Whocopied.me

Fritid og Outdoor - her er mange spændende ting til Udeliv og Ture

Her kan du finde mange gode og kendte brands som Trangia kogegrej, Stanley Termokander, Camelbak drikkedunke, Light My Fire spisegrej med mealkit 2.0, Adventure Food, Gerber knive og udstyr, Vangedal knive og dolke, Microfiber håndklæder fra Lifeventure, GoToob rejsetuber, Suunto kompas, Treakmates lagenposer, Outdoor tilbehør, lygter, lommelygter og meget meget mere.

Kendte Stanley termokander

Stanley er en af de mest brugte og kendte termokander i generationer. Gennem 100 år har termokanderne været brugt til jagt, fiskeri og arbejde, enten arbejde i marken eller på værkstederne rundt omkring i Danmark. Mange har oplevet, at familiens Stanley termokande går i arv og stadigvæk kan bruges til ture, selvom den måske er blevet lidt bulet og rustik med tiden. Hvilket blot er en del af charmen ved de hårdføre termokander fra Stanley. 

Smarte Drikkedunke og drikkeflasker fra Camelbak

Camelbak drikkedunke er super smarte og hårdføre. Du kender sikkert det, at du kommer til at købe nogle billige drikkedunke som let går i stykker og hurtigt kan kasseres. Camelbak drikkeflasker er meget hårdføre, og kan bruges af både børn og unge til sport og skole. Det bedste ved Camelbaks drikkedunke er nok, at de er nemme at tage med i bilen, uden at der sker uheld med vand eller saftevand ud over det hele. Disse drikkedunke er helt tætte og spildfri, og så kan de også gå i opvaskemaskinen - det er smart.

To kendte mærker: Vangedal og Gerber som Bear Grylls anbefaler

Vangedal er et af de mest foretrukne danske mærker inden for dolke og knive i Danmark. De fleste kender Vangedals knive, hvor de måske fik en dolk eller lejrkniv som ung, og senere i livet har de så købt en mere professionel dolk til jagt, fiskeri eller lejrliv. Gerber er det kendte mærke, som også benyttes af Bear Grylls, som alle udelivs mennesker kender og har set film med. Gerber er specialiseret i fremstilling af knive, dolke og udstyr både til det almindelige outdoorliv, og udstyr til professionelle soldater og jægere, som skal bruge det til overlevelse eller erhverv. Da vi ved, at Bear Grylls kan klare sig med en flintesten, vil Light My Fire knive også kunne bruges af Bear Grylls i en snæver vending.

Microfiber håndklæder til Rejse, Outdoor og Lejrliv.

Microfiber håndklæder er virkelig smarte! Efter brug kan du vride håndklædet for vand, og bruge det igen og igen. Nogle af håndklæderne er behandlet, så de ikke bliver sure ligeså hurtigt som andre håndklæder. Og noget af det vigtigste er, at de fylder og vejer meget lidt, hvilket er en kæmpe fordel sammenlignet med almindelige håndklæder. Så et godt microfiber håndklæde er absolut et must, når du er på rejse eller vandretur.