CHAT MED OS
Kundeservice

  køb online engros ved Regovs:

  Skriv til info@regovs.dk eller ring 61515300 når du ønsker: Et godt tilbud, En vareprøve og Yderligere information om et produkt.

   

  Ønsker du at købe en større mængde produkter, tilbyder Regovs dig den rigtige pris og god information om produktet.

   

  NB! Vareprøver købes / faktureres som et almindeligt køb, den ubrugte vare krediteres igen ved returnering til Regovs. 

   

  Her under finder du et udvalg at produkter, som jævnligt sælges online engros til firmaer(private firmaer samt offentlige institutioner).

  Om B2B / Engros ved Regovs: Læs mere nedenfor

  B2B engros salg ved Regovs

  B2B-handel hos Regovs

  Hos Regovs er det også muligt at handle B2B, hvis du repræsenterer et firma, en virksomhed, en institution eller noget tilsvarende, hvor der ikke er tale om handel som privatkunde, men hvor man handler på vegne af en konstellation som et firma eller lignende, hvor man er en registreret virksomhed med CVR-nummer og skal afregne moms, samt hvad der ellers hører sig til at drive en virksomhed.

  Der er nemlig lidt forskel på, hvordan man handler som almindelig, privat kunde, og når man er ude for at handle ind på en virksomheds vegne, om man er sendt ud som ansat fra denne virksomhed til at handle ind, eller man selv er ejer af virksomheden og tager ud at handle fysisk i en butik eller på nettet.

  Skulle der være spørgsmål angående, hvordan man udfører og gennemfører sådan en handel med os, så kan vi sagtens være behjælpelige på det område.

  Når man handler B2B, så køber man som regel engros, hvilket vil sige, at man køber stort ind, men du bestemmer jo helt selv, om du skal have et stort sortiment af for eksempel den samme rejsetaske, eller du vil have mange forskellige rejsetasker af dem, som vi ligger inde med – eller om det bare skal være en mindre mængde.
  Mængden er jo relativ efter, hvad der er stort eller småt i din virksomhed.

  Du kan have behov for flere forskellige sager, som vi ligger inde med, hvilket kunne være termokander, kufferter, plaider, indkøbsnet, kabinetasker og meget, meget andet fra vores udvalg, selvom der er nogle ting, som er mere foretrukne at handle engros og B2B hos os.

  Vi vil virkelig gerne indgå et løbende samarbejde med din institution såsom hjemmeplejen eller virksomhed, hvis du nu ved, at du skal handle hos os over flere omgange og have en mængde af en vare på ny, hvor du tidligere havde gjort et tilfredsstillende køb hos os – eller det har inspireret dig til at handle andre varer hos os.

  Sådan handler du B2B hos os

  Som en god begyndelse bør du kigge vores udvalg af varer igennem på vores hjemmesides undersider med specifikke produkter, hvor vi ligger inde med mange flere ting end dem, som der lige er fremhævede på denne side.

  Dog kan denne side være med til at give dig en idé om, hvad engrosprisen på givne varer er, om du så lige er på udkig efter disse varer eller nogle andre.

  Når du så har gjort dig bevidst om, hvad du skal bruge og hvor meget, så er det egentlig bare at følge den guide, som der er beskrevet på denne side.

  Der er mange betalingsmuligheder, så der skal forhåbentlig nok være en, der passer bedst til din virksomhed.

  Hvis du stadigvæk ikke føler, at du er parat til at gøre dit køb hos os, så kan det være, at det er fordi, du har spørgsmål til det/de givne produkt(er), for det er jo en stor sag at handle engros, hvorfor man gerne vil være på den sikre side, før man handler så meget.

  Derfor kan du kontakte os og få information om de produkter, som du er interesseret i, og du kan endda også få en vareprøve, så du selv kan prøve at føle, snuse og mærke et udvalg af produktet, inden du vælger at købe stort ind hos os.

  Det er bare at kontakte os telefonisk eller via mail, så skal vi nok finde den rette løsning til dig – dette gælder også, hvis der kommer til at være tale om en større ordre, hvor du måske har specifikke anmodninger eller behov, som vi kan være med til at dække, så du ender med at få en god handel hos os.

  Gode varer og handelsbetingelser med B2B hos os

  Alle vores varer er af den ypperste kvalitet, og vi forhandler ikke noget, som vi ikke kan bekræfte den gode kvalitet ved og vil anbefale til både private, offentlige instanser og virksomheder af større eller mindre art – og vores priser er altid fordelagtige, også når du skal handle stort ind hos os.

  Vores vareudvalg er både til ham, hende, de små og alle de andre, og skulle man i dette tilfælde have brug for at handle mange varer til forskellige mennesker, så er du kommet til det rette sted – du skal blot læse beskrivelserne til de forskellige varer, hvad og hvem de passer til.

  Mange har handlet engros og B2B hos os gennem tiden og været tilfredse med købene, og vi håber, du bliver den næste.

  Vi har sendt alverdens varer ud som engros, om det var til et stort firma, eller det var et mindre sted, der var interesseret i at handle med os.

  Vores sortiment forandrer sig hele tiden, så hvis det er et stykke tid siden, at du har handlet engros hos os, så er det måske på tide at se på, om vi skulle forhandle noget nyt, som du og din chef, ansatte, klienter og medarbejdere kunne være interesserede i.

  Det kan også være, vi har fået en ny udgave af det produkt, som du tidligere handlede engros hos os, som har flere funktioner og fungerer bedre til jeres behov, end hvad der tidligere var tilgængeligt på markedet.

  Skulle du ønske et supplement til ordren, ændre noget ved den eller tilpasse noget, så skal du endelig tage fat i os, så vi kan være med til at rette ordren til, så den kommer til at leve op til dine forventninger.

  Kommer du helt uventet til at fortryde et køb, så skal vi nok sammen finde ud af noget, så du ender med en god handel hos Regovs.