CHAT MED OS

  Cykelregnslag fra Vaude

  Vaude har gode kvalitets regnslag til cykel. Cykelrengslag findes i flere farver. For eksempel kan du få et cykelregnslag i lemon gul er der let at se i trafikken,  et charmerende rødt regnslag eller et mere neutralt regnslag i farven blå.

  Sammen med dig elsker og værner Vaude om naturen

  Vaude blev etableret den gang i 1974 af Albrecht von Dewitz, der elskede bjergene og ønskede at gøre sin fritids beskæftigelse og store passion til sit arbejde, dermed blev grundlaget til Vaude lagt. Virksomheden voksede hurtigt i starten, og i begyndelsen af 90’erne op startede virksomheden ...

  egen produktion i østen.

  Vaude er stadig en familieejet virksomhed og holder til i den sydligste del af Tyskland med fantastisk udsyn til Alperne. De har et kæmpe sortiment, der bl.a. indeholder en stribe højteknologiske og super smarte telte og cykelregnslag / cykelponchoer og regnslag til cykel, samt masser af andre miljøvenlige varer.

  Vaude har også en god serie af Sioux Green Shape soverposer. Det er dejlige allround soveposer der er velegnet til vandring, pilgrimsfærd og rejser. Noget af det smarte ved soveposerne er at du kan lyne en højrevendt soveposen sammen med en venstrevendt.

  Grønne målsætninger ved Vaude

  Vaude arbejder for at gøre vores verden til et bedre sted at være: Vaude arbejdedekonsekvent og i alle ender og kanter i 2015 for at blive Europas mest miljøvenlige outdoor leverandør.

  Det geniale "Vaude Ecosystem" er baseret på en idé om bæredygtighed, som indebære hele varens livscyklus såvel som virksomhedens beslutninger på alle områder incl. et socialt ansvar i forhold til personer, der arbejder for virksomheden. Hele systemet bliver hvert år bedømt af en uafhængig instans for EMAS og ISO14001-certificering og omfatter mange initiativer, som f.eks. Green Shape-serien, Fair Wear, WWF Tyskland m.m.

  Vaude telt - praktisk telt til campinglivet

  På Regovs tilbyder vi et godt udvalg af Vaude telte. Modellen findes i 3 størrelser med plads til en til tre personer. Vaude telte er lavet af stærke og åndbare materialer, der holder dig tør natten igennem og samtidig sørger for, at der er en god luftcirkulation i teltet. Det betyder, at du er sikret et godt indeklima, når du køber telt fra den dygtige og erfarne producent Vaude. Et Vaude telt er utroligt let at slå op og ligeså meget nemt at transportere.

  Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Se samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no