CHAT MED OS
Kundeservice

  Stort udvalg i vasketøjskurv, vasketøjskurve, vaskekurve og snavsetøjskurve 

  Er du på jagt efter en dejlig ny vasketøjskurv? Køb smarte, praktiske og stærke vasketøjskurve eller snavsetøjskurve til dit hjem. Du kan både få en rund, firkantet model eller en Reisenthel vasketøjskurv der ligefrem er til at hænge på væggen. Aldrig har det været lettere at holde styr på vasketøjet, end med gode store vasketøjskurve. I enhver husstand spiller vasketøjskurven en central rolle. Det er ikke kun et praktisk opbevaringssted for beskidt tøj, men også en indretningsdetalje, der kan tilføje stil, design og funktion til ethvert hjem.

  Vasketøjskurve, vaskekurve og snavsetøjskurve: Læs mere nedenfor


  Vasketøjskurve, vaskekurve og snavsetøjskurve

  Vasketøjskurve, Snavsetøjskurve og Vaskekurve: Find den Perfekte Løsning med en Reisenthel, Regovs, Zeller Present og Uashmama Vasketøjskurv

  Med så mange valgmuligheder på markedet kan det dog være udfordrende at finde den perfekte vasketøjskurv. Ved Regovs har vi et godt og bredt udvalg i Mærker som Reisenthel, Regovs, Zeller Present og Uashmama, som har gjort denne opgave lettere ved at tilbyde kvalitets vasketøjskurve og vaskekurve, der kombinerer et flot design med  med en funktionel stil.

  Brug for en ny vasketøjskurv eller snavsetøjskurv?

  Du er landet det rigtige sted hvis du er ude efter en vasketøjskurv i høj kvalitet. Vi har vores egen dobbelte vasketøjskurv i stof med kulfiberstænger og en flot aluminiumsramme. Vakretøjskurven har 2 rum og fylder ikke så meget trods det at den kan indeholde 102 liter fordelt på 51 liter i hvert rum. Vasketøjskurvene fra Reisenthel har vundet Golden A'Design Award 2017 i kategorien: møbler, dekorative elementer og boligindretning. Det er sikker stil at gå efter en vasketøjskurv fra Reisenthel. Og så er der den helt specielle vasketøjskurv fra Uashmama. Denne vasketøjskurv er fremstillet papir lignende materialer, hvor hvert stykke papir er blevet strækket og hærdet, så kurven ikke blot kan holde til at være vasketøjskurv - men også selv til at blive vasket igen og igen. Vasketøjskurvene fra Uashmama er også forsynet med et skilt du kan skrive på og knapper så flere kan knappes sammen og dermed bruges til smart sortering af vasketøj.

  Vasketøjskurve, snavsetøjskurve og vaskekurve holder styr på sagerne

  Min første vasketøjskurv fik jeg, da jeg skulle flytte hjemmefra. Jeg havde glædet mig meget! Jeg begyndte at slæbe mine ting ud i mine forældres bil, for de skulle hjælpe mig med at flytte. Da mig og min far havde kørt det sidste læs ud til min lejlighed, kom min mor i hendes lille røde bil: Hvad vil du gøre af dit vasketøj? Jeg havde tænkt mig bare at bruge en vasketøjspose og skifte den ud en gang i mellem. Jeg mente, at en vaskekurv egentlig bare var en vasketøjskurv. Det var min mor absolut ikke enig med mig i! En vasketøjskurv skal bruges, så tøjet kunne ånde – vi skulle jo gerne have vasketøjet havde en rimelig neutral lugt, når jeg skulle have det op igen til vask. Jeg kunne godt se, at det med en vasketøjskurv var en god idé, men så skulle den også være smart!

