CHAT MED OS
Kundeservice

  Pia Ries med den unikke og nu eneste danske lædervarefabrik, grundlagt i 1958, til fremstilling af kalveskinds punge og andre små fine lædervarer. Blandt Pia Ries´ produkter er nogle importerede og andre er lavet på den danske fabrik i Fredericia. Fælles for dem alle er at Pia Ries sikrer høj kvalitet til glæde for mange købere. Pia Ries designer også selv mange af produkterne, f.eks. den nye serie, som hedder tropical, med meget flotte og farverige kalveskinds ...

  punge og tasker. En anden specialitet ved Pia Ries er den gode gamle danske håndlavede nøgleklokke, som beskytter både lommer og nøgler rigtig godt. Køb dine Pia Ries produkter online nu ved Regovs.dk!

  Rugsække, skuldertasker og bæltetasker i læder 

  Find rygsække, skuldertasker og bæltetasker i læder eller en ny pung fra Pia ries.

  De senere år er Pia Ries gået ind i at få produceret en større mængde af populære og klassiske modeller af rygsække, skuldertaskerbæltetasker og mavetasker i læder. Flere af skuldertaskerne kan både bruges som skuldertaske og rygsæk. 

  Pia Ries - produkter med bevidsthed for samfundet

  For Pia Ries er det af altafgørende betydning, at alle leverandører undergår løbende kontrol. Leverandørens arbejdsprocesser, sikkerhed og materialer skal være godkendt samt opfylde en række krav og europæiske standarder. Det hele skal ”gå rigtigt til” og miljøforhold, arbejdsforhold og sikkerhed hos leverandørerne er i højsædet.

  Tropical fra Pia Ries – produkter der får dig til at smile

  Alle produkterne i Tropical serien bringer fest og farver til din hverdag. Her er der leget med de klassiske designs tilsat lidt ”spræl” i form af stærke farver på strategiske steder, samtidig er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med den kendte Pia Ries kvalitet. En virkelig bestseller er den smarte Tropical Skuldertaske i Kalveskind på 1 L. Denne taske er særdeles velegnet til festlige lejligheder, da skulderremmen kan tages af. Tasken er virkelig smart, da den kan bruges som både taske og clutch.

  Pia Ries – Kvalitetspunge i mere end 60 år

  Pia Ries har produceret punge siden 1958 og har derfor en hel unik erfaring indenfor dette område. En af bestsellerne hos Pia Ries er den klassiske taxipung / tjenerpung i kalveskind. Den er perfekt til at holde styr på finanserne om du står på et kræmmermarked eller på en festival. Masser af rum til holde styr på det hele.