CHAT MED OS
Kundeservice

  Zeller Present Grå Dobbelt Vasketøjskurv - med 2 Rum - 86 L

  Populær
  Zeller Present Grå Dobbelt Vasketøjskurv - med 2 Rum - 86 L


  •  299,00 kr

              Antal:

  Varenummer: 14233
  check Antal på eget lager: +7

  Eksklusiv dobbelt vasketøjskurv med 2 rum fra Zeller Present

  Stilistisk dobbelt vasketøjskurv. Ud over det praktiske formål er denne kurv også en fryd for øjet. Den grå farve kombineret med træ er prikken over i'et.

  Udvendig

  • Farve: Grå
  • Mål: 33 X 53,4 X 50 cm (L X B X H)
  • 2 åbninger for lettere greb
  • Kraftig bambus ring i top
  • 4 bambus stivere - 1 i hvert hjørne
  • 2 låg
  Indvendig
  • Volumen: 86 L (2 seperate rum a 43 L)
  Yderligere informationer

  Dobbelt vasketøjskurv med 2 rum: Praktiske funktioner

  Denne dobbelte vasketøjskurv med 2 rum kommer med mange praktiske funktioner. For det første hjælper de to separate rum dig med at sortere din vask allerede når du smider den beskidte vasketøj i, en funktion der er særligt nyttig for store familier eller dem med en hektisk hverdag. For det andet gør den robuste bambusring øverst og de stærke håndtag det nemt at bære vasketøjet til og fra vaskerummet. Og med målene 33 x 53,4 x 50 cm er denne vasketøjskurv med 2 rum kompakt nok til at passe ind i de fleste rum, samtidig med at den giver masser af plads til din vask.

  Dobbelt vasketøjskurv med 2 rum: Mærket Zeller Present

  Zeller Present har været en betroet leverandør af køkken- og husholdningsartikler i over 30 år. Siden starten i 1983 har de fokuseret på at tilbyde produkter, der er både praktiske og æstetisk tiltalende. Denne dobbelte vasketøjskurv med 2 rum afspejler Zeller Presents engagement i kvalitet og design. Med sin kombination af funktionalitet og stil er denne vasketøjskurv en fremragende investering for dit hjem.

  Dobbelt vasketøjskurv med 2 rum: Yderligere produktinformation

  Med en vægt på kun 1210 g er denne dobbelte vasketøjskurv med 2 rum let nok at flytte rundt på, men robust nok til at holde din vask sikker og organiseret. De to separate rum på 43 liter hver gør det nemt at adskille lyse og mørke tøj, mens den kraftige bambusring øverst og de stærke håndtag gør den nem at bære. Fremstillet af holdbart polyester og bambus er denne vasketøjskurv med 2 rum designet til at holde. Dens moderne design gør den til et stilfuldt og praktisk tilføjelse til dit hjem.

  Dobbelt vasketøjskurv med 2 rum: Anvendelser og andre produkter

  Denne dobbelte vasketøjskurv med 2 rum er meget alsidig og kan bruges til forskellige formål. Udover at holde din vask organiseret kan den også bruges til at opbevare andre husholdningsartikler som tekstiler, garn eller legetøj. Hvis du er interesseret i yderligere at forbedre organisationen i dit hjem, kan du også overveje at skaffe andre smarte opbevaringsløsninger fra Regovs. For eksempel er Zeller Present krydderikarussel med 6 glas en fremragende løsning til at holde dine krydderier organiserede og let tilgængelige. Og når du er på farten, vil Travelite City grøn kabinekuffert sikre, at du kan pakke alle dine nødvendigheder på en organiseret og modevenlig måde. Uanset vejrforholdene vil Smati transparent stor paraply holde dig tør og beskyttet. Alle disse produkter er designet med både funktionalitet og æstetik i tankerne, præcis som denne dobbelte vasketøjskurv med 2 rum.

  Denne vasketøjskurv der er bærbar og praktisk at bruge til enhver tid, imponerer med sit moderne design. Det får dit beskidte tøj til at forsvinde under låget og sikrer dermed altid et ryddeligt hjem. Takket være 2-rumsinddelingen kan du sortere dit vasketøj efter farve. De to låg gør din vej til vaskemaskinen lettere.

  Vasketøjskurven er er egnet til placering mange steder i hjemmet. For eksempel på et værelse, badeværelse eller bryggers. Vasketøjskurven kan også benyttes til strikketøj, garn eller legetøj, når du har brug for at rydde op. Køb din nye flotte vasketøjskurv fra Zeller Present ved Regovs i dag.

  Om Zeller Present gennem tiden

  I over 30 år har udvalgte køkkenartikler og husholdningsartikler såvel som tilbehør til boligen til alle områder i en husholdning, været Zeller Presents mål og lidenskab.

  Zeller Present blev grundlagt i 1983 som et salgsfirma Zeller Present, fremstilling og salg, de fokuserede deres produktsortiment på gaver og praktisk køkkenudstyr, der blev fremhævet fra naturlige materialer træ og kork.

  Succeshistorien begyndte med sloganet "Træ er nøglen" med distribution af kassehylder, skærebræt og andre kasser.

  I dag er firmaet omdøbt til Zeller Present Handels GmbH og fokuserer yderligere på nyttige og smukke ting, der bringer glæde, lettelse og orden i hjemmet og husholdningen, gennem årene har Zeller Present specialiseret sig i det omfattende produktsortiment som du ser i dag.