CHAT MED OS
Kundeservice

  Pung, Punge, Herrepunge, kortholdere og læderpunge til mænd

  Flotte og stærke kvalitets herrepunge, punge til mænd, tegnebøger og dollarmapper m.m. Gode priser i design fra Montana, Inter Leather, Pia Ries, Belsac og Bruuns. Vælg herrepunge i mange forskellige farver og materialer. En god herrepung, pung eller tegnebog er perfekt som gaveide eller et godt køb, hvis du bare har brug for en ny læderpung.

  Herrepunge er ikke blot en nødvendighed, men også et stilfuldt tilbehør, der afspejler en mands smag og personlighed. Vores udvalg af punge til mænd er nøje udvalgt for at sikre både funktionalitet og design.

  Lavet af det fineste skind, disse punge er ikke kun robuste og holdbare, men også utroligt elegante. Skindet giver en følelse af luksus og klasse, som kun forbedres med tiden. Uanset om du er på jagt efter en klassisk sort herrepung eller noget mere unikt, vil vores kollektion imødekomme alle dine behov.

  Så hvis du er på udkig efter en pung, der kombinerer høj kvalitet med et tidløst design, er vores skind herrepunge det oplagte valg. For den moderne mand, der værdsætter stil og substans i lige mål.

  Herrepunge og Læderpunge til mænd: Læs mere nedenfor


  Herrepunge og Læderpunge til mænd

  Pung, Pengepunge, herrepunge, tegnebøger og læderpunge

  Hvad kendetegner en god herrepung? At den er velindrettet alt efter, hvad den skal bruges til! Er det en gå-i-byen pung ? Eller er pungen til hverdags brug? En gå-i-byen pung skal som regel være lille og smart, og kunne indeholde få kort og sedler, der er vores dollarmapper og aluminiums pengepunge meget populære. I en hverdags pung eller herrepung skal der være plads til en del kort, sedler og massere af mønter, her er det mere de 2 fløjede og 3 fløjede læderpunge der er populære. Dog byder vi også på en god morfar pengepung m.m. God fornøjelse med at købe din nye herrepung, pengepung og læderpung online i dag, ved Regovs.dk.

  Hos os på Regovs.dk finder du punge til mænd fra mærkerne: Montana, The Monte, Axelsen & søn, Pia Ries, Belsac og Bruuns.

  Punge, kortholdere, tegnebøger, Herre pung og pengepung til mænd i skind

  En af de mest populære punge til mænd er Belsac´s store dollarmappe med den røde eller grå stribe. Pungen har plads til kort, sedler og mønter, samtidig med at den er særdeles handy og passer til de fleste lommer. Regovs har et sortiment på langt over 160 forskellige punge i læder til mænd, hvilket betyder et at det er meget sandsynligt at vi har netop din nye pengepung. Kortholderne fra Secrid er de mest populære punge du finder til kort på markedet i Danmark. Secrid kortholderne er udstyre med en særlig teknologi der gør at ved et let tryk på en knap så kommer kortene ud af kortholderen forskudt for hinanden - det er smart. En god pung / pengepung eller herre pung til manden er også en af de mest populære gaver og gaveønsker til både fødselsdag og jul m.m.

  Vælg ny pung, herrepung, læerpung, tegnebog eller kortholder 

  Der findes rigtig mange forskellige slags kortholdere og punge. Nogle i skind og andre i skindbetrukne æsker og nogle i rent metal. Nogle af kortholderne kan kun indeholde betalingskort og andre fungerer som små punge med seddel- og møntrum. Nogle af de mest tyverisikrede kortholdere og punge er fra Secrid og Pacsafe. Når du har brug for en ny pung eller kortholder er Regovs det rette sted. På grund af det store udvalg finder du let den pung eller kortholder der passer dig.

  Undgå identitetstyveri og hackere med RFID / NFC sikkerhed i din nye pung eller kortholder

  De meget avancerede identitetstyverier kan man undgå ved at have RFID / NFC beskyttelse i sin kortholder eller pung.

  RFID- (Radio Frequency Identification / NFC- (Near Field Communication)  kort er ikke sikre i en almindelig kortholder eller pung. Disse kort har en chip og en antenne til trådløs kommunikation og IT forbryderne bliver dygtigere og smartere til at fange vore oplysninger.

