CHAT MED OS

  Alt muligt spændende tilbehør til rejse og turlivet.

  Find rejsehåndklæde, manicuresæt, beautybox, rejsetørresnor, rejsepude m.m. Næsten uanset hvad du har brug for på rejsen, så finder du det her i vores udvalg i tilbehør til rejselivet.

  Rejse tilbehør: Læs mere nedenfor

  Spændende rejse tilbehør

  Når der er tale om rejseudstyr fra Travelgear, så kan man altid være sikker på at det er førsteklasses rejseudstyr man køber, som både er funktionelt, smart og flot. Se hele vores store udvalg i rejseudstyr fra Travelgear herunder fra Sea to Summit, Lifeventure, Davidts, Travelsafe og andre her på siden.

  Kuffertvægt, kuffertmærke og meget andet

  Nu er det igen den tid på året, hvor du skal ud at rejse. Kufferten er købt, men dog mangler du stadig nogle småting, før du er helt klar til at rejse. Så er du kommet det rette sted! Hos os kan du komme dine tilbehør til sin rejse, så du bliver ekstra klar til ferien/rejsen. De smarte tilbehør er med til at gøre din rejse nemmere og mindre besværligt. Står du med en kuffert, som du ikke ved hvad vejer, så har vi en kuffertvægt, som er meget nem at bruge. Den er så lille, at den kan gemmes væk i jakkelommen. Når du så skal bruge den, skal du bare tage dem frem, og veje din bagage. Så enkelt er det, og så er du klar til at rejse. Hvis du nogle dage før din rejse opdager, at du har glemt at købe kuffertmærke, så din bagage ikke bliver væk under flyturen, så skal du bare henvise dig til os. Vi har et stort udvalg af smarte kuffertmærker, der nok skal sørge for, at du får fat på den rigtige bagage.

  Dejlig beautybox og beautyboxe til din rejse

  Regovs har et godt udvalg af beautyboxe i flere designs, mærker og prisklasser. Orlando beautybox fra Travelite er en af de mest populære i sortimentet. Travelites eksklusive Vector beautybox er også yderst populær. Vector serien beskriver det eksklusive, tidløse og klassiske inden for kufferter og beautyboxe. Køb din nye kvalitets beautybox ved Regovs i dag.

  Få mere komfort når du rejser med gode rejsepuder, kuffert organizers / mesh bags og kuffertovertræk.

  Inden en rejse skal der pakkes kufferter. Det er meget praktisk med en kuffert organizer / mesh bag når du skal pakke din kuffert. Den lille taske kan der være sokker og undertøj. I de øvrige organizers / meshbags kan der være tøj der fylder mere. På selve rejsen eller flyturen kan vi anbefale dig at tage en rejsepude med enten til øget komfort i ryggen eller som en dejlig hovedpude. Et kuffertovertræk er med til at gøre din kuffert mere genkendelig i lufthavnen og det beskytter også din kuffert en del.  

  Det her rejsetilbehør bliver du nødt til at have med på turen

  Der er visse sager, man sagtens kan undvære, når man skal på ferie eller ud at rejse, for det kan nogle gange ende med, at man næsten tager alt inventaret fra ens hjem med, når man skal på en længere tur, og så udvisker det lidt formålet at komme væk hjemmefra.

  Men så er der de ting, som man bare bliver nødt til at have som tilbehør til rejsen, da det således bliver en mere komfortabel tur og en ren fornøjelse både at skulle på en længere ferie, eller hvis man bare vil rejse et par dage væk – og mange af det uundværlige rejseudstyr kan man få hos os!

  Her taler vi om alt det, som du måske kender, hvor du kan få et rejsehåndklæde til stranden eller en praktisk pengekat, så du altid har penge og vigtige papirer tæt på kroppen.

  Men var du klar over, at du også kan få et hurtigtørrende rejsehåndklæde? Når først du har taget sådan et med på din længere eller kortere rejse, så bliver det ikke det samme at tage på tur igen uden.

  Har du også problemer med at holde styr på boardingkort, kreditkort, kvitteringer, mønter og alle de andre vigtige sager, som ligger i hver sin lomme i jakken og bukserne?
  Det problem ophører nu, hvor du kan få en lækker rejsemappe til alle de vigtige rejsepapirer og andre nødvendige dokumentationspapirer og Id-kort, som har det med at forsvinde.


  Rejsetilbehøret kan bruges på både de lange og de korte ture

  Det brede udvalg af vores rejsetilbehør skal være med til at helgardere dig, om du så skal på et kortere weekendophold i Danmark, eller du tager flere uger ud af kalenderen for at rejse til eksotiske egne.

  Derfor kan du blandt andet få et rejsemanicuresæt, så du ikke skal gå ned på at se pæn ud, selvom du er langt væk fra de sædvanlige remedier, du plejer at bruge til skønheden.

  Eller hvad med en rejsepude?
  Den kan du både bruge, når der lige er brug for en hurtig lur i toget eller flyet, men du kan også bruge den, når du skal sove under åben himmel. Fik vi nævnt, at den her rejsepude også er hurtigtørrende? Desuden fylder den ikke så meget, når du pakker den ned i sit hylster, så du let kan have den med dig de fleste steder.

  Skal du ud at rejse langt, eller er du sammen med andre rejsende, der har mange kufferter, som måske ligner din egen? Så er det vigtigt at have et rejsemærke på ens kuffert, så man let kan finde ens egen kuffert. Skulle din kuffert blive væk, er det også på denne måde, at man nemt kan finde frem til ejermanden i form af dig.

  En sovemaske, et regnslag til rygsækken, et sikret smykkeskrin; det er alt sammen ting, som du kan anskaffe dig til dine rejser hos os i Regovs, og det hele er lavet i god kvalitet, og der er ofte forskellige farver og størrelser at vælge blandt.

  Køb dit rejsetilbehør hos os, så du altid har alt det nødvendige – og mere til – liggende, når du skal på den lille vandretur alene, eller du tager til udlandet i flere uger sammen med familien eller på interrail med din partner ned gennem Europa.

  Alt rejsetilbehøret er i den billige ende, men som nævnt betyder det ingenlunde, at der så er skortet på kvaliteten her. Om det er varme omgivelser, der er koldt, eller du skal være ude eller inde, så vil langt det meste rejsetilbehør kunne holde til det.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no