CHAT MED OS

  Super gode gaveidéer og fantastisk inspiration til køb af eksklusive gaver og julegaver.

  Køb gaver B2B / Engros til dit firma, partnere og forretningsforbindelser. Det er vigtigt at signalere kvalitet, professionalisme og at modtageren er værdsat, når du giver en firmagave. Regovs kan sammensætte store som små pakker i både store og mindre mængder, også når det gælder de eksklusive gaver du finder herunder. kontakt: info@regovs.dk for spørgsmål og tilbud.

  Eksklusive gaver: Læs mere nedenfor

  Eksklusive gaver. God inspiration til Gavekøb.

  Regovs er klar med råd og vejledning i forbindelse med firmagaver og partnergaver, naturligvis også de eksklusive gaver herover. Ønsker du dit eget logo på en ting er det også en mulighed. Vi glæder os til at høre dine forslag og sammen finde den mest ideelle løsning til dig.

  Eksklusive gaver fra kendte mærker / brands

  Hos os hos Regovs.dk finder du stilfulde, eksklusive gaver af forskellige slags. Sortimentet af vores eget mærke Regovs inkluderer eksklusive læderbælter til både mænd og kvinder. Silkeborg Uldspinderi tilbyder eksklusive tørklæder og tæpper i alpakkauld, der er allergivenlige og meget bløde. Du kan også finde indkøbskurve, indkøbsvogne og tasker fra det populære Reisenthel brand. Eksklusive gaver, der er egnede til kolleger på arbejdet, til mor på morsdag, til bedstemor på julaften eller som en gave til nogen, der blot viser påskønnelse. Hos Regovs.dk kan du finde den perfekte gave til ethvert formål, det eneste, der kan være vanskeligt at vælge!

  Hos os ved Regovs.dk finder du eksklusive gaver fra mærkerne: Regovs, Freddy O, Stanley, Belsac og mange flere.

  Eksklusive gaver til rejser og udelivet m.m. 

  Skal du købe en gave til en der elsker at rejse eller være ude i naturen? Vi har et stort udvalg af forskellige produkter, der er gode til at give som gave til rejse- og udelivet! Hvorfor ikke give et godt rejsehåndklæde af høj kvalitet? Eller en smart og praktisk bæltetaske?

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no