Whocopied.me

Fritid og Outdoor - her er mange spændende ting til Udeliv og Ture

Her kan du finde mange gode og kendte brands som  Stanley Termokander, Camelbak drikkedunke og Microfiber håndklæder fra Lifeventure, GoToob rejsetuber, Suunto kompas, Treakmates lagenposer, Outdoor tilbehør, lygter, lommelygter og meget meget mere.

Kendte Stanley termokander

Stanley er en af de mest brugte og kendte termokander i generationer. Gennem 100 år har termokanderne været brugt til jagt, fiskeri og arbejde, enten arbejde i marken eller på værkstederne rundt omkring i Danmark. Mange har oplevet, at familiens Stanley termokande går i arv og stadigvæk kan bruges til ture, selvom den måske er blevet lidt bulet og rustik med tiden. Hvilket blot er en del af charmen ved de hårdføre termokander fra Stanley. 

Smarte Drikkedunke og drikkeflasker fra Camelbak

Camelbak drikkedunke er super smarte og hårdføre. Du kender sikkert det, at du kommer til at købe nogle billige drikkedunke som let går i stykker og hurtigt kan kasseres. Camelbak drikkeflasker er meget hårdføre, og kan bruges af både børn og unge til sport og skole. Det bedste ved Camelbaks drikkedunke er nok, at de er nemme at tage med i bilen, uden at der sker uheld med vand eller saftevand ud over det hele. Disse drikkedunke er helt tætte og spildfri, og så kan de også gå i opvaskemaskinen - det er smart.