CHAT MED OS
Kundeservice

  Damer, piger, kvinder og mor – se her!

  Damer, kvinder, piger, veninder, og mor – kært barn har mange navne. Når du leder efter flotte og funktionelle produkter af høj kvalitet til damer, er det her, du finder dem. Hvis du for eksempel skal købe lækre dametasker og skindtasker i ægte kalveskind, har vi et stort udvalg fra kendte mærker som Treats, Spikes & Sparrow, The Monte og Belsac. Det samme gælder punge til damer og specialfremstillede damebælter, der produceres i læder efter hendes taljemål i Regovs eget fabrik. Skal det være læderhandsker og damehandsker, du har brug for, finder du dem i forskellige farver og designs og med flere forskellige typer for at imødekomme forskellige vejrforhold. Vi har også damehatte og huer til både sommer og vinter. Skal du ud at rejse, har vi fine tilbehør som toilettasker til damer, for ikke at nævne vores små og praktiske manicuresæt og spejle, som nemt kan passe i bagagen. Uanset hvad du har brug for af førsteklasses produkter til damer, finder du det her. 


   

   

  Flotte design til kvinder

  Find alt til damerne i denne afdeling af Regovs. Her finder du mange flotte designs i moderigtige farver til priser, hvor alle kan være med. Køb halstørklæder, skindtasker, regnslag, paraplyer og cykelregnslag og tasker fra Reisenthel og meget mere hos Regovs.

  Tasker, damepunge og handsker i læder til damer

  Mangler du inspiration til gaveidéer, så er du kommet til det rette sted. Hos Regovs tilbyder vi et bredt udvalg af ting til hende. Heriblandt har vi lækre skindhandsker til damer, skind rygsække, skindtasker og damepunge i lækker kvalitet og alpaka tørklæder fra Silkeborg Uldspinderi. Ydermere forhandler vi også regnslag og paraplyer i friske farver til en glad regnvejrsdag.

  Stort udvalg i Aftentasker, crossbody og Mobiltasker til damer

  Elsker du også de lækre små kvalitets tasker fra Treats, Spikes & Sparrow, The Monte, Belsac med flere, så har vi den glæde, at kunne vise dig et stort udvalg i netop aftentasker, crossbody, clutches og mobiltasker fra de kendte brands. De findes i mange designs, forskellige farver og enten med håndledsrem, skulderrem eller som cross-over. 

  Toilettasker til damer i mange design

  Står du og mangler en lækker og rummelig toilettaske, så kan vi tilbyde vores store udvalg af produkter fra Reisenthel. De laver toilettasker til damer i mange størrelser og modeller, så der er til enhver smag og ethvert behov. Toilettaskerne til kvinder er lavet i et flot design med flotte mønstre, og samtidig er de funktionelle. Når der er kommet styr på toilettasken, er det også vigtigt at have en plads til alle smykkerne. Derfor kan du også købe dig et lækkert smykkeskrin hos Regovs. Disse smykkeskrin kan også købes i flere forskellige størrelser og farver, så man får lige det man ønsker.

  Smykkeskrin

  En populær ting er vores brede udvalg i smykkeskrin, der er både store og små smykkeskrin, og nogle af skrinene er med et lille rejseskrin indeni.

  Bælter til damer / damebælter efter mål

  Hos Regovs laver vi selv damebælter i ægte kernelæder, der samtidig tilpasses lige netop til dig. Du kan få lige den størrelse du ønsker, og du har mulighed for selv, at være med til at designe det, da du selv bestemmer, hvilket bæltespænde du ønsker til dit damebælte.

  Masser af gaveidéer til damer

  Så snyd ikke dig selv for, at klikke lidt rundt i alle kategorierne, og få noget inspiration i vores store udvalg. Der er rigtig mange gode gaveidéer, og du kan også sende en gave med en personlig hilsen. Køb det hele online nu - at handle online ved Regovs er en god og behagelig oplevelse - direkte til dig eller en du holder af! Vi tilbyder hurtig levering, og alt du ser er på lager nu - let bestilling og fri fragt i hele Danmark.

   

  Fine Damehatte – perfekt til enhver lejlighed

  På Regovs finder du kun de bedste hatte til damer, om det skal være en fin stråhat eller en flot filthat. Mangler du inspiration til hatte til kvinder, så finder du her hos Regovs både kasketter til damer, damehatte og solhatte til damer fra MJM og Stetson. Vær med på moden og skab din egen stil med den damehat / hue som passer lige til dig.

  De fine og smukke stråhatte kan du bruge, når du skal på ferie som afskærmning fra solen eller være det perfekte match til sommerkjolen. Nogle af hattene har den klassiske form, mens andre er med en bred skygge samt bånd. Brug ikke kun en hat når du skal på ferie eller til fest, men gør den til en del af din dagligdag og vær med på moden. Brug den f.eks. når du skal på cafébesøg eller shopping med veninderne. Mulighederne er mange med en damehat – få glæde med en damehat både til hverdag og til fest.