  Vasketøjskurv og vasketøjskurve i høj kvalitet gør livet nemmere

  Når du køber en vasketøjskurv fra Regovs, er der måske større chance for, at mænd vil deltage eller gøre det selvstændigt, end hvis man bruger en plasticpose – vasketøjskurven er endda også moderne og flot! Find og køb flotte modeller online ved Regovs og kom godt i gang med vasketøjet. Med de mange designs som Reisenthel modellerne findes i, i dag kan du også benytte kurvene som en del af indretningen, f.eks. vil en Reisenthel  vasketøjskurv være meget populær på børneværelset. Nogle vasketøjskurve er lavet af stærk polyester og med aluminiums ringe andre er designet i træ.

  Vaskekurv og Vasketøjskurv dobbelt med 2 rum er efterspurgt

  Flere har efterspurgt nye fine vaskekurve… og ved i hvad, der er rigtig mange vasketøjskurve på markedet og flere forskellige stiles! Her ser du mine personlige favoritter lige i øjeblikket og håber det falder  i din smag! Jeg kan virkelig godt lide vasketøjskurve både fra UashmamaReisenthel, Regovs og Zeller Present. Der tale om kurve i super gode kvaliteter og designs. Om det skal være af træ, aluminium og polyester bestemmer du selv, du kan let vælge den vasketøjskurv der lige passer dig.

  5 Gode råd til at forbedre dit energiniveau med vasketøjskurve eller vasketøjskurv

  1. Hold orden og rent omkring dig

  2. Sorter’ dit vasketøj i vasketøjskurve og få det vasket

  3. Hæng dit vasketøj ud og få frisk luft i tøjet

  4. Sørg for at dine vasketøjs sorteringskurve er hele og pæne

  5. HOLD altid ALT vasketøj og vasketøjskurve ude fra dit soverum

  Nu er det snart forår, solen står allerede meget højere på himlen og der er lyst i længere tid.

  Så er det tid til forårsrengøringen - den gode gamle skik vil peppe dig og dine omgivelser gevaldigt op.

  Støv og nullermænd er energidræbere, og de findes i hobetal i vores hjem nu, hvor vinteren går på held. Vi kan nok ikke nå at gøre alting rent på en gang, men måske et rum om ugen.

  Start med dit soverum, få luftet ud - dynerne skal ud at fryse i vinterkulden, nullermændene skal væk fra hjørnerne og edderkoppespindene væk fra lofterne. Forestil dig hvorledes et rent og frisk soveværelset føles.

  Det vil forbedre søvnkvaliteten en hel del, når pruttelugten og gammelt støv fjernes. Sikke en energi man vil kunne opnå efter en god nattesøvn, når alle energidræberne er fjernet og man kan inhalere ren karma hele natten.

  Vasketøjet er et kapitel helt for sig selv, man kan jo ikke sove sammen med det snavsede tøj, det lugter og afgiver beskidte energier, så ud af soverummene og ned i vasketøjskurven med det.

  Vasketøjskurve, snavsetøjskurve og vaskekurve der passer til dig

  Hvor skal vasketøjet så hen? Sørg for at have nogle vasketøjskurve, der passer til dine behov - ikke for store og ikke for små. Det vigtigste er at vasketøjskurvene er praktiske og pæne at se på og at de står et sted, hvor man kan lukke af for deres snavsede energier.

  Det skal være sådan, at en vasketøjskurv giver lyst til at blive brugt - lyst til at blive tømt og lyst til at få rent vaske tøj.

  Regovs.dk har mange lækre design vasketøjskurve - alt hvad du ser på hjemmesiden er lagervarer og kan fås fra dag til dag.

  Vær helt bevidst om, at vasketøjskurvens fornemmeste mål, er at se godt ud og være praktisk og funktionel. Med en lækker vasketøjskurv i den helt rigtige farve og design, bliver energien helt opløftet og man bliver så glad for at arbejde med den. Det kan være du skal have flere vaskekurve - en til finvaske - en til kulørt vaske - en til kogevaske eller måske skal vasketøjskurven være person bestemt - en til far - en til mor og en til hver af børnene. Det er,hvad der er mest praktisk i de forskellige hjem.

