CHAT MED OS
Kundeservice

  Lækre køletasker, kølebokse og termotasker i mange størrelser og farver til enhver smag. 

  Køb en køletaske så din mad kan holde sig kold i længere tid. Vi har køletasker og kølebokse der passer til en madpakke eller madkasse. Skal du på indkøb eller skovtur har vi også mange dejlige køletasker til det. Køletaskerne fra Reisenthel og trolleys fra Andersen er i den bedste kvalitet. Det er fleksible isolerede køletasker der øger køletiden på indholdet meget og holder mad og drikke friske. Sommeren bringer med sig solskin, varme dage og lysten til at tage på ture ud i det blå. Men med varmen kommer også behovet for at holde dine drikkevarer og mad kold. Her kommer køletasker og termotasker til undsætning!

  Køletasker: Læs mere nedenfor


  køletasker og køletaske

  En Reisenthel køletaske kan du købe i mange forskellige design og størrelser, en af de mest populære design fra Reisenthel er multi dots som er sort med forskelligt farvede prikker.

  En anden egenskab er også at en køletaske kan holde madvare lune. Hvis du skal en tur i skoven, med en lun frikadelle, vil en lille køletaske fra Reisenthel være idéel.

  Køletaske og køletasker til ferie, ture og strand

  Vi har også en køletaske rygsæk som er super smart og praktisk til indkøb og ture hvor du har brug for at holde maden kølig. Reisenthel ISO carrybag og coolerbag er meget velegnede til shopping, indkøb, picnick, ferie og skovture. Med nogel gode køleelementer kan du holde din mad frisk i mange timer i bilen, bussen eller på stranden.

  Regovs har Køletasker og kølebokse til mange formål:

  • Madpakken
  • Skovturen
  • Picknick
  • Indkøb
  • Arbejde
  • Ferie
  Regovs.dk har køletasker fra OutWellReisenthel, Stanley, Andersen med flere. En bestseller er helt klart thermocase på 1,5 L som passer perfekt til en madkasse eller madpakke. ISO carrybag er også en fantastisk god køletaske med låg der kan lynes på så den bliver tæt og holder på kulden når du er på farten. Collerbag og foodbox er også meget populære til indkøb og madvarer eller madpakken. Hvis du har brug for at holde endnu flere ting køligt kan Regovs.dk anbefale ISO Carrycruiser eller Andersen ISO Shopper som er rigtig gode indkøbsvogne med køletasker. 
   
  Når du skal på tur og have din madpakke med, er en køletaske umulig at undvære. Om det er på shopping eller en tur i parken er køletasker og køleelementer nødvendige. En køletaske eller køleboks er med til at holde din madpakke frisk og god i længere tid. Også vand og sodavand holder sig køligt når det er varmt. 

  Coolerbag køletaske og køletasker fra Reisenthel til shopping og kølevarer

  Når du er ude og købe kølevarer og frostvarer kan vi klart anbefale Reisenthel Coolerbag køletaske. Det er en fleksibel køletaske der kan indeholde 20 L og kan benyttes til stort set alle kølevarer og frostvarer. Reisenthels populære Coolerbag kan også bruges sammen med den klassiske Reisenthel Carrybag indkøbskurv. Reisenthel Coolerbag køletasker til shopping og indkøb finder du i mange forskellige farver og designs.

  Hold dine drikkevarer, dåser og flasker kølige med små køletasker

  Har du brug for at holde dine dåseøl eller dåsesodavand kolde i sommervarmen, kan vi anbefale en lille køletaske – Coolerbag XS fra Reisenthel. Eller en Food box køletaske hvor du både kan holde din madpakke og vandflaske kølig.  

  Køletaske, køletasker og Køleelementer til mange formål

  Du kan benytte køletasker og køleelementer til mange forskellige formål. For eksempel når du skal en tur på stranden og hygge og bade med familien. Eller en tur i skoven hvor du har en god køletasken med til at holde maden kold og frisk. Når du skal på bilferie i udlandet og udflugter her hjemme, er det virkeligt god komfort at kunne opbevare maden koldt. På jobbet kan der være behov for en lille køletaske med køleelement som passer til madpakken, så du kan se frem til en frist spegepølsemad i din pause. 

