CHAT MED OS
Kundeservice

  Bosswik er et dansk design siden 1989, hvilket betyder, at de har 30 års erfaring i at producere stærke, unikke og moderne læderbælter i høj kvalitet. Brandet søger hele tiden efter nye måder at optimere deres bælter på, så kunden får det bedst mulige produkt med specielle features og detaljer.

  Det betyder, at der løbende kommer nye kollektioner, hvor man benytter sig af de bedste råmaterialer samt erfaring, som er indsamlet siden 1989, da Bosswik blev grundlagt.  Brandet bryster sig af at være et kendt og godt brand, som producerer bælter i høj kvalitet både i design og funktionalitet - så kunden får et moderne læderbælte, herrebælte ...

  eller damebælte. Endvidere har Bosswik et af Nordeuropas største bæltefabrikker, hvor de udvælger kvalitetslæder og kvalitetsspænder, hvor man laver megen håndværkssmæssig forarbejdening. Det vil altså sige, at læderbælterne produceres ved en kombination af håndarbejde og moderne produktion.

  Bosswik – dansk bælte design og produktion i rivende udvikling

  BOSSWIK sætter konstant gang i ny udvikling og nye tiltag med inspiration fra den internationale modeverden. Hos Bosswik er der fokus på bælte design, mode og produktionsmetoder af bælter. Samtidig gåes der ikke på kompromis med Bosswiks 3 kerneværdier som er: Materialer af høj kvalitet, miljøvelfærd og sikring af bedre arbejdsvilkår i hele verden.

  Læderbælte fra Bosswik – en bælte tilpasset til netop dig

  Hos Regovs får du et bælte, der passer præcis dig. Derfor tilpasser vi også Bosswik bæltet til netop dig, idet bæltet afkortes af Regovs’ danske bæltemager. Bosswik Håndlavet Hulløs / Trinløs Sort Bælte er et rigtig godt eksempel på et klassisk læderbælte med tvist.  Dette er et bælte lavet uden huller også kaldet for trinløs bælte eller trinløs livrem, da spændet har et smart auto-luk system, så du meget nemt kan indstille bæltet helt uden at få huller i læderet. Der er desuden fem års garanti på Bosswik bælter.

  Vedligehold dit Bosswik bælte med Regovs læderfedt / læderpleje

  Regovs Læderpleje er et super produkt, da det tilfører læderet den næring og glans, det behøver. Læderfedt blødgør læderet sådan at revner lettere kan undgåes. Desuden fremhæver læderfedt den eksisterende farve samt gendanner vandafvisning ved imprænering af læderet. Læderplejen passer både til lædertasker, læderpunge, læderhandsker og læderbælter!