CHAT MED OS

Eller ring: 61515300
Man-Tor: 8-15.30 Fre: 8-15

Flotte design til kvinder

Find alt til damerne i denne afdeling af Regovs. Her finder du mange flotte designs i moderigtige farver til priser, hvor alle kan være med. Køb halstørklæder, skindtasker, regnslag, paraplyer og cykelregnslag og tasker fra Reisenthel og meget mere hos Regovs.

Tasker, damepunge og handsker i læder til damer

Mangler du inspiration til gaveidéer, så er du kommet til det rette sted. Hos Regovs tilbyder vi et bredt udvalg af ting til hende. Heriblandt har vi lækre skindhandsker til damer, skind rygsække, skindtasker og damepunge i lækker kvalitet og alpaka tørklæder fra Silkeborg Uldspinderi. Ydermere forhandler vi også regnslag og paraplyer i friske farver til en glad regnvejrsdag.

Stort udvalg i Aftentasker, crossbody og Mobiltasker til damer

Elsker du også de lækre små kvalitets tasker fra Treats, Coruim, The Monte, Belsac med flere, så har vi den glæde, at kunne vise dig et stort udvalg i netop aftentasker, crossbody, clutches og mobiltasker fra de kendte brands. De findes i mange designs, forskellige farver og enten med håndledsrem, skulderrem eller som cross-over. 

Toilettasker til damer i mange design

Står du og mangler en lækker og rummelig toilettaske, så kan vi tilbyde vores store udvalg af produkter fra Reisenthel. De laver toilettasker til damer i mange størrelser og modeller, så der er til enhver smag og ethvert behov. Toilettaskerne til kvinder er lavet i et flot design med flotte mønstre, og samtidig er de funktionelle. Når der er kommet styr på toilettasken, er det også vigtigt at have en plads til alle smykkerne. Derfor kan du også købe dig et lækkert smykkeskrin hos Regovs. Disse smykkeskrin kan også købes i flere forskellige størrelser og farver, så man får lige det man ønsker.

Smykkeskrin

En populær ting er vores brede udvalg i smykkeskrin, der er både store og små smykkeskrin, og nogle af skrinene er med et lille rejseskrin indeni.

Bælter til damer / damebælter efter mål

Hos Regovs laver vi selv damebælter i ægte kernelæder, der samtidig tilpasses lige netop til dig. Du kan få lige den størrelse du ønsker, og du har mulighed for selv, at være med til at designe det, da du selv bestemmer, hvilket bæltespænde du ønsker til dit damebælte.

Masser af gaveidéer til damer

Så snyd ikke dig selv for, at klikke lidt rundt i alle kategorierne, og få noget inspiration i vores store udvalg. Der er rigtig mange gode gaveidéer, og du kan også sende en gave med en personlig hilsen. Køb det hele online nu - at handle online ved Regovs er en god og behagelig oplevelse - direkte til dig eller en du holder af! Vi tilbyder hurtig levering, og alt du ser er på lager nu - let bestilling og fri fragt i hele Danmark.


Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se