CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 10-15

Let rejsehåndklæde fra Travelsafe

Kender du det med håndklæder der er så kraftige at de ikke vil tørre, og de vejer alt for meget når man skal ud at rejse? Det har Travelsafe løsningen på. Travelsafe producerer letvægtshåndklæder som tørrer hurtigt, hvilket gør rejsen meget lettere. Udover at de ikke vejer meget, så kan man også nå en dukkert inden flyafgangen. Rejsehåndklæderne fra Travelsafe tørrer nemlig meget hurtigt. Derudover finder man i Travelsafes sortiment også ørepropper i et smart hylster, så ørepropperne ikke bliver væk, og ydermere en øjenmaske. Rejsehåndklæder fra ...

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:
Travelsafe kan ikke kun bruges til at rejse med, men er også yderst anvendelige hvis du dyrker sport og ikke vil bære et tungt og langsomt tørrende håndklæde i sportstasken. Travelsafes rejsehåndklæder kommer i et væld af farver og i forskellige størrelser, så det er altid muligt at finde et Travelsafe rejsehåndklæde der passer lige til dig. Travelsafe rejsehåndklæder er også lette at vaske, da de kan vaskes ved 40 grader sammen med andet tøj i lignende farver.

Drømmende dejlige rejsepuder fra Travelsafe

Med en rejsepude fra Travelsafe er du sikker på at komme udhvilet frem på din rejse. Den populære bløde letvægts rejsepude / nakkepude er et must have, da den er en yderst komfortabel pude der er lavet af tusindvis af fjedrende syntetiske perler, som gør puden fantastisk blød. Den er super praktisk til dig som rejsende, da hovedpuden er lille af natur og er derfor let at transportere. Er du til den virkelige lette og minimale løsning er en oppustelige rejsepude lige noget for dig. En oppustelig rejsepude er let at have med Rejsepuden er let at have med, da den nemt kan være i din håndbagage når den ikke er pustet op. Efter brug kan luften tages ud af puden, så den igen tager mindre plads i for eksempel bilen.

Skønne lagenposer fra Travelsafe

Med en lagenpose kan du både skåne din sovepose samt få lidt ekstra varme, men den er også fremragende til bruge til at sove i det fri - om det er herhjemme eller under varmere himmelstrøg. En lagenpose minimerer slid på soveposen, og er langt nemmere at vaske på farten end en soveposen er.

Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Type:
Størrelse:
Størrelse: