CHAT MED OS

Eller ring: 61515300
Man-Tor: 8-15.30 Fre: 8-15

Dejlige kvalitets telt til familie, rejse og telte for 1-4 personer

Her finder du dejlige og lette telte i høj kvalitet. Regovs har udvalgt attraktive telte til kanoture, vandring, rejser og ture i det fri for alle teltene gælder det at de er af god kvalitet med plads til bagage og andet. Teltene er lettet at sætte op og du finder mange billeder og  instruktions videoer under de forskellige telte. 

Telte: Læs mere nedenfor 

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Du finder telt til 1 person, telt til 2 personer, telt til 3 personer og telt til 4 personer.

Lette telte til vandring, pilgrimsrejse og kanoture

Comforten er vigtig når du er på vandring, pilgrimsvandring og kanotur. Det er vigtigt at dit telt vejer og fylder lidt samtidig med at det giver de bedste forhold når du campere. Det er væsentligt at der er plads til tasker, fodtøj og andet grej. De telte du ser her på siden er udvalgt til formål som vandring, pilgrimsture, rejser, kanoture m.m.

Telte der kan holde til storm, vind og vejr

Teltene er lavet så de kan klare storm og blæst. Du kan krybe i ly og modstå regn og vind, så du er klar til en ny dag på vandring.

Godt familietelt til 4 personer 

Har du brug for et godt familietelt kan vi anbefale Vaude Campo Grande XT 4P, som er et familietelt med god plads, 2 indgange, tørresnor og plads til madlavning. Teltet fylder ganske lidt når det er pakket sammen og vejer under 5 kg. Dejligt familietelt der kan anbefales til kanoture og camping m.m. 

Ved Regovs finder du Telte fra Tyske Vaude


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Type: