CHAT MED OS
Kundeservice

  Bolig: Vasketøjskurve, plaider og tilbehør til hjemmet 

  Under kategorien bolig finder du alt til hjemmet. Denne kategori handler om alle de små og store boligtilbehør, der skaber et praktisk og funktionelt hjem. Her finder du en lang række produkter, der giver det lille ekstra pift derhjemme og skaber en ægte og hjertelig hjemmefølelse. Her finder du eksklusive plaider og uldtæpper i uld fra danske Regovs Uld i meget høj kvalitet. Du kan også købe hyggelige puder og sofa-puder for ekstra stil og komfort, kurve og filtkurve til smart og elegant opbevaring, du finder praktiske nøgleringe og nøgleskabe til at opbevare dine nøgler sikkert, vasketøjskurve i smart design, du har termokander til kaffeselskabet, computertasker og kontortasker og penalhuse og etuier til arbejde, skole eller studier, og simpelthen en lang række indretningsprodukter i smart design og af høj kvalitet.


   

   

  Bolig: Plaider, sofatæpper og meget andet til boligen

  Find alt godt til din boligs indretning, blandt andet smukke plaider og sofatæpper fra Silkeborg Uldspinderi i super høj kvalitet. I plaider og sofatæpper kan du købe kvaliteter i både alpaca uld og almindelig uld. Silkeborg Uldspinderi har selv væverier flere steder i verden og kan dermed sikre, at plaider og tæpper bliver fremstillet under gode forhold. og at kvaliteten er høj og ensartet. En alpaca plaid er meget varm, selvom den ikke er lige så tyk som en plaid af almindelig fåreuld. Det skyldes de yderst fine fibre ved alpaca uld. Især baby alpaca uld, som er den første klipning, er særlig eftertragtet. Almindelige uldplaider er typisk mere fyldige og ligeledes godt lune. Ved Regovs finder du let din nye uldplaid, uanset hvilken type plaid du er på jagt efter.

  Bolig: Gaver / julegaver i høj kvalitet og godt design

  Langt de fleste produkter ved Regovs.dk er velegnet til gaver. Det kan være lige fra Reisenthel carrybag til plaider fra Silkeborg Uldspinderi. Vi er specialister i, at finde kvalitetsgaver i godt design, så du er sikker på, at de gaver du køber her holder og er i orden.

  Bolig: Vasketøjskurve og snavsetøjskurve i smarte designs

  Hos Regovs finder du forskellige vasketøjskurve og snavsetøjskurve bla. Regovs egen vasketøjskurv. Regovs vasketøjskurv er designet til at være yderst praktisk. Den er en flot dobbelt vasketøjskurv i sort med aluminiumsramme, vasketøjskurven kan hjælpe dig med at adskille f.eks. hvidt og farvet. Regovs vasketøjskurv kan også bruges til opbevaring af legetøj og strikketøj mm. Med en Regovs vasketøjskurv er du sikker på at få en prisstærk kvalitets vaksetøjskurv. Desuden har Regovs praktiske og bæredygtige vasketøjskurve fra Uashmama i et væld af farver. Uashmama vasketøjskurvene er fremstillet af papir og kan knappes sammen. Kurvenen kan desuden bruges til opbevaring af ting i dit hjem.

  Bolig: Penalhuse, Computertasker og kontortasker til skole, studie og arbejde

  Penalhuse fra Boxer, Montana og Belsac i både nylon og læder, er en af Regovs.dk´s store bestsellere i juli og august måned. Du finder det brede flade penalhus, som er velegnet til skoletasker. Ligeledes finder du både de klassiske firkantede og runde penalhuse i både nylon og læder. Så skal du bruge penalhuse til skolen, arbejdet eller fritiden er det hos Regovs du altid kan finde det. Regovs.dk har også et kæmpe udvalg i kontortasker og computertasker i høj kvalitet.

  Bolig: Nøgleringe og nøgleskabe

  Køb et dejligt nyt nøgleskab til opbevaring af dine nøgler til familien eller jobbet. Godt at have nøglerne samlet et sted, så de er til at finde når du skal bruge dem. Find nøgleskabe i træ m.m. ved Regovs.dk 

  En god nøglering i læder er også dejligt og praktisk at have med sig. Med en nøglering er dine nøgler samlet et sted eller du kan have flere sæt nøgleringe til forskellige foremål.

  Smart boligtilbehør fra Zeller Present

  Hvis du kan lide dit hjem ikke kun er smart men også praktisk indrettet, så har Regovs lige noget for dig. Regovs har et stort og varieret udvalg af boligtilbehør fra det tyske firma Zeller Present. Zeller Present er kendt for god tysk gedigen kvalitet til fornuftige priser. Hos Regovs kan du købe en række Zeller present produkter der gør opbevaringen i dit hjem til en leg. Bl.a. er der flere forskellige opbevaringskurve i forskellige materialer. Zeller Present har også en smart bøjle til opbevaring af bælter, så dine bælter ikke længere behøver at rode i skabet.

  Bolig: Termokander, kaffekander og tekander til hverdag og fest

  En dejlig termokande kan bruges til mange ting: varmt vand, kaffe, te, varm chokolade og selvfølgelig også koldt vand. 

  Det er for eksempel super praktisk og nødvendigt at have en termokande til kaffe og en anden termokande til te, så du ikke får blandet smagene sammen. Står du og mangler en stor kaffekande,   en stor tekande eller en termokande i stål finder du dem her på siden.

  En termokande der er super praktisk til festlige lejligheder er pumpetermokanden. Der er tale om stor kapacitet og meget let betjening. Det er også smart med flere ens termokander hvis du vælger at servere kaffe og te ved alle borde. I forbindelse med betjening af gæster er det også smart at der, uden på termokanden, står hvad der er i. Vi har nogle kander der står enten cafe eller the på, så er det let for alle at gribe efter den rigtige termokande.

  Bolig: Kurve og opbevaringsbokse til praktisk opbevaring i hjemmet

  Vi kender det alle sammen. Det er svært at holde hjemmet helt opryddet. Der vil altid være lidt småting, der flyder hist og her. Med forskellige kurve, filtkurve og opbevaringsbokse kan du komme det problem til livs samtidigt med, at du kan få en stemningsfyldt indretning i dit hjem. Regovs lækre design kurve gør opbevaringskurvene meget mere dekorative end almindelige kurve i pileflet. Vi har et stort udvalg af forskellige typer kurve der kan bruges til opbevaring af alt fra blade, strikketøj, tørklæder, huer og handsker eller legetøj - faktisk er det kun din fantasi der sætter grænser for anvendelsen af vores forskellige kurve. Flere af kurvene kommer i forskellige størrelser, så der altid er en kurv som passer til netop dit behov. Så er du træt af uorden i dit hjem så skynd dig at kigge nærmere på vores kurve og opbevaringsbokse, se bl.a. vores store udvalg af de populære filtkurve fra Zeller Present.