CHAT MED OS
Kundeservice

  Stanley termokande og termoflaske

  Holder du af en varm kop kaffe eller the på skovturen eller cykeludflugten? Så kig nærmere her, hvor vi med glæde kan præsentere et stort udvalg i smarte stanley termoflasker, termokopper og termokrus fra det kendte og elskede firma Stanley. Både termokander, termokopper og termoflasker er i førsteklasses kvalitet, hvilket både sikrer at de holder tæt og at de holder væsken varm. Foruden en Stanley termokande, termokop og termoflaske så forhandler vi også en smart Stanley lommelærke, ligeledes perfekt til din næste udflugt. Se hele vores udvalg i smart og effektivt termoudstyr fra Stanley her.

  Stanley Termoflasker er legendariske

  geneva; color: black;">Stanley termokander har været produceret i over 100 år, hvilket betyder at det er det mest kendte og stabile brand inden for termokander verden over. Termokanderne har nu været brugt i generationer inden for landbrug, industri, fiskeri og sport, derfor er den klassiske termokande kendt af rigtig mange mennesker både i Danmark og det store udland. Seneste design skud på stammen af den legendariske termokande er adventure serien med både termokander på 0,5, 0,74, 1 liter og adventure eCycle mug.

  Stanley prioriterer bæredygtighed

  De mest bæredygtige produkter er den slags, der aldrig behøver at smides ud eller udskiftes. Derfor har Stanley udviklet og produceret holdbare og genanvendelige termokander og termoflasker i over 100 år. Stål som Stanleys termokander, termoflasker og termokrus er bl.a. er produceret af, er et af det mest genanvendelige materialer der findes. Stanley var det første firma, der både designede og producerede fødevaresikre beholdere til mad og drikkevarer i genanvendt materiale. Hele 25 % af produkterne er fremstillet af genbrugsmaterialer. Stanley fokuserer på miljøvenlig produktion og bæredygtighed i deres produktionsproces, og Stanley arbejder hårdt for at beskytte vores planet, vores samfund og dig som kunde, derfor kan enkelt dele skiftes på alle produkter i stedet for at skifte hele produktet.

  Stanley tilbyder 25 års garanti på termoflasker og termokander – kvalitet der holder

  Stanley er verdenskendt for at lave produkter i absolut højeste kvalitet og har derfor været den professionelles valg i generationer. Faktisk er kvaliteten så høj at Stanley tilbyder 25 års garanti på deres produkter. Når du køber en Stanley termoflaske, termokande eller termokrus er du sikker på produktet kan holde gennem generationer, selvom det bliver brugt intensivt.

  Den klassiske termoflaske og termokande fra Stanley

  Når du er på jagt efter en termoflaske eller et termokrus, er en af de vigtigste ting helt sikkert hvor længe det kan holde på varmen eller kulden, og her er Stanley en helt sikker vinder. Det unikke ved Stanley produkterne er jo netop, at de bruger metal til at isolere frem for glas. Der er vakuum i mellem lagene af stål, hvilket gør, at flasken eller kruset kan holde varme/kulde i rigtig mange timer. Særligt Stanleys Legendary Classic Termokande 0,47L er et super godt eksempel på, hvordan enkelt design og prima kvalitet kan gå godt i spænd og skabe et unikt produkt, som både er tidløst og gennemtænkt.

  Den perfekte skovturs makker - Stanley køletaske

  Ud over at lave termoflasker og termokrus er Stanley gået skridtet videre og laver nu også køletasker / køletaske. Køletaskerne fås i flere forskellige størrelser, hvor den største termoboks kan indeholde 15 liter. Den store køletaske kan holde koldt i op til 36 timer og uden på låget af køleboksen er der elastikker, som gør at du kan sætte din termoflaske fast, og let have den med rundt. Den flade top på låget kan desuden også anvendes til at sidde på. Rigtig god at have med når du skal på tur eller i skoven, så du har styr på madpakkerne og drikkevarerne.

  Find også almindelige termokander ved Regovs