CHAT MED OS
Kundeservice

  Køkkenudstyret fuldender din køkkendrøm

  Om du så har et samtalekøkken, et køkkenalrum eller et helt andet køkken, så er det jo først et rigtigt køkken, når man har fyldt det med det rette køkkenudstyr – og det kan du alt sammen få hos os i Regovs! Nedenfor finder du en lang række både praktiske og dekorative køkkenredskaber, som gør det muligt for dig at skabe et skræddersyet og personligt køkken med alt nødvendigt køkkenudstyr til både hverdag og fest. Drømmer du om et fuldt udstyret køkken, hvor både funktionalitet og design går op i en højere enhed? Med vores omfattende sortiment af køkkenudstyr og køkkenredskaber, bliver madlavning en sand fornøjelse.

  Køkkenudstyr: Læs mere nedenfor


  Køkkenudstyr og bageforme

  Uanset om du er passioneret omkring bagning, eller simpelthen ønsker optimal organisering, har vi præcis det, du behøver. Kvalitetsmærker som Funktion og Holm sikrer, at hver detalje i dine retter rammer plet. Zeller Present's vinreoler og køkkenvogne kombinerer det bedste fra to verdener: funktionalitet og design. Med mærker som Severin, Soehnle, Philippi og Stanley er kvalitet garanteret fra start til slut. Og for dem, der nyder udendørs madlavning, tilbyder Easy Camp innovative løsninger. Udforsk vores sortiment og opdag, hvordan du kan gøre dit køkken til drømmekøkkenet.

  Det er jo meget godt, at du har ingredienserne til madlavningen og et flot køkken, om det er stort, småt, gammelt eller nyt, men før der er udstyr til køkkenet i rummet, så kommer man ikke langt med at lave mad eller bare kreere så meget som en småkage i dette hjem endsige servere maden og drikkevarerne, som det sømmer sig.

  Du har måske lige fået istandsat dit køkken, eller du er flyttet ind i et nyt hjem med et funklende nyt køkken, og så er det blevet tid til at få de ting ind, der gør et rigtigt køkken til et fuldendt køkken: Via udstyret dertil; og det drejer sig både om det store fra en køkkenvogn til servietringe.

  Vi er nemlig leveringsdygtig i langt de fleste søger, som der udgør et køkken anno vor tid, om du er den store kok, der godt kan lide at udforske madlavningens kunst med dine knive fra knivblokken, eller du mest er til at hente mad udefra, hvor du bruger dit salt- og pebersæt fra os til at gøre maden ekstra delikat at indtage.

  Får du gæster på besøg, så er det jo også meget rart at kunne byde ind med noget vin fra din vinreol, eller du kan foreslå en kop kaffe med kopper fra en kopholder, som der også er blandt vores varesortiment.

  Nu tager vi udgangspunkt i, at du allerede har et køkken med de fornødenheder, som du har ønsket, såsom køleskab, ovn og fryser, og der er måske allerede nogle ting i visse af respektive sager som mad, bagepapir og andet, men hvis du ikke har køkkenudstyret til at udnytte det med, så bliver det et anonymt og intetsigende køkken uden funktion.

  Hvilke slags køkkenudstyr vil du eje?

  Udstyret til dit køkken skal selvfølgelig passe sammen med indretningen af køkkenet, og om det passer ind, men heldigvis har vores køkkenudstyr et tidløst design, så det kan fungere i mange typer af køkkener.

  Meget af vores udstyr er der plads til, om det er det store køkken med en køkken-ø, eller man har et lille køkken i en lejlighed med plads til en enkelt person, hvor man udnytter hver kvadratcentimer. Dette gælder både, om du skal have plads til en kurv til brødet, en knagerække til skabslågerne eller måske te-æske. 

  Det er måske ikke alt, som du kan få plads til på nuværende tidspunkt, men som dine evner og behov i et køkken ændrer sig – hvilket kunne være via en familieforøgelse eller forøget interesse i at lave mad fra bunden – så kan man udskifte køkkenudstyret derefter.

  Vi vil altid ligge inde med det ønskede køkkenudstyr til den rette pris, så det visse gange kan svare sig at købe noget af udstyret i en ekstra version til reserve – eller som gave.


  Køkkenudstyr til store og små køkkener

  Udover at du måske kan have svært ved at få plads til alt køkkenudstyret, hvis du nu har et lille køkken, så kan du måske få plads til noget af udstyret i de andre lokaler, for designet til for eksempel en karaffel, kagespade og videre vil passe ind i mange rums indretninger.

