CHAT MED OS

  Her på siden finder du vores smukke udvalg i lækre Belsac punge og Belsac tasker fra det kendte mærke Belsac. Når det kommer til mærker hvor man gang på gang kan være sikker på, at der er tale om førsteklasses kvalitet og design, så kommer man ikke uden om Belsac.

  Med kollektioner der altid er veldesignede og gennemarbejdede, er der noget for enhver smag i Belsac kataloget. Lige nu kan vi blandt andet præsentere lækre Belsac rygsække, skuldertasker, nøglepunge, ...

  damepunge, klassiske Belsac dollarmapper, tasker og meget andet. Se hele udvalget i flotte produkter herover.

  Også skindhandsker fra Belsac

  Som an fast del af Belsacs kollektion firnder man også klassiske og stilfulde skindhandsker til damer og skindhandsker til mænd.


  Belsac blev grundlagt i 1971 af den unge kun 21-årige iværksætter Poul Hansen.

  Hvor stammer navnet Belsac fra?

  Belsac navnet kommer fra det franske la Belle Sac, der betyder den smukke taske, og der er ingen tvivl om at navnet Belsac understreger den unikke kombination af fransk elegance, italiensk håndværk og dansk design når det er bedst.

  Punge, damepunge og herrepunge fra Belsac

  En af de helt store artikler ved Belsac er der store og flotte udvalg i punge, damepunge og herrepunge. De mest populære punge til mænd er serien med den røde og grå stribe på fronten af pungen. De mest populære damepunge har det klassiske Belsac design over sig.

  Belsac rygsække til skole og arbejde

  Du finder også en rigtig god rygsæk til skole fra Belsac med mulighed for ekspansion, så at den kan udvide sig hvis der skulle være brug for det. Ligeledes er der et stort udvalg af de klassiske rygsække i skind og læder.

  Skønne Belsac crossbody og crossover

  13401 stylenummer er nok den mest kendte af Belsac´s crossbody´s. Det er den klassiske aflange og lidt flade crossover / crossbody som er meget velegnet til alle festlige lejligheder.

  Skuldertasker i læder og skind fra Belsac

  Skuldertasker i læder og skind fra Belsac er også et af de mest vigtige artikler. Lige fra de almindelige bløde og velindrettede skuldertasker til de mere eksklusive dametasker som Donna shopper og Caprice skuldertaske. Køb dine Belsac lædertasker, punge, damepunge, herrepunge og rygsække ved Regovs i dag – det er eksklusive tasker og punge i høj kvalitet. 

  Belsac siden 1971

  Belsac blev grundlagt i 1971 af den 21-årige iværksætter Poul Hansen.

  I dag drives Belsac af direktør, Camilla Dalager, der er uddannet Design Manager fra IBA i Kolding og desuden specialist i taskekonstruktion fra ARS ARPEL i Milano.

  Camilla’s designideér kombinerer hendes store kærlighed til den nordiske designtradition med kompetencerne til at spotte tidens vigtigste trends. Passionen er til hver en tid at skabe tasker der udstråler modernitet og eksklusivitet.

  Belsac er skindtasker i eksklusiv kvalitet.

  Det gigantiske sortiment indeholder både rejsetasker, rygsække, punge og handsker i en bred palet af skønne og kønne kvaliteter. Hovedparten af Belsac’s dametasker og pengepunge er fremstillet i Italiensk kalveskind, som bliver kontrolleret i Danmark inden produktionen går i gang.

  Navnet Belsac stammer fra det franske Belle Sac, der betyder smuk taske. Belsac er den eksklusive kombination af fransk elegance, italiensk håndværks kvalitet og dansk design.. 

  Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Se samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no