CHAT MED OS
Kundeservice

  Køb kuffertlåse, bagagelåse og hængelåse til dine tasker og kufferter.

  Det er en god idé at du låser dine rejsetasker og kufferter når du er på farten. På den måde har du styr på hvad der er i tasken, og fremmede kan ikke ubemærket komme til. Køb en god kuffertlås eller hængelås online nu. Alle vores låse, kuffertlåse, bagagelåse og hængelåse lever op til ganske skrappe krav til kvalitet, så man altid kan føle sig helt tryg på rejsen. På dine rejser er sikkerheden af din bagage altafgørende, og det sidste du ønsker, er bekymring for dine ejendele. Mærker som Pacsafe, Travelite, og Lifeventure står i frontlinjen, når det gælder innovative og pålidelige kuffertlåse. Disse hængelåse er ikke kun ideelle til kufferter, men også til skabe i fitnesscentre, hvor du efterlader personlige ejendele mens du træner. 

  Låse, Kuffertlåse og Hængelåse: Læs mere nedenfor

  kuffertlåse og låse

  Ved at bruge bagagelåse fra disse topmærker, får du ikke kun ekstra sikkerhed, men også en ro i sindet. Uanset om du rejser verden rundt eller blot tager en dag på gym, er det vigtigt at sikre dine værdigenstande med den bedste kvalitet.

  Låse, kuffertlåse, bagagelåse og hængelåse

  Med en god lås, kuffertlås og/eller hængelås på bagagen kan man slappe helt af, og koncentrere sig om det allervigtigste, at nyde sin ferie i fulde drag. Se hele udvalget i smarte og sikre låse, kuffertlåse og hængelåse til bagagen herover.

  Ved Regovs.dk finder du låse, bagagelåse, kuffertlåse og hængelåse fra mærkerne: Travelite, Pacsafe og Fabrizio.

  Bagagelås og kuffertlås god på Rejse

  Har du oplevet, at du har været ude at rejse, og midt i ferien bliver din kuffert tom for dine værdigenstande? For at sikre dig, sælger vi her hos Regovs mange forskellige hængelåse, kuffertlåse og helt almindelige låse. Er du på farten, hjemme eller ude at rejse, så er det altid godt at have låse med dig rundt. Det er en god idé, at du låser dine rejsetasker og kufferter når du er på farten. På den måde har du styr på hvad der er i tasken og fremmede kan ikke ubemærket komme til. Hos Regovs kan du vælge imellem et stort udvalg af alle mulige låse. Et godt udvalg betyder, at du kan finde den lås, som passer bedst til din bagage, så den er sikret for indbrud. For at en lås kan være god, skal den være lavet i den bedste kvalitet, og det er vores låse bestemt. Her hos Regovs vil vi have, at du får det bedste for dine penge, og derfor sælger vi kun det bedste til dig. Vi sørger for, at du ikke skal bekymre dig unødigt, når du er ude at rejse, vores låse skal nok sørge for, at dine værdigenstande er bedre beskyttet. Med en god lås, kuffertlås og/eller hængelås på bagagen kan man slappe helt af, og koncentrere sig om det allervigtigste, at nyde sin ferie i fulde drag. Se hele udvalget i smarte og sikre låse, kuffertlåse og hængelåse til bagagen herover.

  Låse, kuffertlåse og bagagelåse i mange størrelser og farver

  Vi har låse i alle mulige farver, såsom rød, blå og sort, så din lås kan matche sin kuffert. På den måde er din kuffert sikret og samtidig er den med på moden. Ud over farvevalget, har vores låse forskellige størrelser og funktioner. De fleste af vores låse, består af en kode på 4 cifre. Hvis du er bange for at låse din kuffert, og derefter glemme, hvad koden er, så har vi også en lås til dig. Pacsafe har lavet en lås, hvor du slet ikke skal bekymre dig om at huske en kode. Der medfølger nemlig et kort med låsen. Kortet fungerer som en kode for låsen. På den måde skal du ikke bekymre sig om at huske din kode, du skal blot have dit kort med dig. Bestil din nye lås hjem, så du kan være bedre sikret på din ferie og nyde den, uden at bekymre dig unødigt om din bagage.

  Det er sikkert og nødvendigt med en kuffertlås eller bagagelås

  Der er ikke noget hverken dansk eller internationalt lovkrav, der dikterer at din kuffert skal have en kuffertlås på. En kuffertlås er udelukkende for din egen sikkerheds skyld. Men har du et ønske om at passe godt på dine ejendele, når du rejser, så kan du under ingen omstændigheder undvære en kuffertlås. En lynlås holder ikke tyven ude, hvis nogen med lange fingre skulle udse sig din kuffert som deres næste mål. Beslutter du dig for at investere i en kuffertlås, så er det klogt at købe en TSA-godkendt lås. TSA er en forkortelse for Transportation Security Administration, det er den organisation, der håndterer bagage ved indrejse i USA. Har du ikke en TSA-godkendt lås, så kan du risikere at din kuffertlås bliver brudt op og ødelagt ved indrejse i USA.

  Vær på den sikre side med en kuffertlås eller bagagelås

  Det er ikke kun i lufthavne du kan have stor glæde af en kuffertlås. Den vil også være meget anvendelig, når du lader kufferten blive på hotelværelset. Derfor er en kuffertlås naturligvis også en rigtig god investering. Hvis du ønsker at være på den sikre side, så bør du erhverve dig en kuffertlås. Når du rejser, så er det ofte med en række ejendele af høj værdi. Derfor er små hundrede kroner også godt givet ud for en lås til din kuffert. En god ferie kan hurtigt blive ødelagt, hvis du mister din kufferts indhold. Der findes op til flere sikkerhedsforanstaltninger, der kan hjælpe med at undgå dette, men en kuffertlås er og bliver dog den bedste løsning.

  Er der andet du skal bruge til din rejse? Her finder du lækre rygsække, toilettasker og rejsehåndklæder.