CHAT MED OS

  Fritid og Outdoor - her er mange spændende ting til Udeliv og Ture

  Her kan du finde mange gode og kendte brands som  Stanley Termokander, Camelbak drikkedunke og Microfiber håndklæder, GoToob rejsetuber, Suunto kompas,  soveposer og lagenposer, Outdoor tilbehør, lygter, lommelygter og meget meget mere.

  Kendte Stanley termokander

  Stanley er en af de mest brugte og kendte termokander i generationer. Gennem 100 år har termokanderne været brugt til jagt, fiskeri og arbejde, enten arbejde i marken eller på værkstederne rundt omkring i Danmark. Mange har oplevet, at familiens Stanley termokander og Stanley termoflasker går i arv og stadigvæk kan bruges til ture, selvom den måske er blevet lidt bulet og rustik med tiden. Hvilket blot er en del af charmen ved de hårdføre termokander fra Stanley. 

  Smarte Drikkedunke og drikkeflasker fra Camelbak

  Camelbak drikkedunke er super smarte og hårdføre. Du kender sikkert det, at du kommer til at købe nogle billige drikkedunke som let går i stykker og hurtigt kan kasseres. Camelbak drikkeflasker er meget hårdføre, og kan bruges af både børn og unge til sport og skole. Det bedste ved Camelbaks drikkedunke er nok, at de er nemme at tage med i bilen, uden at der sker uheld med vand eller saftevand ud over det hele. Disse drikkedunke er helt tætte og spildfri, og så kan de også gå i opvaskemaskinen - det er smart.

  Outdoor tilbehør til camping eller andre udendørs aktiviteter

  Hos os på Regovs.dk kan du finde alle slags outdoor tilbehør. Planlægger du at slå lejr eller campere? Der er flere forskellige liggeunderlag, hængekøjer og ergonomiske puder for at afslutte campingpladsen.

  Sportstasker til alle lejligheder

  Uanset om du har brug for sportstasker til en weekendtur eller til træning, kan du finde den hos Regovs. Vi har en bred vifte af sportstasker i forskellige modeller og af højeste kvalitet. En ny sportstaske kan også være en fremragende gave eller julegave til en, du kan lide!

  Dejlige køletasker til picnic, shopping og madpakken

  Søger du en god køletaske til det varme vejr, eller blot til at holde madpakken kølig og frisk, så er det her du kan finde dejlige kvalitets køletasker til både ture i det fri, madkassen og når du er på handletur.  

  Køletaske, coolerbag, cooler eller picnictaske. Kald det, hvad du vil, men den holder din mad og dine drikkevarer kølige i længere tid, og er derfor uundværlig når du er på indkøb, en tur i skoven, på bilferie eller camping eller på arbejde.

  Vi har et bredt udvalg af køletasker fra kendte mærker som Outwell, Reisenthel og Stanley. Fælles for køletaskerne er, at de er funktionelle og udført i smarte designs. Regovs har et stort udvalg de smarte og farverige køletasker fra reisenthel der ikke kun er praktiske men også ser smarte ud og kan afspejle din personlighed. Så om dit behov er en lille coolerbag til en lille madpakke eller en stor køletaske til familieskovturen kan du finde det hos os.

  Soveposer og lagenposer til overnatning i naturen

  At tilbringe natten ude i naturen under stjernerne kan være en vidunderlig oplevelse. Derefter er det vigtigt at bruge soveposer og lagenposer, der følger med i det hårdere klima. Her på Regovs.dk finder du forskellige soveposer, lagenposer og hængekøjer, der er ideelt egnet, når det er tid til camping eller camping. En sovepose kan også være en fantastisk gave til naturforskeren!

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no