  Køletasker til festivaler i den dejlige sommer

  Mange er glade for at komme på festivaler - store som små. Det er den gode stemning, festival-camping, samvær og hyggelige stunder i rå mængder. Det er især nødvendigt at kunne holde hvidvin og øl kolde i varmen med en god køletaske. For eksempel kan du benytte en køletaske der passer til 6 pack og et lille køleelement når du er rundt til de forskellige koncerter. 

  På camping er det super med en stor køletaske / køleboks med tilhørende køleelementer, så du kan holde dine madvarer friske i lang tid. De bedste og største kølebokse kan holde maden kold i flere dage. Mange af køletaskerne kan også klappes sammen så de er lette at gemme væk når de ikke er i brug. 

  Køletaske og Køletasker på picnic tur eller skovtur med med hele familien

  Er du til gode udflugter og ture i det fri, er det godt med en en køletaske til at holde både mad og drikke afkølet. Efter en god lang gåtur kan du og familien nyde en dejlig kold øl og friske velsmurte håndmadder. 

  Køletaske og Køletasker: Strandtur, bilferie og udflugter 

  Måske du skal på bilferie i sydens varme hvor der nogle gange kan blive 40 grader varmt. Eller hvis du skal på en lang udflugt eller strandtur med vennerne. i Alle tilfælde er det ideelt med en god køletaske. Måske har du behov for en kølerygsæk som er let at have med på forskellige gåture i skov og fjeld. 

  Kæmpe udvalg af køletasker, termotasker og kølebokse ved Regovs

  Ved Regovs finder du et meget stort udvalg af køleelementer og køletasker. Vi har både køletasker fra Andersen, Stanley, Reisenthel, Regovs og snart OutWell, hvilket giver en stor bredde af produkter til køl at vælge imellem. Regovs finder du produkter i høj kvalitet som samtidig er nogle af de bedste til prisen. Køb trygt din nye køletaske ved Regovs idag.  

  Hvilke ting skal du tænke på når du skal vælge en ny køletaske og køleboks? 

  Tænk over hvad køletasken skal indeholde: er den til store ting, drikkevarer eller en lille madpakke. Er formen af køleboksen vigtig? Skal det for eksempel være en kølerygsæk eller en en mere firkantet køletaske. Skal der være plads til en eller flere køleelementer i køleboksen? 

  Find let den køletaske / køleboks der passer til dine behov

  I Regovs kategori for køletasker og kølebokse kan du let finde din nye gode kvalitets køleboks. Benyt det gode filter på computer i venstre side eller på mobil som fold ud filter menu. I vores filter til køletasker / kølebokse kan du sortere efter hvilken farve du ønsker, hvilket materiale du ønsker - for eksempel om det skal være en køletaske af genanvendt materiale, hvilken størrelse og model du ønsker. Du kan også bruge søgefeltet til at finde frem til din nye køletaske eller køleelement.

  For dem, der ofte er på farten, og som ønsker at tage en velsmagende, hjemmelavet frokost med på arbejde, er termotasker det perfekte valg. De er designet til at holde maden ved den rette temperatur, uanset om du vil have noget varmt til frokost eller en kølig snack.

  Udover at være utroligt funktionelle, er moderne køletasker og termotasker også designet til at være stilfulde. Dermed kan du nemt kombinere praktisk anvendelighed med et chikt look, der passer til enhver sommergarderobe.

  Så næste gang solen skinner, og du pakker for en dag ude, glem ikke din køletaske eller termotaske. De sikrer ikke kun, at din mad og drikke forbliver lækre og forfriskende, men de er også en investering i mange skønne sommeroplevelser i fremtiden.

  Leder du efter andre typer tasker? Se vores store udvalg af: Indkøbsvogne eller tasker
   
  Hvis du vil vide mere, se vores artikel om køletasker her