CHAT MED OS

Eller ring: 61515300
Man-Tor: 8-15.30 Fre: 8-15

Find din nye fritids- eller sportstaske lige her.

Hvad enten du mangler en sportstaske til weekendturen eller bare til sportsbrug så har vi den. Vælg imellem almindelige sportstasker eller en rejsetaske med hjul, som der er nemmere at transportere. Reisenthel allrounder tasken kan også fint bruges som en sportstaske, da det er en stærk sportstaske til en god pris.

Sportstasker: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Massevis af rejse sportstasker

Har du brug for en rejse sportstaske kan vi anbefale Travelite rejsetasken med hjul, der gør det let at komme omkring i lufthavne m.m. De mindre Davidts tasker er smarte og også velegnede som rejsetasker, da de har en god størrelse som håndbagage til flykabinen. Find din nye sportstaske i dag og køb den online ved Regovs.dk

Mangler en taske til sport

Står du og mangler en taske, som du skal bruge til sport eller idræt, så er du kommet det rette sted. Her hos Regovs har vi et stort udvalg af flotte og praktiske sportstasker. Sportstaskerne kan også du også bruge til små ture, såsom weekendturer, hvor du ikke har brug for den største taske. Når du handler med os, sikrer vi dig, at det du bestiller, er lavet i den bedste kvalitet. Hos Regovs har vi et stort udvalg af sportstasker, som du kan vælge imellem. Netop fordi vi hos Regovs har et udvalg af tasker, gør det det nemmere for dig, at finde netop den sportstaske, som passer perfekt til dig.

Sportstasker i regnbuens farver

Vores store udvalg af flotte sportstasker kommer i mange forskellige farver, såsom gul, blå, sort, grå og mange flere farver. Ikke nok med, at taskerne kommer i forskellige farver, så kan du få de smarte sportstasker i forskelige designs. Hvis du ikke er glad for alt for meget pynt og mønstre på din sports- eller weekendtaske, så har vi også et udvalg af sorte sportstasker, som netop ikke har særlig meget pynt, og er meget enkelt opbygget. Hvis du derimod er glad for farver og mønstre, så har vi også et udvalg af sportstasker til dig. Vi har et udvalg af tasker i både lyse, mørke og skrigende farver. Derudover har vi sportasker med for eksempel ternet og prikket mønster.

Sportstaske også til fitness og weekendture

Sportstaskerne kan du vælge, at bruge til når du skal hen i fitnesscenteret for at træne, eller når du har idræt og sportstimer i skolen. Derudover kan du benytte vores praktiske sportstasker til weekendture, hvor du har brug for en lille taske, som kan indeholde dine ting. Udover det kan du om sommeren, når vejret bliver varmt, bruge sportstaskerne som en strandtaske. Der er mange gode ideer til, hvordan du kan benytte vores sportstasker. De overnævnte var blot nogle ideer. Der er ingen grænser for, hvad og hvordan du kan bruge dem. Det er bare med at komme i gang med at købe en. Du er blot et klik væk fra, at modtage en super flot sportstaske.

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Model:
Størrelse: