CHAT MED OS
Kundeservice

  MONTANA punge, penalhuse og tasker til damer og herre i høj kvalitet. Der er rigtig mange varianter i herrepunge, damepunge, nøglepunge, skuldertasker, skindtasker, dollarmapper og lædertasker. Vi må også fremhæve MONTANA´s meget lækre rejsetaske, som virkelig er en taske der ligger i toppen af kvalitets tasker. 

  Mange af MONTANA's læderprodukter har det klassiske montanafor i sølv med MONTANA's logo i sort skrift. Mange af MONTANA´s damepunge har ...

  plads til din mobiltelefon, det er smart og de største damepunge kan, let og elegant bruges som en clutch. Er du ude efter en god klassisk rygsæk, en pung til mænd, en pung til damer eller dametaske er det MONTANA du roligt kan vælge. Alle produkterne fra MONTANA er super godt designet og slidstærke. Find og køb kvalitets rygsække fra MONTANA - det betaler sig.

  Tidsløse produkter i kompromisløse kvalitet fra MONTANA

  Alle MONTANA produkter er designet og udviklet med fokus på at forene funktion og det klassiske design, i MONTANA design tages udgangspunkt i mærkets skandinaviske mere end 60 år gamle rødder. MONTANA er et high-end brand der producerer deres tasker, punge, penalhuse mm i italiensk kalveskind. Med andre ord – Montana er et eksklusivt brand, som formår at kombinere dansk og italiensk design, hvorfor brandet er synonym med ikke kun praktiske men også sofistikerede og lækre etuier, punge, herrepunge, damepunge, computertasker, penalhuse og lædertasker.  Se et stort udvalg af MONTANA produkter hos Regovs.

  MONTANA herrepung – Enkel og funktionel

  Med en klassisk lille sort herrepung i læder fra MONTANA får du plads til det du har brug for. Pungen har 6 kortlommer, 2 seddelrum og 3 øvrige rum. Som MONTANAs andre produkter er dette en pung i klassisk stilfuld design udført i kvalitets italiensk kalveskind.

  MONTANA penalhuse – en sikker klassiker

  Har du dine kuglepenne og dit USB-stik liggende alle mulige andre steder, end der hvor de skal være? Vil du have et penalhus og penalhuse der ikke fylder for meget, så er det lille sorte læder penalhus fra MONTANA lige det du har brug for. Her får du et stilfuldt, smukt og holdbart etui at opbevare dine skriveredskaber mm. i. Hos Regovs kan du købe et udvalg af Montana penalhuse / etuier som alle er af høj kvalitet.