CHAT MED OS
Kundeservice

  Vaude - Bæredygtigt Udendørstøj og -Udstyr

  Det tyske firma Vaude blev i 1974 etableret af Albrecht von Dewitz, en mand med en kærlighed til bjergene. Han ønskede at gøre sin fritidsbeskæftigelse og store passion til sit arbejde og dermed blev grundstenen til Vaude lagt. Virksomheden voksede hurtigt fra start og i begyndelsen af 90'erne, startede virksomheden egen produktion i Østen.

  Vaude er i dag fortsat en familieejet virksomhed og holder til i den sydligste del af Tyskland - med et fantastisk udsyn til Alperne. De har et stort sortiment, der bl.a. indeholder en stribe højteknologiske og super smarte teltecykelregnslag / cykel ponchoer, regnslag til cykel samt massere af andre miljøvenlige varer.

  Vaude tlbyder gode kvalitets regnslag til cykel. Cykelrengslagene findes i flere ...

  farver; for eksempel kan du få et cykelregnslag i en fantastisk lemon gul-farve, som er let at se i trafikken, et charmerende rødt regnslag eller et mere neutralt regnslag i farven blå.

  Vaude har også en god serie af Sioux Green Shape soveposer, som er dejlige allround soveposer velegnet til vandring, pilgrimsfærd og rejser. Det smarte ved soveposerne er, at du kan lyne en højrevendt sovepose sammen med en venstrevendt.

  Grønne Målsætninger hos Vaude

  Vaude arbejder for at gøre vores verden til et bedre sted at være. Vaude arbejdede konsekvent i 2015 for at blive Europas mest miljøvenlige outdoor leverandør.

  Det geniale "Vaude Ecosystem" er baseret på en idé om bæredygtighed, der indebærer hele varens livscyklus så vel som virksomhedens beslutninger på alle områder herunder et socialt ansvar i forhold til personer, der arbejder for virksomheden. Hele systemet bliver hvert år bedømt af en uafhængig instans for EMAS og ISO14001-certificering og omfatter mange initiativer som f.eks. Green Shape-serien, Fair Wear, WWF Tyskland m.fl.

  Telte fra Vaude - Praktiske Telte til Campinglivet

  Hos Regovs har vi et fint udvalg af telte fra Vaude. Vi har telte i forskellige størrelser, med plads til 1-3 personer. Vaude telte er lavet af stærke og åndbare materialer, der holder dig tør natten igennem og samtidig sørger for, at der er god luftcirkulation i teltet. Det betyder, at du er sikret et godt indeklima, når du køber et telt fra  dygtige og erfarne Vaude. Et Vaude telt er utroligt let at slå op og ligeså meget nemt at transportere.