CHAT MED OS

  Smarte kvalitets rygsække til mange formål.

  Du finder rygsække fra Boxer, Axelsen & Søn, Travelite, The Monte, Corium og ikke mindst Reisenthel som også har en udgave af en business model med i det store udvalg. En god rygsæk er virkelig praktisk at have med på ture, når du skal gå en del. Det kan enten være til proviant, til brug på udflugten eller som skoletaske rygsæk.

  Rygsække: Læs mere nedenfor

  Ekstra plads til computeren

  Flere modeller kan også have plads til en computer, hvilket må siges at være ganske smart nu om dage. Find og køb din nye kvalitets rygsæk ved Regovs allerede i dag. Vi har med sikkerhed en model som passer til netop dine behov.

  Rygsæk i flere størrelser og former

  De smarte rygsække kan fåes i mange størrelser og former. Rygsækken kan bruges som skoletaske til dig selv eller børnene. Ud over at du kan bruge dem som skoletaske, så kan du også bruge dem til computertaske. Taskerne kan ikke kun bruges til skolebrug, men de kan også bruges, når du skal ud og vandre i naturen. De fleste tasker er rummelige, og de har plads til stort set alt. Hos os har vi ikke kun store tasker, men vi har også små rygsække, til dig der ikke slæber på så meget. De små rygsække fylder ikke så meget, men de har store rum, så der er plads til alt! Rygsækkene findes i firkantede, aflange og trekantede former.

  Rygsække i regnbuens farver

  Rygsækkene kan findes i alle regnbuens farver – og flere! De kan fåes i standard-farven sort, men nogle gange kan man godt blive en lille smule træt af en sort rygsæk. Derfor er det godt, at vi har flere farver på hylden, som du kan vælge imellem. Vi har farverne blå, rød, orange, grå og mange flere. Hvis du gerne vil have en rygsæk, der er kombineret af to eller flere farver, så har vi dem også. Du kan få prikkede tasker, stribede og andre former for farvekombinerede tasker.

  Tilbehør til Rygsæk

  Rygsækken er en taske, der ved hjælp af skulderremme og evt.et hoftebærebælte kan bæres på ryggen og hoften. Rygsække giver en rigtig god vægtfordeling og dermed skåner du din ryg og du har begge hænder frie.

  Hos Regovs.dk har vi rygsække i flere forskellige størrelser og materialer, så som læder og nylon alt efter, hvad rygsækken skal bruges til.

  Mindre rygsække i nylon benyttes i vid udstrækning til skoletasker, dags rygsæk eller til trekking. Nylonrygsække er også fine til at cykle med.

  Til rejser bruges Pascafe typerne med de indsyede stålwirer, der bevirker, at de ikke kan skæres op, samtidig har de også en RFID sikret lomme til beskyttelse mod identitetstyveri. De er også rigtig gode som IT tasker.

  På vandreture anvender man rygsække, der virker som et fold-ud hjem.

  De lækre rygsække i læder, anvendes af bl.a. business folk til transport af deres computere og andet kontorudstyr. Men de har en rigtig god allround anvendelse og er meget smukke at se på og de bliver kønnere med årene, når de får patina. Køber man sådan en har man rygsæk på livstid..

  De små rygsække i læder bruges som almindelig dametasker til de kvinder, der helst vil have hænderne fri, når de bevæger sig rundt.

  Bæresystemerne på rygsække udvikles ved videnskabelige studier og tests af anatomi, vægtfordeling og bærekomfort. 

  Langt de fleste rygsække er ergonomiske og anatomiske udformet, dvs. at bæreselerne er indbygget i selve rygpartiet med forskellige polstringer.

  De fleste rygsække justeres i skulderremmene efter ryglængde. Børnerygsække passer til børn og er ikke små voksenrygsække. Kvindemodellerne er som regel lidt kortere i ryggen end dem til mænd, de er også tilpasset den kvindelige anatomi med smallere skuldre og kortere ryg.

   

  Trekking, vandrerygsække og dagsrygsække

  En vandretur på 2 dage kræver minimum en rygsæk på 50 l. En tommelfingerregel siger at en rygsæk max. må veje ¼ af hele bagagen, og at man kun må bære ⅓ af bærerens egen vægt, hvis man ikke har trænet. Man skal bære så man fordeler vægten mest på hofter, ben og fødder, så ryggen ikke bliver overbelastet. Når rygsækken er justeret korrekt fordeler 60 - 70 % af vægten sig på hofterne.

   

  Materialer og brands

  Alle Regovs.dk rygsække er kvalitet og lavet af solide letvægts polyestere og nylonprodukter. De kan alle tørres af med en fugtig klud.

  Rygsække i læder er fremstillet af det bedste kalveskind og flere af rygsækkene er fremstillet i bæredygtigt vegetabilsk garvet kalveskind.

  Regovs.dk fører følgende brands:

  Rygsække i læder: Belsac, Pia Ries, Corium, The Monte, Treats, Pia Ries

  Rygsække i nylon materialer: Boxer, Pacsafe, Reisenthel, Sea to Summit og Travelite.