  På med vanten og få lyset ind og luften renset i dit hjem, det vil virkelig give dig det ekstra boost du har brug for.

  Nu tror du måske at jeg har styr på det, det har jeg ikke altid og heldigvis for det. Jeg sørger for at få gjort hovedrent en gang om året og jeg udskifter defekte og grimme vasketøjskurve.

  Mangler du plads i dit hjem - brug en vasketøjskurv eller vasketøjspose

  Hvis du ikke har særlig meget plads i dit hjem, eller måske bare ikke bryder dig om de mere faste og pladskrævende vasketøjskurve, så er en vasketøjs pose eller sæk måske lige noget for dig. Fordelen ved disse vasketøjsposer er, at de meget nemt kan presses sammen i et hjørne eller endda skubbes ind under en seng, hvis du ikke vil have at dit vasketøj ligger og flyder over det hele. Vasketøjsposerne er også utroligt nemme at tage med sig, hvis du enten skal på vaskeri med dit vasketøj, eller du skal et smut forbi mor med dit vasketøj. Fordelen ved disse vasketøjskurve er, at de jo slet ikke er kurve, men poser og derfor nemt kan pakkes sammen og væk, så de ikke fylder i hverdagen.

  Nogle af de bedste vasketøjskurve:  Lige den vasketøjskurv, der passer til dit behov

  Hvem drømmer ikke om vasketøjskurven der kan både vaske, tørre, lægge tøjet sammen og på plads? I stedet slås vi alle med den opgave, der aldrig synes at blive færdig. Lige når man har fået tømt vasketøjskurvene, så dukker der atter, næsten på magisk vis, nyt tøj op med det samme. Om du kun er dig selv, eller om du har familie, så er vasketøjs tjansen desværre ikke noget, der klarer sig selv. Men opgaven kan gøres mere overkommelig ved at sørge for at have nogle vasketøjskurve, der passer til dig og din families behov. Hos Regovs kan du finde vasketøjskurven, der opfylder alle dine krav om æstetik, kvalitet og hverdags logistik. Du finder vasketøjskurve i både stof, polyester og papir. Vasketøjskurve der er rumopdelte og med låg. De er her alle sammen. Leder du efter en ny vasketøjskurv, der kan opfylde præcis de behov, du har, så er du kommet til det rette sted. Gå på opdagelse og find den vasketøjskurv, der passer til både dit hjem og din pengepung her hos Regovs.

  Mørke jeans, sorte bluser og andre mørke tekstiler kan falme i vask, og især når de gnider mod andet tøj. Vask derfor altid dit mørke tøj med vrangen ud af for at sikre, at det holder deres farve.

  Har du nogle gode råd til nemmere tøjvask? Hvis ja, så del dem gerne med os i en kommentar.

  Let og enkelt - Vasketøjskurve og Snavsetøjskurve i filt

  En æstetisk flot vasketøjskurv er en i filt - Vasketøjskurvene  i filt fra Regovs er fremstillet i kunstig filt, hvilket gør dem utroligt slidstærke og hårdføre over for fugt samtidig med at prisen holdes i bund. Vasketøjskurve i filt / filtkurve kan bruges til mange formål på grund af det gode design og bløde look. De kan bruges til både garn, blade, aviser, legetøj og selvfølgelig vasketøjet.  

  Vasketøjskurv og vasketøjskurve til steder med lidt plads

  Bor du i en lille lejlighed eller har lejet et værelse med fælles bad og køkken, det kunne være et kollegie? Her vil der være brug for en lille vasketøjskurv eller måske ligefrem en vaskekurv som nærmest er designet til hjørner, nicher og små steder. Det finder du også ved Regovs. For eksempel har vi en vasketøjskurv der passer præcis ind i et hjørne og en kurv der er smal og aflang der vil passe mellem de flest reoler og møbler. Og vasketøjskurve der ikke er så høje vil passe fint ind i en reol eller under et bord. Alle disse muligheder for anskaffelse af vaskekurve finder du fra det gode brand Zeller Present. 

