Whocopied.me

Soul for Seal producerer både tasker, rygsække og handsker i sælskind og kalveskind. Soul for Seal tasker er desuden vandafvisende, da de kombinerer hård vandtæt sælskind med godt lækkert kalveskind.

Når du køber et produkt i sælskind fra Soul for Seal, er du garanteret, at sælskindet kommer fra en certificeret grønlandsk voksen sæl, som har levet livet i den vilde natur i Grønland. Den grønlandske sæl desuden er fanget af en grønlandsk Inuit, som har levet mange år ved bæredygtig jagt, hvor sælfangst både handler om mad og kultur. Fokus på mad og kultur ...

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Soul for Seal Ivalo L Sælskindsrygsæk / Rygsæk i Sælskind 10 L
2.899,00 kr
 1.899,00 kr 
 Lager: 3
Nr. X-IVALO-NATUR-LARGE 
Soul for Seal Ivalo S Sælskindsrygsæk / Rygsæk i Sælskind 5,5 L
1.999,00 kr
 1.399,00 kr 
 Lager: 1
Nr. X-IVALO-NATUR-SMALL 
Soul for Seal Malu Sælskindstaske / Taske i Sælskind 1 L
1.375,00 kr
 999,00 kr 
 Lager: 1
Nr. X-MALU-NATUR 
Soul for Seal Aviaja Sælskindstaske / Taske i Sælskind 1 L
999,00 kr
 849,00 kr 
 Lager: 1
Nr. X-AVIAJA-NATUR 
Soul for Seal Petrine Bæltetaske i Sælskind - 1 L
1.199,00 kr
 699,00 kr 
 Lager: 3
Nr. PETRINE-NATUR 
Soul for Seal Dame Luffer i Sælskind
1.099,00 kr
 699,00 kr 
 Lager: 1
Nr. X-MITTEN-NATUR-M1 
Side:
bunder først og fremmest i, at sælkødet betragtes som en delikatesse og en vigtig kilde til næring. Den bæredygtige jagt går ud på, at fangernes mad får gavn af køden, hundene får indvoldene og skindene sælges - intet går til spilde. Dette skaber desuden også et grundlag for bedre levevilkår får den grønlandske fanger og hans familie. Bæredygtigheden bliver endvidere fremmet af det grønanske selvstyre som er forpligtet på at sørge for, at de grønlandske fanger kan indhandle deres skind gennem de selvstyrede aktieselsskab Great Greenland. Det betyder, at der i alle små byer og mindre bygder er mulighedfor at sælge sælskind på lokale indhandlingssteder, som foregår på et kontor, der har åbent et par timer hver dag. På disse kontorer kommer fangerne med deres skånd og får fastsat en pris, som afhænger af sælskindets kvalitet samt størrelse. Bemærk desuden, at da alle sæler er unikke, vil hvert sælprodukt ligeledes være unik og derfor også afvige fra billedet til produktet.

Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Størrelse:
Størrelse: