CHAT MED OS
Kundeservice

  Dejlige kvalitets telt til familie, rejse og fritid

  Her finder du dejlige og lette telte i høj kvalitet. Regovs har udvalgt attraktive telte til kanoture, vandring, rejser og ture i det fri for alle teltene gælder det at de er af god kvalitet med plads til bagage og andet. Teltene er lette at sætte op og du finder mange billeder og  instruktions videoer under de forskellige telte. 

  Telte: Læs mere nedenfor 


  telte og telt

  Du finder telt til 1 person, telt til 2 personer, telt til 3 personer og telt til 4 personer.

  Når man begiver sig ud i det fri og vil opleve naturen tæt på, er det essentielt med det rette udstyr. Telte af høj kvalitet kan gøre forskellen på en god og en dårlig oplevelse. Et godt telt kombinerer kvalitet med funktionalitet og sikrer, at du er beskyttet mod elementerne, uanset hvor din tur fører dig hen. Uanset om du planlægger en weekendtur, en længere vandretur eller en lejr med familie og venner, er det vigtigt at investere i telte, der kan stå imod naturens luner. Med det rette telt ved din side, er du klar til at nyde alt, hvad naturen har at byde på.

  Lette telte til vandring, pilgrimsrejse og kanoture

  Comforten er vigtig når du er på vandring, pilgrimsvandring og kanotur. Det er vigtigt at dit telt vejer og fylder lidt samtidig med at det giver de bedste forhold når du campere. Det er væsentligt at der er plads til tasker, fodtøj og andet grej. De telte du ser her på siden er udvalgt til formål som vandring, pilgrimsture, rejser, kanoture m.m.

  Telte der kan holde til storm, vind og vejr

  Teltene er lavet så de kan klare storm og blæst. Du kan krybe i ly og modstå regn og vind, så du er klar til en ny dag på vandring.

  Godt familietelt til 4 personer 

  Har du brug for et godt familietelt kan vi anbefale Vaude Campo Grande XT 4P, som er et familietelt med god plads, 2 indgange, tørresnor og plads til madlavning. Teltet fylder ganske lidt når det er pakket sammen og vejer under 5 kg. Dejligt familietelt der kan anbefales til kanoture og camping m.m. 

  Regovs har både små og store telte fra Vaude, Tatonka og Outwell.

  Comfortable store telte til familielejr og familiecamping.

  Regovs har store comfortable telte med plads til det hele, så det ikke bliver for trangt at være på camping eller familielejr med forældre og børn. En eller flere sovekabiner med god plads til bagage, liggeunderlag og soveposer er virkelig en god ting. Og et godt opholdsrum med plads til en dagligdag med madlavning og flere der skal sidde og spise ved middagsbordet.    

  Et godt telt er nødvendigt når du skal på sommerlejr eller festival.

  Et godt telt der kan bruges igen og igen er at anbefale når du skal på sommerlejr eller festival. Det er fornuft for både miljø og pengepung. Regovs anbefaler altid at du overvejer størrelsen på teltet, således at det vil passe til dit behov. Husk der skal altid være plads til underlag og at bagage kan komme i tørvejr. Ligeledes at vådt tøj kan hænges til udluftning, så det ikke begynder at lugte dårligt.

  Vi anbefaler generelt at benytte store telte til lejr og festivaller, da det ofte er vigtigt og super hyggeligt at have plads til venner og gæster især på en regnvejrsdag. Det kan ofte godt betale sig at gå sammen flere og investere i et større telt til den slags events. 

  Let og enkelt telt til fisketure, jagt og vandreture

  Et godt let tunneltelt til 1 person eller 2 personer er ideelt når du skal på vandretur på det svenske fjeld eller på jagt og fisketur. 

  Forestil dig at du er på fisketur og ankommer til en af de bedste fiskesøer i landet. Først stiller du dit nye telt op. I teltet gør du klar med liggeunderlag og sovepose. Du placere bagage og spisegrej i teltet hvor det skal være. Måske skal du samle lidt brænde til et lejrbål, så du kan lave mad og holde varmen. Når lejren er helt etableret med telt, blå og tørresnor, så er det tid til en kop kaffe og måske et stykke kage. Nu hvor alt er på plads, er du klar til at gå i gang med at fange aborre, gedder og andet i søen. Det kan være at du skal fiske en dag eller to. Det vil være let at flytte lejrpladsen, fordi det er let etablere og flytte en lejr med alt hvad dertil hører, med det rette grej.    

  Telt og telte til 1, 2, 3, 4 og flere personer 

  Regovs fokus på at tilbyde så mange forskellige telt størrelser som muligt, så du let kan finde netop det telt der passer dig bedst.

  Vi har telte der passer 1 person - der hvor du blot er dig selv på vej ud i det blå. Men du kan også finde det helt store familie telt / lejr telt der kan rumme mange personer. Ligeledes kan du finde telte til 2 personer, 3 personer og telt 4 personer.

  Tunneltelt

  Er det mest populære telt på markedet. Det består som regel af flere buer der går fra den ene side af teltet til den anden side. Tunneltelte er meget lette at sætte op og kan stå uden pløkker i stille vejr. Tunneltelte kan anbefales til rigtig mange camping formål da de findes i rigtig mange størrelser. Du finder tunneltelte i størrelser der passer 1 person op til mange personer.  

  En fordel med tunneltelte er at de ofte fylder og vejer ganske lidt i forhold til den plads der er til rådighed pr. person.

  Kuppeltelt

  Et kuppeltelt består af ligeledes af stænger der går fra den ene side af teltet til den anden side. Forskellen fra tunneltelte er at stængerne som regel krydser på midten, hvilket øger styrken og gør kuppelteltet meget robust over for vind og vejr. Kuppeltelte fylder og vejer også lidt i forhold til den plads der er til rådighed pr. person. Dog kan kuppeltelte være lidt mere besværlige at stille op i forhold til tunneltelte, da der vil være flere teltstænger der krydser hinanden.  

  Spidstelt 

  Et spidstelt er i typen af telte som tipier og A telte som typisk kun har et stort rum, hvilket er oplagt at bruge på lejr og når man er mange afsted sammen. Til et spidstelt bruges lige teltstænger og ikke buer. Spidstelte fylder og vejer som regel en del mere og vil ofte kræve flere personer under opstillingen. Dog kan der være stor fordel af at have meget plads i et spidstelt til mange mennesker. 

  Slut med utætte telte

  Regovs anbefaler at du vedligeholder dit telts tæthed med Grangers Fabsil Universal Protector Imprægnering - 600 ml. Fabsil er en silikonebaseret imprægnering af høj kvalitet og er meget effektivt til at gøre dit telt helt vandtæt igen.