CHAT MED OS
Kundeservice

  Kufferter, kabinekufferter, rejsekufferter

  Travelite er en tysk specialist i letvægtsbagage som blev grundlagt allerede i 1949. Det er nu 3. generation af den familiejede virksomhed, som driver firmaet videre, hvor de stræber efter at udvikle og fremstille bagage herunder kufferter, rygsække, bæltetasker, mavetasker og rejsetasker, som gør det lettere og mere mobilt at rejse. Desuden er Travelite kendt for produkternes høje kvalitet og deres fokus ...

  på innovativ funktionalitet. 

  Produkterne fra Travelite fremstilles derfor i de bedste materialer og ved hjælp af de nyeste produceringsteknologier, så du får det bedste produkt. Ligeledes går Travelite meget op i at opretholde både høje sociale og etiske arbejdsstandarder.

  Den populære rejsetaske med hjul fra Travelite

  En Travelites specialer er den lette kvalitets rejsetaske med hjul. Rejsetaskerne med hjul fåes i flere størrelser lige fra 51 liter og på til 120 liter. Serien Kick Off er den mest solgte, da den er prisstærk og i høj kvalitet. Derefter kommer serien Kite som udmærker sig i at være super let med et stilfuldt design.

  Kufferter fra Travelite

  Travelite har mange gode kuffert serier, af de mest populære kan nævnes Vector, Motion, Elbe og City. Det er alle robuste hårdskals kufferter der kan holde i mange år. Hver kuffert har deres helt eget unikke og moderne design. Er du ude efter en blød og let kuffert er det helt klart Travelite Kite du skal gå efter, et virkelig godt design med mange fine detaljer og fremstillet i lette materialer. Kite få både som kuffert, Kabinekuffert, rejsetaske med hjul og bordingbag.

  Travelite Kabinekuffert Cabin

  Et helt kapitel for sig skal nævnes Travelits serie af lette kabinekufferter kaldet Cabin. Har et standardmål på 55 X 40 X 20 (H X B X D) og en vægt på kun 1,9 kg. Super rummelig, da der kun bruges plads til 2 par hjul. Så Travelite Cabin er virkelig en effektiv kabinekuffert.

  Travelite Basic Rygsække og Trolleys

  I serien Travelite Basic har travelite udviklet flere super populære rygsække og trolleys. Især en genial trolle-rygsæk som endten kan virke som rygsæk eller trolley, virkelig en lækker og fleksibel taske.

  Kick Off Rejsetasker med Hjul fra Travelite

  Det kan være svært at finde en stor rejsetaske med hjul, men Travelite har tage udfordringen op i serien Kick Off, hvor deres bud på en stor Rejsetaske med hjul er en på hele 120 liter. I serien kick Off er der yderligere mange forskellige populære rejsetasker og sportstasker i forskellige størrelser. 

  Travelite - En tradition for fremragende kufferter, kabinekufferter, rejsetasker og rygsække siden 1949

  Lige siden grundlæggelsen i 1949 har Travelite været den tyske specialist inden for let, funktionel og holdbar bagage. Familien har drevet virksomheden altid og drives idag af den tredje generation af stiftende familie. Travelite kufferter, kabinekufferter, rygsække, rejsetasker og bæltetasker er kendt og respekteret for deres høje kvalitet og høje grad af innovativ funktionalitet. Travelite kufferter er designet og udviklet i Tyskland med det typiske tyske fokus på bedste proces og produktkvalitet.

  Travelite kufferter, kabinekufferter, rygsække, bæltetasker og rejsetasker fremstilles altid ved hjælp af det nyeste inden for materiale, design og fremstillingsteknologi. Alle trin i fremstillingsprocessen overvåges kontinuerligt for at sikre de højeste standarder af materiale og kvalitet. Travelite lægger også stor vægt på opretholdelse af høje sociale og etiske standarder.

  Travelites - Historie

  I 1949 grundlagde Hamburg iværksættere Anna og Gerhard Winkler „Gerhard Winkler + Co - Bag Manufactory“, der senere udviklede sig til dagens vidt kendte Travelite - mærke. Baseret på udviklingen af ​​innovative kufferter, kabinekufferter, rygsække, bæltetasker og rejsetasker voksede travelite hurtigt. I slutningen af ​​1960'erne sluttede Gisela Nannen (datter af stifterne) og mand Christian Nannen sig til firmaet. Virksomhedens strategi blev justeret for at imødekomme de voksende og skiftende markeder og mere forskellige krav. Produktionen blev fordelt over Europa, derefter Sydamerika og skiftede til sidst til Asien. I 1999 tiltrådte Jan-Oliver Nannen, nu den tredje generation. I 2006 sluttede Mr. Alfred Gruber, salgsdirektør, sig som partner. Frem til idag repræsenterer Travelite en sammenhængende personlig stil og engagement, innovativ fleksibilitet og et uovertruffen fokus på kundernes behov.

  Travelites - mål

  Vi på Travelite betragter os selv som problemløsere og serviceorienterede partnere. Denne fokuserede selvbevidsthed anvendes i alle interaktioner, det være sig med forbrugere og vores handelspartnere.

  Travelite følger en strategi for bæredygtig vækst. Gennem en fokuseret udvikling og markedsorienteret forsyning af moderne, rimeligt prissatte produkter, sigter vi mod at opnå en bæredygtig vækst på vores eksisterende markeder. Ved at geografisk udvide til nye markeder og ved at udvikle nye kufferter, kabinekufferter, rygsække, bæltetasker og rejsetasker i nye segmenter og dermed nå et nyt kundepotentiale sigter vi mod at vokse bæredygtigt på nye markeder.

  Travelites - Mission

  Hos Travelite stræber vi efter at udvikle, fremstille og levere toilettasker, kufferter, kabinekufferter, bæltetasker, rygsække og rejsetasker, der giver lettere rejser og dermed forbedret mobilitet. Vores hovedmål er at være en pålidelig forretningspartner i alle interaktioner, hvis partnerskab repræsenterer ægte merværdi, baseret på fremragende produkter, ekspertkonsulent og absolut fokus på kundens behov.