CHAT MED OS
Kundeservice

    Travelite Kick Off Antracit Rejsetoilettaske - 4 L

    Populær
    Travelite Kick Off Antracit Rejsetoilettaske - 4 L


    •  134,00 kr

    Farver:
    • Travelite Kick Off Antracit Rejsetoilettaske - 4 L
    • Travelite Kick Off Rosa Toilettaske - 4 L
    • Travelite Kick Off Petrol Toilettaske - 4 L
    • Travelite Kick Off Rød Toilettaske - 4 L
    Gaveindpak.:
                Antal:

    Varenummer: KX-6920-04
    check Antal på eget lager: +7

    Klassisk og enkelt toilettaske for den stilfulde rejsende

    Er du på udkig efter en klassisk og enkel toilettaske? Så er denne toilettaske fra Travelites kick-off-serie det perfekte valg for dig! Denne rejsetoilettaske kombinerer stil og funktionalitet på en enestående måde og er ideel til enhver rejsende.

    Udvendig

    • Farve: Antracit (Grå)
    • Mål: 24 X 15 X 12 cm (B X H X D)
    • Praktisk hank i side
    • 2 lynlås åbninger i top
    • 1 lynlåslomme på front 

    Indvendig

    • Farve: Sort
    • Volume: 4 L 
    • 2 store rum
    • 2 lommer

    Yderligere informationer

    • Vægt: 210 g 
    • Materiale: Vandafvisende kvalitetspolyester
    • Brand: Travelite

    En uundværlig rejsemakker: Travelites klasisske toilettaske og Rejsetoilettaske

    En god toilettaske er ikke kun et praktisk opbevaringsmiddel, men også en uundværlig rejsemakker, der kan gøre dine oplevelser mere bekvemme og velorganiserede. Toilettasken er det essentielle redskab for enhver, der ønsker at rejse let og effektivt. Med et smart design og optimale opbevaringsløsninger er toilettasken det ideelle tilbehør til dine rejseeventyr. Den gør det let at holde styr på dine personlige hygiejneartikler og sørger for, at du altid har det, du behøver, lige ved hånden.

    Travelites toilettasker er designet med henblik på funktionalitet og stil. Den er din trofaste rejsepartner, der sikrer, at dine personlige hygiejneartikler og essentielle produkter altid er lige ved hånden. Med smarte lommer, rumopdelinger og en robust konstruktion er en toilettaske fra Travelite det perfekte valg for enhver, der ønsker at rejse med lethed og elegance.

    Toilettaske og Rejsetoilettaske fra Travelite: Perfekt til enhver rejse

    En toilettaske fra Travelite er ikke kun ideel til længere rejser; den er også perfekt til weekendture. Når du skal pakke let og smart til en kortere rejse, er en toilettaske et must-have. Den kompakte størrelse gør det nemt at tage den med overalt, og dens effektive opbevaringsløsninger gør den til den perfekte følgesvend til enhver weekendtur.

    Gør opbevaring legende let med en Travelite toilettaske og rejsetoilettaske

    Opbevaring behøver ikke at være besværlig, og med Travelite toilettasken bliver det en leg. Uanset om du er på forretningsrejse, familieferie eller romantisk weekendophold, kan du stole på, at denne toilettaske opfylder dine behov. Den er ikke blot et opbevaringsmiddel; det er en stilfuld detalje, der gør hele forskellen i dine rejseoplevelser.

    Den praktiske indretning af toilettasken gør det nemt at opretholde orden på dine sager. Uanset om det er tandbørste, shampoo eller små accessories, kan du opbevare alt sikkert og organiseret i denne toilettaske. Aldrig mere vil du miste tid på at lede efter dine toiletartikler - de vil altid være inden for rækkevidde og klar til brug.

    Oplev rejsekomfort med en Travelite toilettaske og rejsetoilettaske

    Så hvorfor gå på kompromis med din rejsekomfort? Vælg en toilettaske fra Travelite og oplev, hvordan praktik og stil går hånd i hånd. Hold orden på dine sager, uanset hvor du går hen, og gør hver rejse til en velorganiseret og behagelig oplevelse. Invester i kvalitet, invester i en Travelite toilettaske, og lad den være din pålidelige følgesvend på alle dine eventyr. Gør opbevaring let, stilfuld og praktisk med en toilettaske fra Travelite!

    Rejs med Travelite

    Men det stopper ikke her! Hvis du også leder efter rejsetasker eller en weekendtaske, har vi et bredt udvalg af Travelite-produkter, der passer til dine behov. Deres rejsetasker og weekendtasker kombinerer også klassisk design og praktisk funktionalitet for at gøre din rejse endnu mere bekvem. Uanset om du er på udkig efter en elegant og rummelig rejsetaske eller en kompakt weekendtaske, har Travelite det perfekte valg til dig.