Whocopied.me

Køb kuffertlåse og hængelåse til dine tasker og kufferter.

Det er en god idé at du låser dine rejsetasker og kufferter når du er på farten. På den måde har du styr på hvad der er i tasken, og fremmede kan ikke ubemærket komme til. Køb en god kuffertlås eller hængelås online nu. Alle vores låse, kuffertlåse og hængelåse lever op til ganske skrappe krav til kvalitet, så man altid kan føle sig helt tryg på rejsen.

Låse, Kuffertlåse og Hængelåse: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
 Pacsafe Sort Prosafe 750 TSA Sikker Key-Card Lås 
149,00 kr
 129,00 kr 
 Lager: 6
Nr. 65-1275 
 Travelite Sort TSA Kodelås 
99,00 kr
 79,00 kr 
 Lager: +7
Nr. 26-01 
 Pacsafe Silver Prosafe 800 TSA Kuffertlås / Wirelås 
129,00 kr
 119,00 kr 
 Lager: 6
Nr. 65-1280 
 Pacsafe Sort Kuffertlås/Wirelås 
179,00 kr
 149,00 kr 
 Lager: 6
Nr. 65-1267 
 Pacsafe Black Retractasafe 250 Sikker Kuffertlås 
199,00 kr
 179,00 kr 
 Lager: 3
Nr. 65-0925 
 Fabrizio Blå Kuffertrem med TSA Kodelås 
169,00 kr
 139,00 kr 
 Lager: +7
Nr. 10263-blue 
 Fabrizio Grøn Kuffertrem med TSA Kodelås 
169,00 kr
 129,00 kr 
 Lager: 6
Nr. 10263-lime 
 Fabrizio Rød Kuffertrem med TSA Kodelås 
169,00 kr
 129,00 kr 
 Lager: 4
Nr. 10263-red 
Side:

Låse, kuffertlåse og hængelåse

Med en god lås, kuffertlås og/eller hængelås på bagagen kan man slappe helt af, og koncentrere sig om det allervigtigste, at nyde sin ferie i fulde drag. Se hele udvalget i smarte og sikre låse, kuffertlåse og hængelåse til bagagen herover.

Ved Regovs.dk finder du låse, bagagelåse, kuffertlåse og hængelåse fra mærkerne: Travelite, Pacsafe og Fabrizio.

Bagagelås god på Rejse

Har du oplevet, at du har været ude at rejse, og midt i ferien bliver din kuffert tom for dine værdigenstande? For at sikre dig, sælger vi her hos Regovs mange forskellige hængelåse, kuffertlåse og helt almindelige låse. Er du på farten, hjemme eller ude at rejse, så er det altid godt at have låse med dig rundt. Det er en god idé, at du låser dine rejsetasker og kufferter når du er på farten. På den måde har du styr på hvad der er i tasken og fremmede kan ikke ubemærket komme til. Hos Regovs kan du vælge imellem et stort udvalg af alle mulige låse. Et godt udvalg betyder, at du kan finde den lås, som passer bedst til din bagage, så den er sikret for indbrud. For at en lås kan være god, skal den være lavet i den bedste kvalitet, og det er vores låse bestemt. Her hos Regovs vil vi have, at du får det bedste for dine penge, og derfor sælger vi kun det bedste til dig. Vi sørger for, at du ikke skal bekymre dig unødigt, når du er ude at rejse, vores låse skal nok sørge for, at dine værdigenstande er bedre beskyttet. Med en god lås, kuffertlås og/eller hængelås på bagagen kan man slappe helt af, og koncentrere sig om det allervigtigste, at nyde sin ferie i fulde drag. Se hele udvalget i smarte og sikre låse, kuffertlåse og hængelåse til bagagen herover.

Låse i mange størrelser og farver

Vi har låse i alle mulige farver, såsom rød, blå og sort, så din lås kan matche sin kuffert. På den måde er din kuffert sikret og samtidig er den med på moden. Ud over farvevalget, har vores låse forskellige størrelser og funktioner. De fleste af vores låse, består af en kode på 4 cifre. Hvis du er bange for at låse din kuffert, og derefter glemme, hvad koden er, så har vi også en lås til dig. Pacsafe har lavet en lås, hvor du slet ikke skal bekymre dig om at huske en kode. Der medfølger nemlig et kort med låsen. Kortet fungerer som en kode for låsen. På den måde skal du ikke bekymre sig om at huske din kode, du skal blot have dit kort med dig. Bestil din nye lås hjem, så du kan være bedre sikret på din ferie og nyde den, uden at bekymre dig unødigt om din bagage.

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale: