CHAT MED OS
Kundeservice

  Spikes & Sparrow er kendt for deres unikke håndlavede karakterprodukter. Det anvendte læder er nøgen uden tilsat kunstigt beskyttende lag, så strukturen i læderet med alle dens ufuldkommenheder vil ændre sig med tiden, når du bruger det og give din skuldertaske, rejsetaske, weekendtaske, bæltetaske eller læderpung en unik karakter, der afspejler din personlighed.

  Spikes & Sparrow tasker findes i en bred vifte af skuldertasker, rejsetasker, weekendtasker, computertasker, bæltetasker rygsække og tegnebøger. Alle Spikes & Sparrow tasker er lavet for at holde, hvorfor der kun bruges de bedste lynlåse, de stærkeste metaldele og løbende test af materialer finder sted.

  Spikes & Sparrow tasker er hollandsk design, der siden 1998 er ...

  håndlavet på fabrikker i Indien, der ikke beskæftiger børnearbejde og har et rent arbejdsmiljø.

  Med en Spikes and Sparrow skuldertaske får du en holdbar moderne lædertaske med Vintage-look. Skindtasken bliver kun mere og mere smuk og unik, jo mere du bruger den.

  Om Spikes & Sparrow - Læder og Farvning

  Da læderet er oprindeligt, er skindet modtageligt og absorberer både voks og olie, der påføres på det, på en uregelmæssig måde. Dette skaber det typiske udseende på læderet. Skindet kan dog også absorbere vand, hvilket betyder, at de fleste pletter i læderet ikke er på overfladen, hvor rengøring vil være en effektiv løsning. Pletten vil snarere være i læderet, hvilket i det væsentlige ændrer farven på læderet permanent. Den bedste rengøringsstrategi for Spikes & Sparrow læder og skuldertasker er at regelmæssigt aftørre det med en let fugtet bomuldsklud for at fjerne topisk støv. Brug ikke sæbe- eller sæbebaserede produkter, da de ændrer hudens pH-værdi og reducerer levetiden. Regn og vand kan ikke anbefales på Spikes & Sparrows tasker, især i starten kan tasken, hvis den er blevet våd afgive overskudsfarve, så pas på med lyst tøj og en våd lædertaske. Hvis din skindtaske ved et uheld bliver våd, bør den efterfølgende tørre langsomt og når den er tør få et tyndt lag læderfedt / læderbalsam.

  Hvis du vil, kan du påføre en delikat læderbalsam, læderfedt eller en spray til vedligeholdelse af nubuck og ruskind, en eller to gange om året. Dette vil genetablere læderet og trække læderet op igen. Dette er dog ikke nødvendigt, men et spørgsmål om smag og præference.