's Tropical læder rygsække og skindskuldertasker

    Pia Ries Pianta er ikke blot et brand; det er en æstetisk rejse ind i verden af luksusaccessories. Med en unik kombination af godt design, funktionalitet og en forpligtelse til kvalitet har Pia Ries Pianta indtaget modeverdenen som et foretrukket valg for dem, der søger mere end blot en taske - de søger en oplevelse. I dette indlæg vil vi udforske den fortryllende verden af Pia Ries Pianta's læder rygsække og læder skuldertasker, med fokus på det tropiske tema, funktionalitet, godt design og kvalitet, der definerer dette eksklusive brand.

    Tropical Læder Rygsække fra Pia Ries: En Oase af Farver og Mønstre

    Pia Ries Pianta's tropiske skindtaskekollektion af læder rygsække og skuldertaske er en manifestation af naturens skønhed og farver. Hver læder rygsæk / skuldertaske er som et kunstværk, der transporterer dig til fjerne, tropiske paradiser. Med mønstre inspireret af naturens mangfoldighed og farver, er disse læder rygsække ikke kun accessories, men en rejse ind i en verden af elegance og stil. Uanset om det er den dybe, beroligende blå af havet eller de livlige farver fra tropiske blomster, formår Pia Ries Pianta at indfange essensen af tropisk luksus i hver eneste taske.

    Funktionalitet, der Gør Livet Lettere

    En læder rygsæk eller læder skuldertaske fra Pia Ries Pianta er ikke kun et modeudtryk; det er en investering i praktisk luksus. Funktionalitet er en nøglekomponent i designfilosofien bag disse lædertasker og læder rygsække. Hver læder rygsæk er nøje konstrueret med tanke på den moderne livsstil, og det afspejler sig i de smarte lommer, rummelige indvendige og velplacerede detaljer. Uanset om du er på farten og har brug for hurtig adgang til dine ejendele eller har brug for plads til en bærbar computer, vil Pia Ries Pianta's læder tasker matche dine behov uden at gå på kompromis med stilen.

    Godt Design ved Pia Ries læder rygsække og skuldertasker, der Varer Ved

    Pia Ries Pianta har forstået kunsten af tidløst design. Deres læder rygsække og læder skuldertasker er ikke bundet af kortsigtede trends; de er skabt med en vision om at være relevante og elegante år efter år. Materialer af høj kvalitet og opmærksomhed på detaljer karakteriserer Pia Ries Pianta's signaturstil. Disse læder rygsække og skuldertasker er ikke blot et modeudtryk; de er en erklæring om personlig stil og raffinement.

    Kvalitets læder rygsæk, der Føles og Ses

    Når man investerer i en læder rygsæk, skindtaske eller læder skuldertaske er kvalitet afgørende. Pia Ries Pianta forstår denne vigtighed og går ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Hvert stykke læder er omhyggeligt udvalgt og behandlet for at sikre holdbarhed og en fornemmelse af luksus. Det er ikke bare en taske; det er en investering i et stykke håndværk, der vil holde sin skønhed intakt år efter år.

    Oplev Pia Ries Pianta's Verden af Tropisk Elegance i hendes Tropical læder rygsække og læder skuldertasker

    Pia Ries Pianta's Tropical læder rygsæk og læder skuldertaske er ikke blot accessories; de er en invitation til at opleve tropisk elegance i din dagligdag. Med fokus på funktionalitet, godt design og kvalitet formår Pia Ries Pianta at skabe tasker og læder rygsække, der ikke blot opfylder dine behov, men også beriger din stil. Træd ind i en verden af tropisk luksus og lad Pia Ries Pianta være din guide til en stilsikker rejse. Oplev forskellen med en skindtaske, der ikke kun er en accessory, men en oplevelse i sig selv.