CHAT MED OS
Kundeservice

  Mere en 150 år med Stetson - bygget på kvalitet

  I 1865 blev virksomheden Stetson grundlagt af John D. Stetson. John Stetson var oprindelig guldgraver uden den helt store succes. Men han fandt sit "guld" et helt andet sted. Stetson begyndte at fremstille hatte og allerede i 1877 var Stetson en stor og velfungerende virksomhed. Den hurtige succes skyldes ikke mindst at kendte personer som Calamity Jane og Buffalo Bill tog hattene til sig og bar dem ved flere lejligheder. I 1915 havde virksomheden ansat ca. 5.400 medarbejdere og producerede 3.336.000 hatte om året!
  Stetson fulgte godt med hattemoden, så da hattemoden ramte det kvindelige publikum, var de klar med endnu en succes.

  I 1950'erne og 1960'erne kunne Stetson godt mærke den dalende interesse for hatte, og mange hatteproducenter gik konkurs. Men heldigvis havde Stetson fundet en niche i cowboy hatte, der den dag i dag stadigvæk har et stort publikum, særligt i USA.
  Stetson overdragede i 1998 sin produktion og licens til F.W.S i Tyskland. De producerer hattene i Tyskland men i samme fantastiske kvalitet og med meget stor respekt ...

  for historien bag Stetson.

  Stetson er sixpence, caps - og hatte af bedste kvalitet

  Stetson er langt mere end den legendariske cowboyhat, selvom det var cowboyhatten der reddede Stetson igennem hatte-krisen i 1950-1960'erne. I dag er Stetson også kendt for deres mange andre hatte og selvfølgelig for deres stilige og smarte flatcaps.

  Hos Regovs har vi et stort udvalg af de gode og velkendte hatte, caps og sixpence fra Stetson. Uanset om du ønsker en kasket eller sixpence, så kan du finde det her blandt Stetsons mange produkter. Fællles for alle Stetsons hatte er, at de virkelig tåler at blive brugt – ved brug bevarer de stadig faconen og deres pæne udseende. Stetsons hatte er og bliver kvalitet fra ende til anden.