CHAT MED OS
Kundeservice

  Dejlige penalhus, penalhuse og cases i læder m.m.

  Hvis du leder efter et nyt penalhus, så er du kommet til det rette sted. Hos Regovs har vi et stort udvalg af penalhuse i alle mulige designs og farver. Det er helt op til og, hvilket penalhus du vil have. Det eneste du skal gøre, er at klikke med musen, så sender vi dit nye penalhus afsted til dig, og inden nogle få dage vil den være ved din dør. I en tid, hvor funktionalitet møder design, tilbyder mærker som ReisenthelBoxerMontanaOrbitkey og Zeller Present den optimale løsning for opbevaring af dine ejendele.

  Penalhuse og Penalhus: Læs mere nedenfor

  penalhuse og cases

  Perfekt Opbevaring med Penalhus, Penalhuse, Cases og Etuier

  Disse penalhuse er ikke kun designet for at holde styr på dine skriveredskaber, men også for at tilføre stil til din dagligdag. Ønsker du en robust løsning for dine nøgler eller småting? Vores etuier og cases er fremstillet med fokus på kvalitet og lang holdbarhed. Uanset behovet, garanterer vores udvalgte mærker en kombination af æstetik og funktionalitet, der opfylder selv den mest kræsne forbrugers ønsker. Vælg den bedste opbevaringsløsning og gør en forskel i din hverdag.

  Dejligt Penalhus, Penalhuse og Kontorudstyr

  Vi har et stort udvalg blandt penalhuse fra flere forskellige mærker, som alle er de bedste mærker, når det kommer til at producere penalhuse. Vi har sørget for kun at sælge de bedste kvalitetsmærker til dig, så du får købt det bedste, og får det bedste ud af dine penge. Her på siden kan du se smarte boxer penalhus, penalhuse i læder eller skind. Du kan finde penalhuse til dine børn, som trænger til et nyt penalhus til skolestart. Hvis du har problemer med pladsen i dine børns penalhuse, så har vi et stort udvalg af store penalhuse, som har en masse plads, så dine børn får alle deres skolesager med i skole. Vi sælger ikke kun penalhuse til børn, men også til unge og voksne. Og skulle du være på jagt efter det klassiske flade læder penalhus, som din gode gamle lære også brugte, er du på rette vej.

  På Regovs.dk finder du penalhuse af mærkerne: Boxer, Montana, Philippi, Treats og Reisenthel.

  Smarte Reisenthel Multicase Penalhus og Penalhuse

  Hvis du vil have et penalhus med mange funktioner, så kan vi tilbyde dig Reisenthels Multicase / penalhus. Nogle bruger det som et penalhus, hvor andre bruger det som en kosmetikpung. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Kort sagt kan du bruge den til lige hvad du har lyst til, og det betyder ikke, at når du først har bestemt dig for, at bruge den som et penalhus, så kan du ikke bruge den som en kosmetikpung. Den ene dag kan du bruge den som et penalhus, og den anden dag kan du bruge den som en kosmetikpung. Det er helt op til dig hvad du bruger den som, og hvad du nødvendigvis har brug for den enkelte dag. Her får du bestemt noget for pengene, og du vil bestemt ikke blive skuffet. Kort sagt har vi hos Regovs penalhuse for enhver smag, både til skole, arbejde, studie og fritid, og helt sikkert også til netop du, som du har brug for.  

  Penalhuse er fantastiske til at opbevare små ting og sager i. Et penalhus kan anvendes af alle aldre og til meget andet end blyanter og viskelæder.

  Kvalitets penalhus og penalhuse til ting og sager for voksne

  For de fleste voksne er et penalhus af skind at foretrække. Smukke er de og de bliver kønnere og kønnere i brug. Skulle der komme ridser kan man altid give lidt læderfedt til at shine med.

  Der er også mange dejlige cases fra f.eks. Riesenthel med glade mønstre. Ensfarvede i ynglingsfarven, så man får noget humør med i sin opbevaring.

  Tænk på, at penalhuse kan indeholde hæklenåle - små værktøjskasser i form af relevante søm, skruer og en lille hammer. Et lille hus apotek - ja kun fantasien kan sætte grænser for, hvad man putter i dem.

  Hyggeligt er det at lukke et penalhus op, og der er det man skal bruge. Det kan man kan kalde orden, men det er ikke en tilfældighed. Man jo udvalgt penalhuset lige til det formål.  Man har undgået at spilde sin hjernekapacitet og energi på at lede, for det var der jo - det man sku’ bruge - en skøn aha oplevelser.

  Også et penalhus til børn og penalhuse til unge

  Meget tidlig kan børn have et penalhus, hvor i de kan opbevare deres farveblyanter og spritpenne, således at de allerede fra barnsben lærer, hvad opbevaring er og lærer at rydde op. Det vil gavne dem senere hen, hvor de får meget skoleudstyr at holde hus med. For selv om Ipad og Iphone bliver mere og mere almindeligt, så skal der nok stadigvæk bruges blyant og viskelæder.

  De fleste børn elsker små penalhuse og et godt penalhus til opbevaring.

  Se alle de flotte kvalitetspenalhuse til både børn og voksne.

  Penalhuse kan bruges i mange sammenhænge 

  Hvis du tror, at penalhuse er sådan noget, som man udelukkende brugte i folkeskolen til at have blyanter, en passer, en lineal og alt det andet relevante skoleudstyr i, så er det på tide at udvide din horisont på den front.

  Penalhuse kan ikke alene bruges i mange andre undervisningssammenhænge, om det er til voksenuddannelse, på et kursus, specialundervisning med videre, men et penalhus kan også blive ens velvalgte opbevaringsredskab til specielle redskaber.

  Det kan være, du er en aspirant udi at lære at tegne portrætter, landskaber eller fantasifulde scenarier, hvor du gerne vil have samlet de genstande i et penalhus for at have dem ved hånden.

  Men man kan også vælge at bruge de her penalhuse som en lille taske til at have ens makeup i, telefonen, pengepungen eller andre mindre sager, man ikke ønsker at blande sammen med de store ting i ens skuldertaske.

  Et stilfuldt penalhus til alle typer mennesker

  Et moderne penalhus behøver heller ingenlunde at være de gamle, aflange brune, som man husker dem fra ens skoletid som ung, selvom du da kan få nogle, der er inspireret af den tid, der bringer nostalgien frem i en.

  Dog er kvaliteten i en helt anden og højere liga i vores sortiment, end hvad man kunne få af penalhuse tidligere.

  Som du kan se i vores udvalg, er formen på et penalhus heller ikke fastlagt til én bestemt form, da du kan få de aflange, de brede, de farverige, de ensfarvede og mere til, så du altid kan finde dig et penalhus, der ikke bare passer til funktionen, du skal bruge det til, men også i en stil, der er med til at signalere, hvad du er for en type.

  Hvis du er rigtig smart, så anskaffer du dig et par forskellige penalhuse, så du har nogle til både undervisningssammenhænge, som opbevaringsremedie og en lille taske, så du altid har et penalhus til den givne anledning.