CHAT MED OS
Kundeservice

  Flotte og praktiske mobiltasker og mobilcovers til damer

  Smarte og smukke mobiltasker til gode priser. Vi har rigtig mange modeller hjemme til damer. Vi har hos Regovs et stort udvalg af mange mobiltasker i forskellige designs og farver. Hver mobiltaske har noget særligt. En ny mobiltaske er også en rigtig god julegaveidé, gaveidé til fødselsdag, valentinsdag eller årsdag.

  Dame mobiltasker: Læs mere nedenfor

  Dame mobiltasker og mobilcovers

  Ud over at dame mobiltasken kan bruges som mobiltaske, kan den derudover også bruges som en skuldertaske og aftenstaske, hvor der både er plads til dine kort, penge og mønter. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge den. Vi har også et udvalg af dejlige mobiltasker, som er praktiske og har en lille størrelse, så der akkurat er plads til din telefon. Disse mobiltasker er yderst praktiske, hvis de vil give din mobil beskyttelse, men det heller ikke skal fylde for meget. Fantasien har ingen grænser. Du bestiller varerne, og vi sender dem afsted til din dør.

  Iphone cover, mobilcover og mobiltasker til damer fra Treats og Belsac

  De fleste mobiltasker er fra Belsac, Pia Ries eller Treats og designet i kalveskind. Et godt iphone cover er ikke kun et cover, som giver din mobil fuld beskyttelse, men det er også et cover, som skal virke som et flot supplement til dit tøj, når du for eksempel er ude i byen eller til fester. Derfor har vi både et udvalg af pæne dame mobiltasker, som har nydelige designs med smukke detaljer. Udover de festlige og pæne dame mobiltasker, har vi et stort udvalg af helt almindelige iphone covers og mobiltasker til dig, som er mere til det klassiske og almindelige. Vi er til for at gøre kunder som dig glade, så køb dit nye og smarte iphone cover i dag ved Regovs, så garanterer vi dig, at du vil få den meget snart. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken model og farve mobiltaske du skal have, så kan du starte din jagt hos Regovs og kigge vores store udvalg igennem.

  Mobiltasker og mobilcovers til damer  i alle nuancer

  Hver kunde, der handler hos os, har hver sin smag, derfor har vi her hos Regovs sørget for, at vi har et sort udvalg af mobiltasker, især når det kommer til design og farve. Vi har smarte mobiltakser, i farverne sort, brun og beige. Men derudover har vi også mobiltasker i den mere farverige ende, såsom rød, gul, blå. Hvis du er til både de neutrale, men også de farverige farver, så har vi et udvalg, hvor de flotte mobiltasker er kombineret af de to farveskalaer, så der skabes en flot kontrast. Denne kombination gør, at en mobiltaske både kan bruges i hverdagen, men også til fester og ture i byen.

  Ekstra plads til din iPhone med mobiltasker og mobilcovers til damer

  Regovs’ damemobiltasker er beregnet til de fleste mobilmærker, men det fleste smarte mobiltasker har plads til en iPhone, så hvis du ejer en iPhone og leder efter en rigtig smart og flot mobiltaske til din iPhone, som både vil beskytte din iPhone, men også være pæn på samme tid, så er du kommet til det rette sted.