CHAT MED OS

  Soveposer, liggeunderlag og hovedpuder.

  Når du skal ud i naturen, ud og overnatte i det fri eller i telt er det godt at have en god sovepose, et godt liggeunderlag og en pude med. En lagenpose er også smart da den er til at vaske og hjælper med at øge komforten i din sovepose. 

  Soveposer, lagenposer og liggeunderlag: Læs mere nedenfor

  Find spejderen frem i dig

  Når vejret bliver godt i Danmark, så er det bare med at nyde det, for hvem ved hvornår vi får sol igen! Den bedste måde du kan nyde det danske sommervejr på er at tage ud i naturen og slå telt. Når du er ude i naturen er der intet bedre end at kravle ind i soveposen efter en lang og udmattende dag med dejlige oplevelser. Hos Regovs kan du få de bedste soveposer til den bedste pris. Vi har et stort udvalg af soveposer, og her kan du finde den sovepose der passer dig bedst. Alle kvalitets soveposerne har den bedste isolation, så du kan sove varmt om natten.

  Matchende udstyr

  De flotte og smarte soveposer findes i alle mulige farver, det er bare med at vælge! Du kan matche dit teltudstyr med din ekstra ordinære sovepose. Den isolerede sovepose kan du få i nuancerne blå, grøn, sort og rød. Ikke nok med at de findes i forskellige farver, så kan du også få soveposer i forskellige størrelser, så du ikke behøves at klemme dig ind i den smarte sovepose. Vi har flotte soveposer til både lave og høje.

  Ved Regovs.dk finder du soveposer, lagenposer og liggeunderlag fra JR Grar, Sea to Summit, Trekmates og Ticket to the moon.

  Ekstra udstyr

  Ved siden af din sovepose kan du nu købe en oppustelig hovedpude og bløde liggeunderlag, så du kommer til at sove så trygt som muligt. Vi har et udvalg af liggeunderlag til dig i forskellige længder og tykkelse. De smarte hovedpuder kan også fås i forskellige størrelser, og der medfølger poser med nogle af dem. Ikke nok med at du kan bruge lejr hovedpuden til telt- og vandreture, men du kan også bruge dem i flyet, hvis du skal ud at rejse i lang tid. Hvis du ikke er til at sove på jorden, så har vi et udvalg af hængekøjer, som du nemt kan sætte op, og sov på. Disse hængekøjer vejer ikke meget og de er nemme at tage med rundt omkring. De let vejende hængekøjer er super nemme at sætte op og de er nemme at få ned igen. De praktiske hængekøjer kan bruges til både udendørs og indendørs brug. Så det er bare med at bruge fantasien.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no