  RFID- og NFC kort anvendes til de nyeste kreditkort, rejsekort og adgangskort. Disse kort kan scannes, kopieres og udvælges på mange meters afstand og helt uden at man opdager det.  Tyven kan på den måde stjæle dine oplysninger på kortet til misbrug på internettet og DU opdager det for sent.

  Secrid, Pia Ries, Bruuns og Pascafe samt mange andre kortholdere / punge forhandles af Regovs.dk og har den beskyttelse der skal til, idet RFID- / NFC-beskyttelsen virker som en firewall (mur) i pungen og afviser eventuelle hackerangreb.

  Trådløs betaling og anden brug af kort, hvor man kører kortet foran en terminal er kommet for at blive. Det letter jo rigtig meget i vores hverdage, men så må man også indstille sig på at beskytte sig imod de skruppeløse tyve.

  Pacsafe Design af herrepunge, tegnebøger, punge og kortholdere til mænd

  Punge, tasker, pas beskyttelse, rygsække låse. Kameraremme, bæltetasker og meget andet. Pacsafe har et kæmpestort udvalg af alt, hvad du skal bruge både til hverdag og til rejse. Pacsafe produkter har udover RFID beskyttelse indbygget stålwirer, så det er umuligt at skære produkterne op.

  Man kan godt sige at Pacsafe er sikkerhedsspecialister - det vil føre for vidt at beskrive alle deres forskellige sikkerhedsforanstaltninger her - men se dem på de enkelte produktblade hos Regovs.dk  

  Alle deres punge er lavet i en flot slidstærk vandafvisende nylon kvalitet. Der kan aftørres.

  Pia Ries design punge, herrepunge, tegnebøger og kortholdere til mænd

  Pia Ries design er kendt for sine klassiske herrepunge men også  de muntre tropiske glade design punge. Ikke alene er de æsteriske smukke for øjet, de har også den så nødvendige RFID beskyttelse.

  Pia Riis er dansk design af bedste kvalitet. De er håndsyede af det fineste italienske kalveskind, designet og kvaliteten af hver eneste pung er testet og gennemprøvet. Vi hos Regovs.dk er rigtig stolte af at, vi har dette brand iblandt vore punge.

  The Monte og Figuretta kortholdere / cardprotector er RFID safe.

  At en pung, taske eller kortholder er RFID safe, betyder at så længe kortet er i pungen eller kortholderen, kan det ikke scannes for oplysninger af uvedkommende personer med scannere i nærheden, dette kan være en fordel i byen, eller andre steder, hvor folk er tæt sammen og du ikke har overblik over alt hvad der foregår.  

  Industrielt design og mode samles til uundværlige The Monte og Figuretta kortholdere i lommestørrelse

  I mange år var kontanter den primære betalingsmetode. Da betalingskortet ankom som betalingsmetode blev der brug for en udskiftning af den traditionelle metode til at opbevare betalingsmidler.  Denne nye æra af teknologi krævede en ny type tegnebog. En pung der ikke kun kunne beskytte dine kort og penge, men også dit privatliv. Med The Monte og Figuretta kortholdere produceret i Sverige og Holland med stort fokus på kvalitet, mennesker og miljøet kan en bedre og lettere verden nu starte i din lomme.

  Punge og herrepunge: Ikke flere bøjede eller ødelagte kort

  Når plastikkort bliver opbevaret i en traditionel tegnebog i baglommen er de mere tilbøjelige til at gå bøje eller ligefrem gå i stykker. Med en The Monte eller Figuretta kortholder med RFID sikker aluminiumskerne bliver dine kort beskyttet ikke kun mod at gå i stykker men også mod at blive afluret af uvedkommende. Desuden er The Monte og Figuretta kortholdere altid så små at de passer i enhver lomme.

  Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg har købt en originalt The Monte eller Figuretta herrepung eller kortholder?

  The Monte og Figuretta har inspireret mange virksomheder, siden The Monte og Figuretta kortholder / cardprotector blev lanceret. Det kan være svært at vide om man er i besiddelse af et originalt produkt. Ved Regovs garantere vi ægtheden af ​​dit køb og at du altid får leveret originale produkter.