CHAT MED OS
Kundeservice

  Microfiber håndklæder og rejsehåndklæder til rejse og fitness.

  Regovs er klar til at hjælpe dig med et godt rejsehåndklæde, når du skal på korte eller lange ture, eller hvis du endda skal helt ud og rejse, for Regovs har de perfekte letvægts microfiber håndklæder til dig! Desuden har vi også smarte badelagener. Microfiber håndklæder er fremstillet med det formål at være lette og samtidig kunne suge store mængder af vand. Microfiber håndklæder også lette at vride og tørre.

  Microfiber håndklæder og rejsehåndklæder: Læs mere nedenfor

  microfiber håndklæder

  Når det kommer til at pakke let til dine rejser, er microfiberhåndklæder et must-have. Disse rejsehåndklæder er ikke blot designet til at være ultra-letvægt og pladsbesparende, men de tørrer også hurtigere end traditionelle håndklæder, hvilket gør dem ideelle til backpackere og globetrottere. Men det er ikke kun rejsende, der kan drage fordel af disse banebrydende håndklæder. For dem, der brænder for fitness og træning, er fitnesshåndklæder af microfiber et uundværligt redskab. De er utrolig absorberende, hvilket gør dem perfekte til at tørre sved af efter en intens workout. Derudover er materialet i microfiber skånsomt mod huden, så du kan føle dig frisk og klar til din næste træningssession.

  Udendørsgrej og microfiberhåndklæder med ekstra lav vægt

  Når outdoor manden eller – kvinden er på tur må alt kun veje det halve. På en vandretur, som vil vare flere dage, må selv håndklæder kun veje ganske lidt. Et microfiberhåndklæde må således kun være et kvalitets letvægts håndklæde du kommer i rygsækken. Vægten er altafgørende, når man er på tur, da kapaciteten er begrænset, vil lettere vægt kunne få outdoor manden eller – damen til at kunne holde til at gå flere kilometer, når vægten i rygsækken er lav. Hvis du får vægten ned på din bagage, vil den samlede vægt reduceres betydeligt og skåne din ryg - det er derfor, du skal have et kvalitets letvægts håndklæde i stedet for et almindeligt håndklæde, og måske kombinere det med et badelagen.

  Lav tørringstid på microfiberhåndklæde / hurtigtørrende håndklæde

  Når du skal vælge håndklæde er også tørringstid ufattelig relevant. Når outdoor manden eller – damen er på tur er tiden knap, især ventetiden skal være begrænset. Så et hurtigtørrende håndklæde, som tørrer på rekordtid er meget velegnet, når du skal på en tur.
  Man har lige taget et bad på en rasteplads, som man kom forbi på sin tur, og det er tid til at komme videre. Så vrider man bare microfiberhåndklædet op, og så kan man pakke det sammen eller bruge det igen og igen. Det er altså et rigtig smart rejsehåndklæde / hurtigtørrende håndklæde.

  Rejsehåndklæder til flyveturen etc.

  Du kan også bruge et rejsehåndklæde, når du er ude og rejse f.eks. på flyveturen. Du står i lufthavnen og har rejst i fem timer, og skal derefter sidde i lufthavnen yderligere fem timer inden det næste fly afgår, og du trænger til et bad. Men der er ingen bademuligheder. Der er dog en håndvask på badeværelset. Så tager du blot dit letvægtshåndklæde frem og vasker, derefter tørrer du dig med rejsehåndklædet, og så er du så god som ny. Du vrider dit rejsehåndklæde op og pakker det sammen. Et rejsehåndklæde hjælper i situationer, hvor et almindeligt håndklæde normalt ville være for besværligt at rejse med. Et rejsehåndklæde hjælper med at opretholde den almindelige gode hygiejne.

  Rejsehåndklæder, microfiberhåndklæder og badelagener i høj kvalitet

  Man kan bruge disse microfiberhåndklæder som rejsehåndklæde, letvægtshåndklæde eller et outdoor håndklæde. De findes også som badelagner. Det mest smarte er, at de kan bruges igen og igen, fordi det vrides op, så det bliver det næsten tørt, så en hel familie kan i princippet deles om et rejsehåndklæde. Både badelagener og de smarte micrifiberhåndklæder er næsten uundværlige, og kan være med til at gøre enhver form for rejse til en fornøjelse. 

  Travelsafe rejsehåndklæder - En super bestseller

  Det hollandske mærke Travelsafe leverer en bred vifte af produkter, der gør din rejse sikrere og langt mere komfortabel. En super bestseller hos Regovs er de fantastiske og virkeligt lette rejsehåndklæder fra Travelsafe. Rejsehåndklæderne fra Travelsafe findes i et væld af størrelser, lige fra det lille på 40 X 80 cm der let kan klemmes ned i selv den mindste taske til det store på 85 X 150 cm der er perfekt hvis du skal på en lidt mere luksuriøs tur, på badeferie eller hvis du har langt hår. Håndklæderne fra Travelsafe kan suge 6 gange sin vægt i vand og tørrer superhurtigt efter brug. En dejlig bonus ved rejsehåndklæderne fra Travelsafe er at de føles dejligt bløde og næsten som et helt rigtigt håndklæde. Med de mange forskellige størrelser af rejsehåndklæder vil du altid være i stand til at finde lige præcis den størrelse der passer netop til dig. Eller måske du ligefrem kan overveje, om du eksempelvis bør investere i både et lille og stort rejsehåndklæde. Så har du et håndklæde, der er nemt at have med til at vaske hovedet og hænderne, mens det store kan gemmes længere nede i rygsækken og tages op, når du har været i bad. Rejsehåndklæder fra Travelsafe fylder så lidt, at det ikke bør være et problem at have to størrelser rejsehåndklæder med.

   

  Ved Regovs.dk finder du mikrofiberhåndklæder og rejsehåndklæder af mærkerne: Sea to Summit, Travelsafe, Nordpol og Lifeventure.