  Ny rygsæk til skole eller gymnasiet

  Der findes ikke noget bedre end en god ryksæk til skolebrug eller en praktisk rygsæk til studierne på gymnasiet. Der skal helst være plads til både bøger, mapper, computer eller tablet. En rygsæk der kan udvide sig og på den måde har ekstra plads er en særlig velegnet rygsæk til skole eller gymnasiet. Vi kan anbefale expansion rygsækkene fra Belsac eller expansion rygsækken fra Boxer alle i god kvalitet og til en god pris. Mangler du en dejlig første rygsæk til skole / børn kan Regovs varmt anbefale rygsækkene fra Reisenthel som både har en komfortabel brystrem, polstrede skulderstropper og udstyret med reflekser som vender bagud. Regovs har også et stort udvalg af Reisenthels allrounder r rygsæk. Og hvis du ønsker en rygsæk i læder eller skind til skolebrug kan vi anbefale rygsækkene fra både Corium, Belsac og The Monte.

  Rejs jorden rundt med en god rygsæk

  Er du på rejse enten med tog, bus, bil eller fly er det altid meget praktisk at have en rygsæk med. I toget er det let at have rygsækken på ryggen som en ekstra taske. Med bus og bil er det lækkert at kunne tage en rygsæk med som indeholder lidt tøj, vand og forfriskninger, så du ved stop kan have rygsækken med ved en seværdighed og på små gåture. Til flyveturen har Regovs en populær lille rygsæk fra Travelite som kan bruges som nr. 2 håndbagage på bare 35 X 20 X 20 cm.   

  Tag en god rygsæk med på skiferie og skitur

  Er du på vej til Alperne, Norge, Sverige eller et andet sted hen på skiferie kan vi anbefale en god dagturs rygsæk med brystrem fra Travelite evt. i serien basics. Det er helt fantastisk, ved alle der har stået på ski tidligere, at have en rygsæk med sig på løjperne med lidt kiks, frugt, varm chokolade, the, eller kaffe. Det giver dig også mulighed for at have et par tørre sokker og vanter med. Til skiture anbefaler Regovs en rygsæk med godt polstrede skulderremme og brystrem.

  Nyd udflugten med en ny rygsæk til busture og vandreture 

  Udflugter er en dejlig ting. Det kan være du er med skolen, jobbet eller familien på udflugt. Til en god udflugt hører også en rygsæk pakket med madpakke, tøj, penge, telefon, et spil kort, en paraply og et regnslag. Med en godt pakket rygsæk er du klar til en dags udflugt med vennerne i bus eller på vandring. En god rygsæk fra Travelite, Reisenthel eller Pacsafe med polstring på ryg og skulderremme og en brystrem anbefales til vandreture med mere.

  En god sikker rygsæk fra Pacsafe

  Er du ude efter en mere sikker og komfortabel rygsæk som er svær at stjæle og stjæle fra er det helt klart en rygsæk fra pacsafe du skal have, der er RFID sikre rum, stålwire i remme og syet ind i stoffet at det ikke kan klippes over og skæres hul i. De har ofte en brystrem og super god polstring. Regovs kan varmt anbefale en rygsæk fra Pacsafe.   

  Lad rygsække sidde godt på din ryg

  Som du har noteret dig, så findes der mange forskellige rygsække til mange forskellige formål, som du kan købe hos os.

  Det er vigtigt, at man vælger en rygsæk, skoletaske eller vandrerygsæk, der passer i stilen til den person, som man er, men det er i mindst lige så høj grad vigtigt, at man sørger for at finde den velegnede rygsæk af ovennævnte type eller en anden slags, som der sidder godt på din ryg.

  Vores kroppe er jo meget forskellige, så den rygsæk, der sidder perfekt på den ene person, kan sidde mindre heldigt på den næste.

  Og man skal slet ikke kimse ad selv de små ting, der skulle genere ved en rygsæk på en, for de små problemer kan ende med at give vedvarende skavanker på ens krop.

  Så når du har købt en rygsæk hos os i Regovs, er det presserende, at du sørger for at afprøve tasken eller rygsækken og se, hvordan den føles at have på.

  Her kan man putte nogle af de ting i den, som man regner med at have i rygsækken: Husk på, at man ikke skal overfylde tasken eller placere tingene, så de ”stikker” i ryggen på en, eller man kommer til at bære mere, end hvad ens ryg og skuldre kan holde til.

  Selvom man måske oplever, at rygsækken ikke sidder helt godt, så kan mange rygsække og tasker i vores udvalg rettes til, så de passer bedre til lige din krop.

  Derfor kan det være et godt tip at gå tasken lidt til, så den ender med at passe bedre sammen med din krop.

  Pas på med kun at have en rygsæk over den ene skulder, hvis den er beregnet til at blive hængt over begge skuldre, og put ikke ting i rygsækken, som der kan svine den til, uden du er sikker på, at du har pakket det hele godt og sikkert ind.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no