  Ellers er det jo en investering til ens fremtidige køkken, for når man ser vores udbud af køkkenudstyr, så er det noget, som man bare må eje med det samme, så man altid har det liggende, også selvom man skifter køkken med tiden af den ene eller anden grund.

  Om man har et gammelt bondekøkken, eller der er tale om et moderne køkken, som man selv har været med til at designe, så vil vores udstyr til køkkenet blive noget, der fuldender din køkkendrøm i både praksis, æstetik og funktion.

  Vores udstyr er holdbart, robust og flot at se på, hvorfor man kan tillade sig at have alt fra peberkværnen til æggebægeret og videre til vinreolen, selvom den kan klappes sammen, når der ikke lige er vin i sortimentet i ens køkken.

  Du kan derfor regne med at bruge vores køkkenudstyr i mange år, så det bliver en uundværlig del af inventaret i dit køkken, hvor du vil foretrække at bruge meget af vores udstyr, også selvom du bliver bedt om at lave mad i andres køkkener.

  Ude hos andre vil du også opdage, hvordan vores køkkenudstyr passer perfekt ind i andre typer af køkkener, hvorfor du kan foreslå at handle andre mennesker at handle køkkenudstyr hos os, om de skal bruge omfangsrige ting, eller de søger de små sager, der fuldender detaljerne.


  Køkkenudstyr i funktion og æstetik

  Ellers er der mange gode gaveidéer at finde på vores udvalg af køkkenudstyr såsom en designkurv til brød til parret, der søger efter designvarer til deres bolig; eller en bestikbakke med plads nok til bestik til alle husets medlemmer.

  Der behøver sådan set ikke være en specifik anledning til at vælge blandt vores udsøgte køkkenudstyr at give som gave, da det både kan være fødselsdag, jubilæum, fernisering, bryllupsdag eller noget helt andet.

  Stort set alt vores udstyr er noget, som man kan gå til, om man er uerfaren i et køkken, hvis man er et ungt menneske, eller man som ældre søger robust og godt håndværk af udstyr til køkkenet, der ligger godt i hånden.

  Med vores udstyr kan du lære at begå dig i et køkken og skabe alverdens retter og servere dem på behørig vis. Endvidere kan du byde på både te, kaffe og vin alt efter smag, når anledningen byder sig.

  Hvorfor gå ned på enten design, funktionalitet eller æstetik, når man kan få alle parametre opfyldt ved at købe køkkenudstyr hos os?

  Du vil helt sikkert finde noget udstyr til køkkenet på vores hjemmeside, som du mangler, og noget udstyr, som du ikke lige var klar over, at du havde brug for – men som du nu på ingen måde kan undvære.

  Fra nu af kommer du aldrig til at gå ned på køkkenudstyr til både servering og madlavning, om du skal lave flere retters menu til hele familien, eller du vil byde en ven på noget at drikke, når der er besøg.

  Besøg altid vores side med køkkenudstyr for at gøre et godt kup og se, om der skulle være kommet nyt sortiment til.


  Uanset om du er nybegynder eller erfaren, har vi det rette bageudstyr til dig

  Drømmer du om at skabe lækre, hjemmebagte mesterværker? Vi har den nødvendige udstyr til at omdanne din passion for at bage til virkelighed. Vores sortiment af bageforme, tærteforme, springforme og bageartikler fra førende mærker som Funktion og Patisse kombinerer funktionalitet, kvalitet og stærke priser for at opfylde dine behov.

  Funktion og Patisse er kendt for deres innovative designs og brugervenlige produkter. Vores bageforme er skabt med tanke på at lette din bageoplevelse og sikre, at dine kreationer altid kommer ud perfekte. Med vores tærteforme og springforme kan du eksperimentere med en bred vifte af opskrifter og skabe imponerende tærter og kager.

  Vi forstår din passion for at bage, og det er grunden til, at vi tilbyder disse kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren bager, har vi det rette udstyr til dig. Så gå i gang med at udfolde din kreativitet i køkkenet og lad vores bageartikler hjælpe dig med at opnå professionelle resultater derhjemme.

  Med vores bageforme, tærteforme, springforme og bageartikler er dine bageteknikker kun begrænset af din fantasi. Gør din passion for at bage til virkelighed med vores kvalitetsprodukter i dag!