CHAT MED OS

Eller ring: 61515300
Man-Tor: 8-15.30 Fre: 8-15

Køb nye bælter, herrebælter og læderbælter

Vi har 5 års GARANTI på Regovs fremstillede bælter. Hos Regovs går vi meget op i kvalitet af vore livremme, bælter, læderbælter og herrebælter. Vi tror på, at når du køber et håndlavet læderbælte ved Regovs, så får du et stærkt bælte og herrebælte der kan holde i mange år, samtidig får du også et bælte / livrem, som både er klassisk og flot. 

Håndlavede Læderbælter og Bælter til Mænd: Læs mere nedenfor

Håndlavede læderbælter ved Regovs.dk

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Vores bælter er velegnede især til jeans, men der er også mange der passer til allround brug og du kan goså finde et egnet bælte til jakkesættet. 

Køb nye bælter, herrebælter og livremme

Flotte håndlavede bælter, læderbælter og livremme til gode priser fra Regovs og Bossvik. De nye kvalitets herrebælter og livremme fremstilles efter mål. Nogle gange kan det være svært at finde et læderbælte eller en livrem, der passer og det kan tage timer. Derfor laver og sælger vi læder herrebælter og livremme efter mål, på den måde kommer det til at passe dig helt perfekt og du er fri for at lede efter det.

Læderbælter, herrebælter, livremme og bælter i de helt rigtige materialer

Læderbælterne fremstilles i italiensk kerne okselæder med gode og stærke spænder. Det bedste af det hele er måske, at vi leverer læderbælter efter mål lige så hurtigt som andre lagervarer, og selv om du rejser hele jorden rundt, så finder du sandsynligvis ikke noget stærkere bælte eller livrem end dem i italiensk okselæder.

Nyt kvalitetsbælte, bælte, livrem, herrebælte og læderbælte til en god pris

Passer priserne? Ja. Og grunden til at vi kan sælge håndlavede bælter, herrebælter, læderbælter og livremme af kernelæder til så gode priser, er at vi har eget læderi/fabrikation, og derfor ingen fordyrende mellemled. God fornøjelse med at finde netop det bælte og den livrem der passer dig.

Store bælter, Herrebælter og læderbælter

Ved Regovs har vi et stort udvalg af herrebælter i forskellige mål og designs. Vi har både bredde og smalle bælter, bælter i forskellige farver, såsom brun, sort og cognac. Herrebælterne kan fås i forskellige design i mange forskellige varianter. Vi har et udvalg af bredde bælter, smalle bælter, store bælter, lange bælter og korte bælter. Det store udvalg gør at der er mange muligheder for dig, og derved vil du være sikker på, at du netop vælger det rigtige bælte, som passer dig perfekt. De sorte bælter kan vi lave meget lange op  til en livvidde 160 cm.

 

Kender du det, at dit bælte er gået i stykker, igen! Eller har du været rigtig glad for dit gamle læderbælte eller herrebælte, fordi det har holdt i mange år? Så er Regovs stedet at få et nyt. Vi producererbælter i ægte kvalitets kernelæder - de holder længe og er super lækre.

Vores bælte (og herrebælte) værdier

 • Kvalitetsmaterialer er vigtigt, godt kernelæder er nødvendigt til fremstilling af kvalitetsbælter.

 • Solidt udført håndværk af vores bæltemager, så alt er helt efter bogen.

 • Alle har ret til et godt bælte, som passer - uanset størrelse!

Materialer til fremstilling af læderbælter, herrebælter, livremme og bælter i høj kvalitet

 Der findes forskellige slags læder og bælter fremstillet i læder af flere lag. Regovs sælger KUN bælter udført i kernelæder / et lags læber!

 •  Kernelæder giver styrke og ensartethed: Det er et stykke læder hele vejen igennem.

Det er vigtigt for os, at det vi sælger er i en høj og god kvalitet. Derfor er det også vigtigt, at vi vælger vores materialer med omtanke - her er kernelæder en af vores meget bevidste valg. Godt udvalg - Vi mener også, at der er kvalitet i at have et stort og godt udvalg. Du kan få et bælte bredt, smalt, langt, kort og med glat eller præget overflade - det er kun din fantasi som sætter grænserne.

Hvordan producere vi vores bælter, læderbælter og herrebælter?

 1. Leverance - Vi får leveret Italiensk kernelæder og kvalitets bæltespænder til vores butik.
 2. Du vælger udvælger det ønskede bælte og vælger ønskede livvidde.
 3. Vores dygtige bæltemager er klar til at tage sig af din ordre.
 4. Han skærer bæltet til, så det passer til dit livviddemål.
 5. Monterer trence og bæltespænde.
 6. Bæltet pakkes og er klar til ekspedition fra vores lager.
 7. Du modtager som regel det nye bælte inden for 1-2 dage efter bestilling.

Eget læderi

 • Priserne er gode - Da vi har vores eget læderi, hvilket betyder, at der ikke er noget fordyrende mellemled.
 • Vi ved, hvad vi sælger - Da vi selv har bælterne i hånden, det betyder også, at vi sørger for at bælterne bliver helt efter dine ønsker - og at alt er som det skal være - kvaliteten er helt i top.
 • Kvalitet til en god pris - Det betyder, at du får et  godt bælte til en rigtig god pris.

Bælter, herrebælter, læderbælter og livremme til rigtige mænd

Der findes forskellige definitioner på den rigtige mand nu til dags. Nogle mener, at mænd skal være fitte, andre mener, at de skal have en farkrop.

Er du ved at være træt af hele sundhedsbølgen, eller er du lykkelig over, at du sprang med på den? Er din talje en rigtig far-talje? Uanset hvad, så har Regovs det helt rigtige bælte, herrebælte og livrem til dig.

 • Du kan selv vælge længden
 • Du kan selv vælge design.
 • Du kan få det i forskellige farver
 • Du kan selv vælge din bredde
 • Du kan få en glat eller præget overflade

Du får et bælte, som du bliver glad for - det vil passe helt perfekt til dig. Det er et, som du kan bruge til at holde dine yndlingsbukser oppe - så de sidder lige som du kan lide det. Det vil også holde længe og være pænt længe, så du kan nå at nyde godt af det længe.

Montering af eget bæltespænde er også mulig. 

 • Er du glad for dit bæltespænde, men du trænger egentlig til en ny bælterem?
 • Bæltespændet kommer til at se helt nyt, når det bliver monteret på bæltet.
 • Du får noget hjemmevant - samt en fornyelse, som holder længe.

Bælter, livremme, herrebælter og læderbælter en God gaveidé

Er du løbet tør for gode gaveidéer? Eller vil du bare gerne give en god gave - en sådan rigtig god gave, som man ikke bare sådan lige kan købe andre steder? Derfor kan det være en god idé at give et bælte, læderbælte, herrebælte eller en livrem i gave.

Hvorfor købe et bælte, herrebælte eller læderbælte ved Regovs:

 • Gode materialer: Italiensk kernelæder
 • Veludført arbejde af vores bæltemager
 • “What you see is what you get… and more” Kvalitet kan du måske fornemme igennem et billede på computeren, men du kan først rigtig mere det, når du får det i hånden - det er også først der, du kan dufte, at det er ægte læder vi forhandler.
Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.seFilter
Farve:
Materiale:
Bæltebredde:
Model:
Type: