Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Bomuldsplaider og bomuldstæpper til stuen og sofaen

Hvorfor bomuld? Naturmaterialet bomuld kommer fra frø-håret på bomuldsplanten og er utrolig slidstærkt. Endvidere er det super nemt at vaske en bomuldsplaid eller bomuldstæppe. Noget af det bomuldsproducenterne fremhæver, er at bomuld er utrolig blødt og derfor yderst komfortabelt. Præsentable, bløde og flotte plaider til din sofa - og dig. Bomuldsplaider og bomuldstæpper i høj kvalitet, lyder det som noget for dig? 

Hos os på Regovs.dk finder du bomuldstæpper af mærket: Compliments

Bomuldsplaider: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Vores tæpper er både varmeledende og utrolig blåde og komfortable. Regovs bomuldsplaider og bomuldstæpper findes både i forskellige farver, mønstre og størrelser, så du helt selv kan bestemme det udtryk, som du gerne vil have. Det betyder, at du selv kan finde den plaid, som passer lige præcis til din sofa - og dig.

Bomuldsplaider og bomuldstæpper i en god størrelse

De fleste bomuldsplaider og bomuldstæpper ved Regovs er i en god størrelse 140 X 200 cm og derfor velegnet til brug i en stue i hjemmet eller sommerhuset. En bomuldsplaid eller et bomuldstæppe er dejligt, blødt og meget velegenet til brug i sommerhuset og på terrassen. 

Fnugfjerner / fnugshaver til din bomuldsplaid eller bomuldstæppe

Man kan ikke undgå at et bomuldstæppe eller en bomuldsplaid med tiden afgiver noget overskudsuld som vil sætte sig som fnuller eller fnug på tæppet eller andre ting. Ved Regovs kan du købe en fnugfjerner / fnugshaver fra Severin. Vores egen test viser at den fungere godt og samler overskydende bommuld og uld pænt sammen i fnugbeholderen. Du kan også fjerne fnug og fnuller forsiftigt med en uldkam / uldbørste, men Regovs anbefaler at bruge fnugshaveren fra Severin, fordi opgaven med at fjerne fnug og fnuller fra dit tæppe bliver meget næmmere.

Det er let at bestille din nye bomuldsplaid eller bomuldstæppe ved Regovs. Vi er hurtige til at afsende så du snart har dit nye bomuldstæppe og bomuldsplaid i hånden.

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Mål: