CHAT MED OS
Kundeservice

  Let Rejsehåndklæde fra Travelsafe

  Er du træt af håndklæder, der er så kraftige, at de ikke vil tørre? Og de vejer alt for meget, når man skal ud og rejse? Det har Travelsafe løsningen på! Travelsafe producerer letvægtshåndklæder, som er hurtigtørrende, hvilket gør din rejse meget lettere, og så kan man passende lige nå en dukkert inden flyafgangen. Rejsehåndklæder fra Travelsafe tørrer nemlig meget hurtigt og vejer desuden ikke særlig meget. Rejsehåndklæder fra Travelsafe kan ikek kun bruges til at rejse med, de er også yderst anvendelige, hvis du dyrker sport og ikke vil bære et tungt og langsomt tørrende håndklæde i din sportstaske. Travelsafes rejsehåndklæder kommer i et væld af farver og i forskellige størrelser, så det altid er muligt at finde et Travelsafe rejsehåndklæde, der passer lige netop dig. Travelsafe rejsehåndklæder er også nemme at vaske, da de kan vaskes ved 40 grader sammen med andre tekstiler i lignende farver.

  Drømmende Dejlige Rejsepuder fra Travelsafe

  Med en rejsepude fra Travelsafe er du sikker på at komme udhvillet frem til din destination. Den populære bløde letvægts rejsepude / ...

  nakkepude er et must-have og en yderst komfortabel pude lavet af tusindvis af fjedrende syntestiske perler, der gør puden fantastisk blød. Rejsepuden er super praktisk til dig som rejsende, da puden er lille af natur og derfor let at transportere. Er du til den virkelige lette og minimale løsning er en oppustelig rejsepude lige noget for dig! En oppustelig rejsepude er let at medbringe og kan nemt være i din håndbagage, når den ikke er pustet op. Efter brug kan luften tages ud af puden, så den igen tager mindre plads i fx kufferten eller bilen.

  Skønne Lagenposer fra Travelsafe

  Med en lagenpose kan du både skåne din sovepose samt få lidt ekstra varme, men den er også fremragende til bruge til at sove i det fri - om det er herhjemme eller under varmere himmelstrøg. En lagenpose minimerer slid på soveposen og er langt nemmere at vaske på farten end en soveposen er.