CHAT MED OS
Kundeservice

  Find den Bedste Termokande: Fra Kaffekander til Tekander med Kvalitetsmærker som Helios, Funktion og Thermos

  Hvis du er træt af at hælde kaffe eller te fra en kande, der drypper, så vil du sætte pris på vores nøje udvalgte sortiment. Med vores fine udvalg af kaffekander og tekander, kan du finde lige præcis den kande, der passer perfekt til dit behov, hvad end det er til daglig brug i hjemmet eller til særlige lejligheder. For de, der værdsætter robusthed og langvarig varmebevaring, er vores termokander af stål et must-have. Ikke kun er de designet til at holde dine drikkevarer varme over tid, men de er også utroligt holdbare og nemme at rengøre.

  Termokander: Læs mere nedenfor

  termokander, tekander og kaffekander


  Blandt de mærker vi fører, er Helios kendt for deres elegante design og utrolige isoleringsevne. Funktion tilbyder en række moderne kaffekander og tekander, der passer perfekt til den moderne forbruger, mens Thermos har cementeret sig som en af de førende inden for termoteknologi gennem årtier.

  Dit valg af termokande vil selvfølgelig også afhænge af om du har brug for en stor kande til mange kopper kaffe eller te eller blot en lille kande til færre kopper kaffe eller te. Med en termokande til kaffe eller en termokande til te får du foruden den praktiske funktion også noget der pynter i dit hjem.

  Det kan være lidt svært, at skulle bestemme sig for, hvor stor en kaffekande eller tekande, eller hvor lille en termokande man gerne vil have. Det mest normale størrelse er dog, at have en termokande på 1 liter, da det for mange, er en meget passende størrelse. Vores termokander til kaffe og termokander til te kan du få i flere forskellige størrelser, så det er nemt at finde den termokande der lige præcis passer til dit behov.

  Der findes rigtig mange forskellige termokander, og her på siden har vi helt sikkert noget, der falder i din smag. Her kan du både få en stor termokande, en lille termokande, en pumpe termokande og eksempelvis en termokande i stål. En termokande er specielt god, hvis man gerne vil have kaffen eller teen med på tur. En termokande kan nemlig holde indholdet varmt i mange timer, så man ikke lige pludselig står med kold kaffe eller te på farten.

  Uundværlig termokande i et hvert hjem

  Termokander til kaffe og termokander til te finder du i stort set alle danske hjem, for der skal kaffe eller te til, når danskerne hygger. Der er flere gode grunde til at investere i en fin termokande til dine daglige kopper kaffe eller kopper te. Termokanden holder godt på varmen, og du kan lave flere kopper kaffe eller te ad gangen – ideelt, når du har vennerne og familien på besøg. Og der er da heller ikke noget bedre, end at have rigtig god tid, til at sidde ved morgenbordet, og nyde den ene kop varme te eller kaffe efter den anden.

  En termokande kan du selvfølgelig slet heller ikke undvære, når du skal på tur. Og uanset om du skal på en idyllisk skovtur, en tur til stranden eller det er fordi du skal møde på arbejde rigtig tidligt om morgenen, så findes der simpelthen ikke noget bedre end at kunne få sin varme kaffe eller sin varme te, især på de kolde dage.

  Hvilken termokande holder bedst varmen?

  En termokande er produceret udelukkende til det formål at kunne holde indholdet i den varm i længere tid. Derfor egner termokander sig rigtig godt til kaffe og te. Termokanden er en beholder, der består af dobbeltvægge af enten stål eller glas. Hulrummet mellem disse dobbeltvægge, gør at varmen ikke kan ledes nogen steder hen, og derfor er termokander virkelig gode til at holde på varmen af din kaffe eller te. Kaffe termokander og te termokander fremstillet i stål er derfor meget normalt, da en ståltermokande er rigtig god til at holde varmen. Dog laves den ydre del af termokanden også i plastik i dag, da det kan være mere behageligt at holde ved og også lettere kan fremstilles i farver og former der matcher dit interiør i hjemmet. Så hvis du leder efter en god te termokande eller kaffe termokande, er du kommet til det rigtige sted.

  Hold kaffen eller teen varm med en termokande fra Zone Denmark, Thermos, Helios, Funktion eller TIGER

  Vores dejlige kaffe termokander og te termokander fra mærker som Zone Denmark, Thermos, HeliosFunktion og TIGER er forskellige i størrelse og design, så hos Regovs kan du helt sikkert finde en termokande lige netop til dit behov og din smag.

  Med vores fine termokande fra Zone Denmark får du en stilren og meget moderne fortolkning af de klassiske, gamle sølvkander fra 1700- og 1800-tallet. Den stilige krop, det svungne håndtag og den fine tud smelter sammen til enkel formgivning med høj funktionalitet og fantastisk æstetik. Med denne kande kan du servere din kaffe eller te på fineste vis.

  Vores helt klassiske termokander fra Helios fås i både sort og stål og til te eller kaffe. Termokanden er stor nok til at indeholde 1 liter, og i termokanden til te er der selvfølgelig et tefilter, så teen kan trække direkte i termokanden.

  Vi har også termokander til den store familie, nemlig vores Funktion Termokande - 1,5 l. Stål termokanden er i mat stål indvendig og udvendig, så den kan holde varm i rigtig lang tid. Eller hvad med vores pumpekande fra Thermos på hele 1,9 liter, en virkelig praktisk termokande med en smart bærehank, ideel til selskaber, fritidsaktiviteter, møder osv.

  Hvordan gør man sin termokande ren?

  Nogle gange kan det være ret besværligt at rengøre sin termokande til kaffe eller sin termokande til te. Vi har hos Regovs derfor et lille smart tip til rensning af dine termokander. Rengøring af termokander består selvfølgelig både af rengøring af den indvendige del og rengøring af den udvendige del. Den udvendige del er som regel rimelig lige til. Her bruges bare en opvaskebørste og lidt opvaskemiddel. Rengøring af termokander er ofte et problem, når det kommer til den indvendige del. Når du har rengjort dine kaffekander og tekander udvendigt fjerner du låget og hælder 1 - 2 spsk. bagepulver i. Fyld så din termo kaffekande eller termo tekande helt op med vand og lad det stå i minimum 30 min. Hvis du vil være på den helt sikre side, kan vi anbefale at lade termokanden stå natten over med vandet og bagepulveret i. Når du mener, at din termokande har stået længe nok, hælder du bare indholdet ud i vasken og skylder grundigt med vand. På den måde kan du nemt rense dine termokander.

  Hvad er en termokande?

  En termokande eller termoflaske er en beholder der har dobbelte vægge af glas eller rustfrit stål, de dobbelte vægge isolerer ved et delvist vakuum. Hulrummet mellem dobbeltvæggene gør, at en termokande kan holde indholdet varmere end omgivelserne og desuden kan termokander samtidig bevare indholdets smag og aroma i længere tid. Termokanden blev opfundet af den skotske fysiker og kemiker sir James Dewar i 1892 og den første kommercielle termokande blev fremstillet i 1904.