  Populær, let og rummelig vasketøjskurv til en billig pris 

  Sortering af vasketøjet bliver lidt nemmere med en vasketøjskurv med 2 rum. Regovs sælger en prisstærk klassiker der kan bruge i de fleste hjem og boliger. Også en fin mulighed for den studerende og unge mennesker der er ved at skabe et nyt hjem.

  Uashmama tilbyder vasketøjskurve i mange farver, samtidig med at de kan knappes sammen, så der bliver rig mulighed for at kunne opdele vasketøjet i flere bunker.

  Praktisk opbevaring af legetøj og strikketøj i en vasketøjskurv

  I stedet for at ting ligger på gulvet så man kan falde over dem, er det både smart og praktisk at sortere dem i forskellige kurve. På den måde bliver det både smart og praktisk at opbevare garn, strikketøj, legetøj, blade, aviser, lego og meget andet.

  Mange gode farver til boligen med en Design Vasketøjskurv

  Hvilken farver skal min vasketøjskurv have? Sort, grå, mørk grå, beige, natur eller rosa? Alt sammen gode farver som passer ind de fleste steder.

  • Sort er en god og praktisk farve der næsten vil fungere alle steder på badeværelser og i bryggers uanset øvrige farver i rummet.

  • Grå er endnu mere en allround farver en sort. Den vil altid fungere in alle steder fordi alle andre farver er fine sammen med grå og omvendt.

  • Beige er en smule mere sart end den grå, er vasketøjet altid meget beskidt vil det sikkert smitte af på kurven. Dog er Beige klart bedre end helt hvid. Beige vil passe ind der en mørkere vasketøjskurv bliver for dunkel.

  • Natur signalere godt miljø og er en hyldest til det mere rustikke og grønne. Naturfarven vil passe godt ind blandt brune og grå brune træ og jord farver.

  • Rosa er farven der løfter stemningen, den er udtryk for humør og en lidt mere festlig hverdag.

  5 enkle vasketips:

  1. Husk at følge tøjets vaskesymboler

  På langt det meste tøj finder du vaskesymboler i nakken eller langs siden. Symbolerne er ikke blot til pynt, men anvisning på korrekt vask og tørring m.m. 

  2 En god idé at behandle pletter inden vask af tøjet

  Pletter på tøjet går ikke altid af uden lidt hjælp. Læg tøjet i blød med koncentreret vaskemiddel. Kom sæben det på med en klud eller svamp og lad det stå 4-7 timer. Dette kan gentages, hvis nødvendigt. Derefter skyl sæben ud og vask tøjet efter vaskeanvisningen.  

  3 Pas på miljøet og pengene

  Det er en god idé at fylde vaskemaskinen helt op, så du udnytter dens fulde kapasitet. Vigtigt! Dosér vaskemidlet i korrekt mængde. Det rent spild at bruge lidt ekstra sæbe, det er hårdt ved både pengepung og miljø. Brug gerne miljø og allergivenligt vaskepulver.

  4 Vask kun tøjet når der er brug for det

  Vask slider meget på tøjet. Meget tøj kan udmærket bruges i flere dage før det behøver at blive vasket. Dit tøj vil både holde længere og farverne vil ikke falme så hurtigt når du reducere antallet af gange tøjet bliver vasket. Det kan også hjælpe at vende vrange ud på især det mørke tøj, det vil hjælpe tøjet til at holde farverne klare.

  5 . Tørretumbling slider også

  Tøjet falmer og bliver nusset ved hyppig tørretumbling. Hæng tøjet til tørre enten inde eller ude. Når tøjet hænger ud og bliver blæst igennem bliver tøjet blødt og i den grad frisket op.

