Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Microfiber håndklæder og rejsehåndklæder til rejse og fitness.

Regovs er klar til at hjælpe dig med et godt rejsehåndklæde, når du skal på korte eller lange ture, eller hvis du endda skal helt ud og rejse, for Regovs har de perfekte letvægts microfiber håndklæder til dig! Desuden har vi også smarte badelagener. Microfiber håndklæder er fremstillet med det formål at være lette og samtidig kunne suge store mængder af vand. Microfiber håndklæder også lette at vride og tørre.

Microfiber håndklæder og rejsehåndklæder: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Udendørsgrej og microfiberhåndklæder med ekstra lav vægt

Når outdoor manden eller – kvinden er på tur må alt kun veje det halve. På en vandretur, som vil vare flere dage, må selv håndklæder kun veje ganske lidt. Et microfiberhåndklæde må således kun være et kvalitets letvægts håndklæde du kommer i rygsækken. Vægten er altafgørende, når man er på tur, da kapaciteten er begrænset, vil lettere vægt kunne få outdoor manden eller – damen til at kunne holde til at gå flere kilometer, når vægten i rygsækken er lav. Hvis du får vægten ned på din bagage, vil den samlede vægt reduceres betydeligt og skåne din ryg - det er derfor, du skal have et kvalitets letvægts håndklæde i stedet for et almindeligt håndklæde, og måske kombinere det med et badelagen.

Lav tørringstid på microfiberhåndklæde / hurtigtørrende håndklæde

Når du skal vælge håndklæde er også tørringstid ufattelig relevant. Når outdoor manden eller – damen er på tur er tiden knap, især ventetiden skal være begrænset. Så et hurtigtørrende håndklæde, som tørrer på rekordtid er meget velegnet, når du skal på en tur.
Man har lige taget et bad på en rasteplads, som man kom forbi på sin tur, og det er tid til at komme videre. Så vrider man bare microfiberhåndklædet op, og så kan man pakke det sammen eller bruge det igen og igen. Det er altså et rigtig smart rejsehåndklæde / hurtigtørrende håndklæde.

Rejsehåndklæder til flyveturen etc.

Du kan også bruge et rejsehåndklæde, når du er ude og rejse f.eks. på flyveturen. Du står i lufthavnen og har rejst i fem timer, og skal derefter sidde i lufthavnen yderligere fem timer inden det næste fly afgår, og du trænger til et bad. Men der er ingen bademuligheder. Der er dog en håndvask på badeværelset. Så tager du blot dit letvægtshåndklæde frem og vasker, derefter tørrer du dig med rejsehåndklædet, og så er du så god som ny. Du vrider dit rejsehåndklæde op og pakker det sammen. Et rejsehåndklæde hjælper i situationer, hvor et almindeligt håndklæde normalt ville være for besværligt at rejse med. Et rejsehåndklæde hjælper med at opretholde den almindelige gode hygiejne.

Rejsehåndklæder, microfiberhåndklæder og badelagener i høj kvalitet

Man kan bruge disse microfiberhåndklæder som rejsehåndklæde, letvægtshåndklæde eller et outdoor håndklæde. De findes også som badelagner. Det mest smarte er, at de kan bruges igen og igen, fordi det vrides op, så det bliver det næsten tørt, så en hel familie kan i princippet deles om et rejsehåndklæde. Både badelagener og de smarte micrifiberhåndklæder er næsten uundværlige, og kan være med til at gøre enhver form for rejse til en fornøjelse.

Ved Regovs.dk finder du mikrofiberhåndklæder og rejsehåndklæder af mærkerne: Sea to Summit, Travelsafe, Nordpol og Lifeventure.

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Model:
Størrelse: