CHAT MED OS

  Se de mange flotte skindtasker

  Når du begynder at røre på dametasker i læder, mærker du med det samme den lækre kvalitet, og når du ser på taskernes ydre vil du se det moderne og lækre look – måske bliver du næsten helt forelsket. Dametasker, skuldertasker og tasker i høj kvalitet! 


  Skindtasker: Læs mere nedenfor

  Dametasker i velduftende læder / skindtasker

  Langt de fleste af disse tasker er af kalveskind, hvilket betyder lang levetid samt eksklusivitet og lækkert udtryk.

  Se det store udvalg i dametasker

  En god kvalitets dametaske i læder bliver kun pænere med tiden og får et flot rustikt look, hvis din skindtaske er blevet for rustik, kan du give den en omgang læderpleje, hvilket vil fremhæve den oprindelige farve og tilføre tasken fornyet glans. En god skindtaske, skuldertaske eller dametaske er meget velegnet, som en gave der holder.

  Smarte tasker designet i læder.

  På Regovs.dk finder du lædertasker og skindtasker til damer i mærkerne: The Monte, Treats, Belsac, Axelsen & Søn, Montana, Pia Ries og House of Sajaco.

  Mormors smukke skindtaske

  Det jeg husker min mormor bedst for er hendes skindtaske. Skindtasken var det eneste, man kunne være sikker på, hun havde med. Den skindtaske var, som syet fast til hende – det eneste tidspunkt hun satte sin taske fra sig, var når vi spiste eller, når vi dansede om juletræet juleaften. Jeg var nok 4 år gammel, lille og træt, jeg ville helst sidde ned, da de andre skulle rundt om juletræet. Da imens jeg sad på stolen kom mormor hen til mig og spurgte, om jeg ville holde hendes skindtaske, i min begejstring fik jeg råbt: Ja, for den dufter. Det var sandt nok, for når det er i ægte læder, så dufter det. Jeg glemmer aldrig den duft. Så nogle år senere gik det op for mig, hvorfor mormor holdte så meget af sin skindtaske. En taske er en loyal, og den kan være ude til langt ud på natten uden at se træt ud den næste dag.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no