  Reisenthel vasketøjskurv / vaskekurv: Tysk Kvalitet Møder Stil

  Når det drejer sig om opbevaring, har Reisenthel etableret sig som en frontløber med deres innovative designløsninger, der kombinerer tysk kvalitet med en tidløs æstetik. Deres vasketøjskurve er et fremragende eksempel på dette, idet de forener holdbarhed, funktionalitet og elegance på en bemærkelsesværdig måde.

  Reisenthel vasketøjskurve er skabt med fokus på holdbarhed, hvilket betyder, at de er designet til at holde i årevis, selv med daglig brug. Materialerne er af høj kvalitet og sikrer, at kurvene forbliver stabile og robuste, uanset hvor meget vasketøj der fyldes i dem.

  Men det er ikke kun holdbarheden, der gør Reisenthel vasketøjskurve enestående. Deres æstetiske appel er også bemærkelsesværdig. Med et udvalg af stilfulde design og farver tilbyder Reisenthel vasketøjskurve en smuk måde at opbevare dit vasketøj på, uanset om det er i en rummelig villa eller en hyggelig lejlighed.

  Uanset dit hjemmes stil eller størrelse, har Reisenthel en vasketøjskurv, der passer perfekt til dit rum. Fra kompakte kurve til mindre områder til store kurve til familier med masser af vasketøj, er der en Reisenthel vasketøjskurv, der opfylder dine behov på bedste vis.

  Vælg Reisenthel for at opleve den perfekte kombination af tysk kvalitet og stilfuldt design, når det kommer til at opbevare dit vasketøj.

  Regovs vasketøjskurv / vaskekurv: Minimalisme og Funktionalitet

  Når det handler om minimalistisk design, er Regovs et skridt foran. Med et fokus på rene linjer og enkelhed tilbyder Regovs vaskekurve, der harmoniserer med enhver moderne indretning. Men skønhed betyder ikke, at funktionaliteten lider. Tværtimod er Regovs' vaskekurve designet med praktisk anvendelse for øje, hvilket gør vasketøjsdagen til en mere gnidningsløs oplevelse. Fra deres stilrene udseende til deres intuitive brugervenlighed er Regovs' vaskekurve en perfekt fusion af æstetik og praktisk anvendelse. Gør vasketøjsdagen til en fornøjelse med Regovs.

  Zeller Present vasketøjskurv / vaskekurv: Traditionelt Håndværk Møder Moderne Design

  Zeller Present's vasketøjskurve / vaskekurve tilbyder det bedste fra to verdener: traditionelt tysk håndværk og moderne design. Hver kurv er omhyggeligt fremstillet med fokus på kvalitet og holdbarhed, hvilket afspejler virksomhedens dybe forankring i traditionelle produktionsmetoder. Den subtile fusion af traditionelle teknikker med en moderne æstetik resulterer i tidløse stykker, der ikke kun er smukke, men også yderst funktionelle.

  Uanset om du foretrækker en klassisk eller moderne indretning, vil en vasketøjskurv fra Zeller Present være det perfekte supplement til dit vaskerum. Disse kurve tilføjer ikke kun en touch af elegance og klasse, men de er også praktiske og designet til at imødekomme dine behov. Opgrader dit vaskerum med en Zeller Present vasketøjskurv i dag, og oplev fusionen af traditionelt håndværk og moderne design på sit bedste.

  Uashmama vasketøjskurv / vaskekurv : Bæredygtighed og Stil i Harmoni

  I en tid, hvor bæredygtighed er nøglen, skinner Uashmama som en stjerne. Mærket tilbyder vasketøjskurve lavet af bæredygtige materialer uden at gå på kompromis med design eller funktionalitet. Uashmamas unikke vaskekurve er både miljøvenlige og stilfulde, hvilket gør dem til et must-have for den miljøbevidste forbruger.

  Hvis du vil vide mere, se vores artikel om vasketøjskurve her