Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Lækre køletasker i mange størrelser og forskellige farver til enhver smag. 

Køb en køletaske så din mad kan holde sig kold i længere tid. Vi har køletasker og kølebokse der passer til en madpakke eller madkasse. Skal du på indkøb eller skovtur har vi også mange dejlige køletasker til det. Køletaskerne fra Reisenthel og trolleys fra Andersen er i den bedste kvalitet. Det er fleksible isolerede køletasker der øger køletiden på indholdet meget og holder mad og drikke friske.    

Køletasker: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

En Reisenthel køletaske kan du købe i mange forskellige design og størrelser, en af de mest populære design fra Reisenthel er multi dots som er sort med forskelligt farvede prikker.

En anden egenskab er også at en køletaske kan holde madvare lune. Hvis du skal en tur i skoven, med en lun frikadelle, vil en lille køletaske fra Reisenthel være idéel.

Køletasker til ferie, ture og strand

Vi har også en køletaske rygsæk som er super smart og praktisk til indkøb og ture hvor du har brug for at holde maden kølig. Reisenthel ISO carrybag og coolerbag er meget velegnede til shopping, indkøb, picnick, ferie og skovture. Med nogel gode køleelementer kan du holde din mad frisk i mange timer i bilen, bussen eller på stranden.

Regovs har Køletasker til mange formål:

  • Madpakken
  • Skovturen
  • Picknick
  • Indkøb
  • Arbejde
  • Ferie
Regovs.dk har køletasker fra Reisenthel, Stanley, Andersen med flere. En bestseller er helt klart thermocase på 1,5 L som passer perfekt til en madkasse eller madpakke. ISO carrybag er også en fantastisk god køletaske med låg der kan lynes på så den bliver tæt og holder på kulden når du er på farten. Collerbag og foodbox er også meget populære til indkøb og madvarer eller madpakken. Hvis du har brug for at holde endnu flere ting køligt kan Regovs.dk anbefale ISO Carrycruiser eller Andersen ISO Shopper som er rigtig gode indkøbsvogne med køletasker. 
 
Når du skal på tur og have din madpakke med, er en køletaske umulig at undvære. Om det er på shopping eller en tur i parken er køletasker og køleelementer nødvendige. En køletaske eller køleboks er med til at holde din madpakke frisk og god i længere tid. Også vand og sodavand holder sig køligt når det er varmt. 

Coolerbag køletaske fra Reisenthel til shopping og kølevarer

Når du er ude og købe kølevarer og frostvarer kan vi klart anbefale Reisenthel Coolerbag køletaske. Det er en fleksibel køletaske der kan indeholde 20 L og kan benyttes til stort set alle kølevarer og frostvarer. Reisenthels populære Coolerbag kan også bruges sammen med den klassiske Reisenthel Carrybag indkøbskurv. Reisenthel Coolerbag køletasker til shopping og indkøb finder du i mange forskellige farver og designs.

Hold dine drikkevarer, dåser og flasker kølige med små køletasker

Har du brug for at holde dine dåseøl eller dåsesodavand kolde i sommervarmen, kan vi anbefale en lille køletaske – Coolerbag XS fra Reisenthel. Eller en Food box køletaske hvor du både kan holde din madpakke og vandflaske kølig.  

 
Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Model:
Størrelse: