CHAT MED OS
Kundeservice

  Lækre Plaider fra Silkeborg Uldspinderi

  Her finder du vores store udvalg i lækre halstørklæder, plaider, Uldplaider og tæpper til sofaen fra Silkeborg Uldspinderi. Hvis du holder af en traditionelt uld plaid, med en snert af moderne og spændende tendenser, så vil du ikke blive skuffet når du kigger udvalget herunder.

  Silkeborg Uldspinderi godt Brand i Plaider og Halstørklæder

  Med en helt særlig sans for lækre design og udsnit, har Silkeborg Uldspinderi for længst slået sit navn fast som et af de mest spændende mærker inden for salg af plaider, tæpper og halstørklæder på markedet. Med vanlig høj kvalitet, og et udvalg der næsten er ...

  overvældende, håber vi i den grad at du vil bruge et øjeblik på at kigge vores mange produkter fra Silkeborg Uldspinderi igennem, og måske lade dig betage og forelske i en ny plaid, et nyt tæppe eller et halstørklæde. Se nærmere på hele udvalget i halstørklæder, plaider og tæpper fra Silkeborg Uldspinderi herunder.

  Lækker blød uld plaid – klassiske skandinaviske farver og design plaider

  Plaider i Fanø serien fra Silkeborg Uldspinderi er lavet i 100 % uld fra skandinaviske får. Tæpperne i denne serie fra Silkeborg Uldspinderi er karakteriseret ved de flotte naturfarver i diamantmønster, der giver et roligt touch til boligen. Et uldtæppe er unikt, da det kan indeholde mere luft end andre tekstilmaterialer og dermed har en plaid langt bedre plads til den varme luft, som kommer fra din krop - og så holder den dig bedre varm! Med en Fanø plaid er du garanteret en slidstærk uldplaid, hvor kvalitet er i fokus og design er i højsædet.

  Babyalpaka halstørklæder – Luksus til din hverdag

  Tørklæder i Lima serien fra Silkeborg Uldspinderi er vævet i 100 % baby alpaka uld, som er luksus kvaliteten indenfor uld!  Alpaca fibrene er glatte, smidige og fleksible. Det betyder at en plaid eller et tørklæde i alpaka falder smukt, blødt og glansfuldt. Selv helt tynde halstørklæder er dejligt varme - og kan bruges af langt de fleste uld-allergikere.  Vil du forkæle dig selv eller en du holder af, så er et Lima baby alpaca tørklæde fra Silkeborg Uldspinderi ideelt, da det har et stilrent og elegant design samt udstråler luksuriøsitet.

  Sofapuder og pyntepuder i klassisk design

  Med sofapuder / pyntepuder i Vika serien fra Silkeborg Uldspinderi er du garanteret en pude der varer i mange år. Det enkle uni-farvede design er en klassiker, uanset om du foretrækker diskret elegance eller de mere glade nuancer. Pyntepuderne er fremstillet i 100 % uld fra skandinaviske får.